Tuesday, March 12, 2013

Arvustus: Aqua Nature värskendav nöohoolitsus

Annemarie Börlindil on mitmeid hooldusi, mida olen tahtnud testida ning Aqua Nature kosutav ja värskendav näohoolitsus on üks nendest. Kui sageli võetakse iluprotseduure kevadel või suve saabudes, siis minu jaoks on hoolitsetud näonahk oluline aastaringselt. 

Sel korral tegutses minuga Meriton Wellness ja SPA kosmeetik Liis, kes tegi esimese asjana põhjaliku näonaha eelpuhastuse ja ensüümkoorimise. Näo koorimine on igal aastaajal hästi oluline ja kui ma kosmeetikus parasjagu ei käi, siis kodus teen endale kaks korda nädalas kerge koorimise. 


 Ensüümkoorimine on tavakoorimisest aga palju efektiivsem - see puhastab näonahka õrnemalt kuid samas sügavamalt ja sobib tundlikule nahale. Ensüümkoorimine eemaldab naha pindmise elutu kihi ja pärast protseduuri on nahk mõnusalt uuenenud ning hoolitsuses kasutavate toimeainete ligipääs efektiivne.

Seda hoolitsust saades on oluline juua enne või pärast klaasike vett, sest hoolitsuse käigus kasutatavad tooted sisaldavad kombinatsiooni taimsest hüaluroonhappest, mis seob naha all oleva vedeliku. Pärast massaaži näole ja kaelale, tegi Liis mulle Annemarie Börlindi "Anti Stress" maski, mis on Börlindi sarjast üks minu lemmikumaid. Pärast hooldust tundsin, et nahk oli kergelt kuiv ja vajas kodus niisutamist. See on märk sellest, et kuigi kordan endale, kui tähtis on päeva jooksul piisavalt vett tarbida siis pole mul alati mahti piisavalt juua.  

Aqua Nature näohoolitsus on pika toimega, mõju kestab vähemalt nädala ning nahk on pärast hoolitsust tükk aega pärast sile ja poputatud. Hea viis minna julgel sammul vaikselt saabuvale kevadele vastu.


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig