Friday, March 1, 2013

Mart Sander arvustab: Bvlgari "Men Extreme"

Teadsin Bvlgari lõhnadest ja üldse kogu kaubamärgist enne üsna vähe, kuid kuna seda brändi on filmides tihti kasutatud just luksusliku elu kuvandina, olin taustaga mingil määral kursis. Filmidest meenub näiteks "Thomas Crowni afääri" uusversioon ja ka telesari "Sex And The City" ei saanud Bvlarita läbi.

Bvlgari "Men Extreme" oli minu jaoks positiivne üllatus. See on sobiv lõhn neile, kes ei taha kasutada lõhnu kategooriast "sportlik ja kerge" ja samas ka neile, keda väsitavad liiga paksud ja magusad lõhnad. Men Extreme ei ole lõhn, millega alustada päeva. Ei. See annab hoopis õhtule põneva ja pingestatud lõpuakordi. 


Bvlgariga võib minna teatrisse, õhtusöögile, presidendiballile. See lõhn köidab tähelepanu – olemata liiga pealetükkiv, on temas teatud tsitruse teravust, väikest hammustust, mis toob selle kandja teiste lõhnade seast esile. Ehkki tegu on puhtalt meeste lõhnaga, kujutan ette, et ka teatud tüüpi naistele – tõmmudele ja jõulistele – sobiks see hästi. Kui sulle meeldib mõrkjas sidrunikoor, campari ja tumedad toonid, siis on see lõhn sinu jaoks. Lisapunkt tuleb disaini eest: pudel on tehnokraatlikult elegantne ning mattmetallist korpus ei too esile kasutamisega kaasnevaid sõrmejälgi. 

Tulles tagasi "Thomas Crowni afääri" ja pingestatud õhtuse lõpuakordi juurde, siis "Max Extreme" lõhna sobiks kandma just Pierce Brosnan ja miks mitte selles episoodis:

 
Mart Sander on Stellariumi kaasautor, kes arvustab blogis meestele mõeldud ilutooteid. Varem on Mart Sander arvustanud James Bondile pühendatud parfüümi "James Bond 007" - postituse leiad SIIT. Lisaks on Sander andnud oma hinnangu Herve Legeri naisteparfüümile "Ete", mille kohta leiad postituse SIIT.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig