Tuesday, March 19, 2013

GIVEAWAY: Võida Maxeylash ja pikad ripsmed!

Nagu traditsiooniks saanud, toob uus nädal Stellariumis uue mängu. Ma loosin enamasti välja tooteid, mida olen ise testinud ja julgen sullegi soovitada.

Täna läheb loosi Maxeylash, mis lubab juba ühe kuuga pikemaid, tihedamaid ja tumedamaid ripsmeid. Tegemist on ripsmekasvu soodustava seerumiga, mis toidab ripsmeid. Ma sain eelmisel aastal Buduaari Ilulemmikute kingikotist endale ühe Maxeylashi ja see võitis kohe minu südame. Kasutasin seda paar kuud igal õhtul ja see paneb ripsmed tõesti kasvama. Sel aastal olin Buduaari Ilulemmikute žüriis juba liige ja mul oli rõõm Maxeylashile täispunktid anda. Veel suurem rõõm on mul loosida kolmele õnnelikule välja 69 eurot maksev Maxeylash.



  Väärib märkimist, et Maxeylash on valmistatud naturaalsete jahutava ja rahustava toimega vedelike baasil ning ei sisalda sünteetilisi värv- ja lõhnaaineid ega parabeene. Ühest tootest jätkub seerumit 4-5 kuuks. 

Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis nii Stellariumi sõber ja Maxeylashi fänn. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN
Maxeylashi Facebooki lehe leiad SIIT.

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, mis on sinu meelest parim ripsmetušš maailmas. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. Maxeylashid loosime välja järgmisel esmaspäeval.

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe kolmest Maxeylashist loosin välja Instagrami loosisStellariumi Instagramiga saad liituda SIIN ja sind ootab ees juba foto, mille all kommentaariumis saad anda märku, et soovid loosis kaasa lüüa.
SHARE:

10 comments

  1. jagasin fbs ja instageramis osalen ka :)

    ReplyDelete
  2. Ma pole veel enda jaoks maailma parimat leidnud :)

    ReplyDelete
  3. Jagasin Facebookis ja osalen igaks juhuks Instagramis ka. Tahaks väga proovida, sest ma olen tavaliselt väga umbusklik igasuguste selliste toodete osas, eriti kuna tegemist ei ole just odava tootega, millega niisama eksperimenteerida raatsiks.

    ReplyDelete
  4. Ei ole võimalik, et sa selle välja loosid... ja veel kolm tükki!!

    ReplyDelete
  5. Jagasin FBs ja osalen ka instagramis.

    ReplyDelete
  6. Jagatud! Bellaperre´i ripsmetušš parim. Mu ripsmed ootavad ja vajavad väga Maxeylash´i.

    ReplyDelete
  7. Jagasin Twitteris, hetkel on lemmik H&M'i volume'i ripsemetušš :)

    ReplyDelete
  8. Tingimused täidetud (kommentaar jäetud facebook'i) ja lisaks jagatud kõikides võimalikes kohtades. :D Hetkel kasutan oma ripsmete poputamiseks küll tavalist riitsinusõli, mis muudab samuti ajapikku ripsmed pehmeks ja ilusaks. Minu omad on igatahes tänu selle kasutamisele kindlasti pikemad. Kuid väga-väga sooviksin ära proovida ka Maxeylash'i seerumi, mille kohta olen ainult head lugenud, kuna riitsinusõli on siiski üpris õline värk. :)

    http://beautybyastra.blogspot.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig