Saturday, March 30, 2013

Kohtume täna Bibabos!

Täna õhtul ootan sind klubis Bibabo, kus toimub pidu MADE BY Stellarium. Pidu algab kell 21.00 ja kuni keskööni on sissepääs tasuta. Esimese tunni aja jooksul on võimalik teha ka fotosid, hiljem tuleb fotoaparaat tuttu panna. Need on klubi reeglid ja palun reegleid austada.

Blogi ei ole kunagi ühe inimese töö, mind on õnnistatud imearmsate sõpradega, kes on aidanud Stellariumile hinge sisse puhuda ja anda talle näo. Seega on mul väga hea meel, et Stellariumi tiim - fotograaf Meisi Volt, meigikunstnik Meelika Tammeveski ja juuksur Maarika Heering Fashion Hairist on need, kes segavad täna Stellariumi kokteile ning pidutsevad koos minu ja sinuga. Ma ise valin täna muusikat, kuid mul on kiusatus samuti Stellariumi kokteili segamine selgeks saada - niisiis me kohtume kas DJ puldi või baarileti taga. Minul on juba kleidike välja valitud. Kas ka sinul?


Stellarium on tuntud kui väga helde blogi, mis jagab igal nädalal oma lugejatele kingitusi. MADE BY Stellariumi peol saab toimuma tõeline kingisadu - Madara jagab külalistele ära ei rohkem ega vähe kui 150 kingikotti, kus on sees nende uusimad üllatused. 

 
Samuti on Avon ja Nurme Seep on pannud välja auhindu, mida õhtu jooksul ära jagame. Lisaks on sul võimalik tutvuda selliste oivaliste lõhnadega nagu Escada "Cherry In The Air", Bruno Banani "Dangerous Woman" ja Salvatore Ferragamo "Signorina". Meestele tutvustame uut Hugo Bossi lõhna "Red". Suur aitäh kõigile sponsoritele, kes kaasa tulid ja on olnud nii toetavad!

Klubisse pääseb alates 18ndast eluaastast. Pidu, selle ettevalmistusi ja kulgu saad alates kella seitsmest õhtul jälgida ka Stellariumi Instagramist, mille leiad SIIT. Kui sa oled noorem kui 18 või sul pole aega, tahtmist või tuju peost osa võtta, siis ela meie üritusele kaasa läbi Instagrami ja kolmele agaramale kommenteerijale loosin juba homme välja Madara toodetega kotid. Ilusat laupäeva kõigile!

SHARE:

5 comments

  1. Ilusat pidu Teile sinna Tallinnasse ja loodame, et see toimub kunagi ka Tartus! :)

    ReplyDelete
  2. Kahju, et ise sinna tulla ei saa, aga soovin et teil oleks väga vahva õhtu!!
    Hugo Red on vägaväga hea lõhn. Olen seda paar korda käinud seda poes nuusutamas. Lihtsalt sellepärast et härra Jared Leto reklaamib seda. *.*
    Edu peol!

    www.theessentialtips.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ei ela Tallinnas, kuid tahaks isegi kodust välja saada ja pidusse minna ning puhkust nautida. :) Loodan, et oli vahva õhtu .

    ReplyDelete
  4. Mulle väga meeldis eilne õhtu. Aitäh Stellale ja kõigile, kes osalesid ning ka neile, kes instagrami vahendusel kaasa elasid. Oli väga tore kõikidega suhelda ja kokteile serveerida. Järgmiste kordadeni!

    Meelika

    ReplyDelete
  5. Kas Instagrami võitjad on selgunud?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig