Sunday, March 10, 2013

Stellariumi küünal on Nurme Seebi popim plika!

Täna sain uhke uudise Nurme Seebilt. Nimelt on viimasel nädalal Nurme Seebi e-poest ja esinduspoest ostetud kõigist toodetest kõige enam just kevadkollast Stellariumi küünalt. Kas ei tee see tuju heaks?

Kes pole veel kursis, siis veebruaris sai Stellarium aastaseks ja sel puhul andsime koostöös Nurme Seebiga välja sidrunheina ja tsitronella küünla. Kollase koloriidi kingib küünlale  porgandiõli.

  

Stellariumi küünal on saanud ka vahvat vastukaja. Näiteks blogija Genefic kirjutas järgmiselt: "Mina olen oma küünalt nüüd juba paar päeva saanud nautida ja see on tõesti värskendav kogemus! Ja sama mõnus kui on selle küünla aroom, on ka tema kenakollane porgandiõliga värvitud rüü. Kuna küünlas pesitsevad sidrunhein ja tsitronella on meeleolutõstvad, depressiooniga võitlevad ja stressimaandavad, siis sobib küünal nagu valatult pikast talvest rusutud meeli turgutama. Killuke kevadet Sinu toas!" 

Blogi pidav Anna Elisabeth iseloomustas küünalt aga nii: "Võin öelda, et see lõhnab tõepoolest imeliselt, kuid ei võta endale kogu tähelepanu, nagu mõningad üliintensiivsed lõhnaküünlad, mis lõhnastavad ära nii su toa kui ka ülejäänud kodu, lisaks veel naabrite kodud. Lõhn on värskendav ja mõnus, tuletab sulle vaikselt meelde, et kannata veel, kohe-kohe on suvi."

Uuel nädalal kuulutan blogis seoses Stellariumi küünlaga välja ühe vahva konkursi. Kuid varu pisut aega ja tule tagasi.

Kuidas Stellariumi küünal sündis? Selle kohta saad rohkem lugeda SIIT ja küünla saad osta SIIT
SHARE:

3 comments

  1. Stellariumi küünal on auga välja teeninud popima plika tiitli!

    http://elustiiil.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Tahaks ka seda kyynalt, aga kuidas ma saan, kui ei ela Eestis? :-(

    Anneli x
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig