Friday, April 10, 2015

Girl Friday: Green Against Green


Paris. It's 2008. I walk into a vintage shop with my husband and the first thing I see is a desirable assortment of shoes. Particularly alluring are green Prada shoes. After looking around the shop, I pick up the shoes and feel: they're mine! But alas! They are half a size too small. The fatal number 35.5 under the shoe. I try them on, and it's immediately evident that I won't walk a longer journey in them. I still decide to buy the shoes. For my daughter. When I go to the cashier, my husband starts coughing.

"Umm.. I thought they were too small for you!" I reply: "I'm not buying them for myself. They're for our daughter." Husband: "Our daugther? She is three years old!" I go: "Yes. But she'll grow!" So travelled the shoes from Paris straight to my shoe shelf. And indeed - they are waiting for their time. These Prada beauties wait until my daughter's foot is size 35.5 and then they'll be hers. I'd forgotten all about this story until I started finding shoes to match my new adidas bag. Then I remembered I have a pair on my shelf that is almost identical colour to this bag. Big spacey bags like this have always been a weakness of mine. Since I have a habit of naming my things, I christened the bag to be Agatha. This adidas bag is so big I could - have to go for a cliché here - fit the whole world in it, and I would add, also the cat if you're lucky. Exactly! One day I looked at my bags in the living room, and my cat crawled exactly into this bag... We shot this series on the windiest spring day of the year, and for the enjoyment of all drivers, my skirt flew over my head. Of course, it's a different question who enjoys what. Happy Friday, everyone!


Outfit details:

Dress: Cozy Boutique
Bag: adidas (Rademar)
Shoes: Prada
Sunglasses: Guess
Bracelet: Tiina Andron design
Necklace: Pi-Ret Jewelry "Karmen Or Carmen?"
Watch: Michael Kors "Runway Black Houndstooth"


Pariis. Aasta on 2008. Ma sisenen koos abikaasaga ühte vintage-poodi ja näen esimese asjana ihaldusväärset assortiid kingadest. Iseäranis kutsuvalt mõjuvad rohelised Prada kingad. Vaadanud poes ringi, võtan kingad kätte ja tunnen: need on minu. Kuid oh häda! Pool numbrit väiksemad. Kinga all ilutseb saatuslik number 35,5. Proovin jalga ja kohe on selge, et pikka maad ma nendega ei kõnni. Otsustan kingad siiski ära osta. Oma tütrele. Kui suundun maksma, saab mu abikaasa köhahoo.

"Eee... Ma arvasin, et need olid sulle väiksed!" Mina vastu: "Ma ei ostagi endale. Ostan meie tütrele." Abikaasa seepeale: "Meie tütrele? Ta on 3aastane!" Mina vastu: "Jep. Aga küll ta kasvab!" Nii rändasid need kingad Pariisist otse minu kingariiulile. Ja tõepoolest. Nad ootavad oma aega. Need rohelised Prada iludused ootavad kuniks minu tütre jalg on 35,5 ja siis saab ta need endale. Terve see lugu oli mul ununenud, kuniks nägin Rademari poes adidase rohelist kotti. Ja just siis meenus mulle, et minu kingariiulil on kingad, mis on peaaegu identset värvi selle kotiga. Sellised mahukad käekotid on alati olnud minu nõrkus. Kuna mul on komme oma asjadele nimesid panna, siis ristisin selle koti Agathaks. See adidase käekott on nüüd küll nii suur, et tuleb kasutada klišeed: "siia mahub terve maailm" ja ma lisaksin, et paremal juhul ka kass. Just! Ühel päeval vaatasin elutoas oma käekotte üle ja minu kass puges just sellesse kotti ... Me pildistasime seda fotoseeriat aasta kõige tuulisemal kevadpäeval ja kõikide autojuhtide rõõmuks lendas mul seelik üle pea. Iseasi muidugi, kes millest rõõmu tunneb. Rõõmsat reedet kõigile!


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

12 comments

  1. Nii vahva, nüüd on tütrel põhjust suureks kasvada :) Ja need kingad on tõepoolest imelised!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, olen talle palju asju ette ostnud ja osad neist juba väikseks jäänud. Aeg lendab ja seda kiiret lendu ei oskaks märgata, kui kodus üks jõmpsikas ei kasvaks.

      Delete
  2. Kas Sa loodad, et Su lapse jalg jääb 35,5? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pigem loodan, et ma ei maga maha seda hetke, kui see jalg on 35,5, sest on ka juhtunud nii, et olen talle asju ette ostnud ja päeva lõpuks leidnud need siis, kui on juba väikesed. Aga selleks ei pea isegi kohvipaksu pealt ennustama, et see jalg kasvab suuremaks :) Kuid ka selleks puhuks on mul talle tõelisi taieseid varutud.

      Delete
  3. Väga ilusad prillid. Kas need on Eestist ostetud? Roosa ja roheline on võrratu komplekt. Kuid kõige võrratumad on Sinu juuksed, ma vaatan neid lokke postitusest postitusse. Millal tuleb video, kuidas lokke teha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prillid on Guessi poest, mis asub Viru keskuses. Videosid ma ei luba :) Enne, kui nad kohal on.

      Delete
  4. Armas lugu, kuidas kingakesed ootavad, et printsess neisse parajaks kasvaks :D

    Ja kassidel on kottidega oma stoori. Igapäevaselt kasutusel mul küll käekotid, kuhu mahub marypoppinslikult kõik eluksvajalik peale välivoodi kaasa. Ja alalõpmata üritab sättida mu kass ennast ka päevaks sinna kaasa, kui ainult mahuks :D

    Lõbus, kuidas oma asjadele nimesid paned, aga kindlasti on hommikuti Agathaga koos päeva alustada rõõmsam, kui lihtsalt käekott kaasa rabada :D

    Ilusat reedet ja kaunist nädalavahetust :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näitasin eile oma printsessile neid kingi ja ütlesin, et näe, emme ostis need sulle, kui Sa olid 3aastane ja need ootavad, kui Sind kui Sa suuremaks kasvad. Ta heitis kingadele jaheda pilgu, sõnas: "Mhm", läks oma tuppa ja panin ukse kinni. Uksel valitseb silt: "Palun koputada!"

      Delete
  5. Jällegi suurepärane stiilinäide!
    PS See on üks mu lemmik-koht fotode tegemiseks :) See pink ning see sein. Näiteks siit sarjast üks foto https://kurvidele.wordpress.com/2014/04/01/mustad-satsid/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle jälle meeldib Sinu seelik :) Aga see sein on ilus ja pink samuti. Pink on vähemalt 10 aastat vana. Seisab seal ikka vankumatult :)

      Delete
  6. Nii ilusad kingad! Roheline on üks mu lemmikvärve, kuid millegipärast ma ei julge niimoodi täiesti erinevaid värve kombineerida. Nüüd aga mõtlen, et tuleks üks korralik riidekapi inventuur teha ja panna kokku ka selliseid julgeid komplekte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tegelikult üsna tavaline komplekt. Roosa kleit ja juurde roheline kott, rohelised kingad ja roheline kaelakee. Nõnda kirjutades tundub lausa igav :) Aga jäin ka ise väga rahule selle komplektiga.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig