Thursday, March 7, 2013

Minu päev Kiehl`siga Helsingis

Mõni aeg tagasi kirjutasin põgusalt sellest, kuidas käisin Helsingis, kus tutvusin firmaga Kiehl`s, mis 7.märtsil ehk täna jõuab Tallinna Kabamajas poelettidele! Vaata toredat ülevaadet minu päevast Kiehl`siga ja armsaid detaile, mis mulle Helsingis asuvas Kiehl`si poekeses silma jäid.

Hommikul kell 8.15 ootas meid Kiehl`sis imetore hommikueine.
Banaani -ingveri smuuti oli mu lemmik. Proovin seda kodus järgi.
Igas Kiehl`si poes on üks Harley Davidson, et ka mehed kohale meelitada. Ma ei pidanud kiusatusele vastu ja poseerisin samuti Harleyl.
Soome Kiehl`si klientide TOP 10 lemmikut on siin. Mina tahan proovida nende mango huulepalsamit.
Midnight Repair on üks Kiehl`si hitte.
Sellist sahtlit tahaks koju ...

Kiehl`si tooted pakitakse vahvate paeltega..
Tallinnas soovitan proovida Kiehl`si lõhnu. Need on imehead!
Poekeses elutsesid väikesed sebrad, kes kõik tahtsid pildile tulla. Edevad teised ...
SHARE:

9 comments

 1. Panid mu veel rohkem õhtut ootama! :)

  ReplyDelete
 2. Väga mõnus postitus ja see Harley´ga pilt on lihtsalt super! :)

  http://genefic.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Ega Sul tänane postitus vähem hea pole :)

   Delete
 3. Täiesti harjumatu on sind ilma lokkideta näha :D

  ReplyDelete
 4. väga ilusad fotod! kas sa pildistasid ise?
  proovisin täna Kiehl'si muskuse parfüümi... selles on midagi sellist väga ainulaadset ja erilist! mulle väga meeldib! tore on ka see, et see lõhn on unisex ja ma täitsa kujutan ette, kuidas abikaasad hommikul võidu jooksevad, et seda endale peale piserdada :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, jah, pildistasin need kaadrid ise. Kui see foto, kus ma ise poseerin, välja arvata :) Muskuse sämpel on mul juba kodus ja see on tõesti suurepärane. Muide, kui Sulle see muskus meeldib, siis istuvad kindlasti ka Serge Lutensi lõhnad :)

   Delete
 5. On ka viimane aeg, et sellised ilubrändid end Eesti turul sisse seaks. Eestlannad on nagu vaeslapsed olnud siiamaani ning vesistanud suud välismaiseid blogiposte lugedes/iluvideosid vaadates :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig