Monday, December 10, 2012

GIVEAWAY: Võida Lady Gaga parfüümvesi!

Lady Gaga esimene parfüüm "LADY GAGA FAME" on täna Stellariumi säravaim täht ja läheb juba järgmise nädala esmaspäeval Stellariumis loosi! 

Ületades innovatiivse tehnoloogiaga paratamatult kõiki lõhnatööstuse norme ja standardeid (kes muu seda suudaks, kui mitte Lady Gaga!) on LADY GAGA FAME esimene must parfüümvesi, mis pihustamisel on selge ja õhus edasi kandudes muutub nähtamatuks.  



Lõhn on koondunud ümber kolme peamise akordi: tume, sensuaalne ja kerge. Sügav, tume akord on inspireeritud belladonnast, hukutavast taimest, mis painas vaevatud iludusi 18-st sajandist alates. Sellest tumedusest areneb edasi külluslik sensuaalne noot, segu tilkuvast meest, safranist ja aprikoosinektarist. Lõpuks kerge akordi hunnitu sosin. Rikkalik lillevaip tiigerorhideest ja Sambac jasmiinist kehastab ajatut ilu. Akordide koostoime loob lille- ja puuviljaelementidega ning belladonnast inspireeritud põhikomponendiga parfüümi, mis annab Lady Gaga Fame`ile omase signatuuri ja lõhna.



Kuidas võita? 

Sa pead olema Stellariumi sõber ja kasuks tuleb kui oled minu follower.

Stellariumi Facebookiga saad liituda SIIN

 Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla "Jagatud" ja esmaspäeva õhtul loosime ühele õnnelikule välja Lady Gaga lõhna. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 



Ja see pole veel kõik!

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis.Lady Gaga omapärase Fame seebi loosin välja nende vahel, kes on juba liitunud või liituvad Stellariumi Instagramiga. Seda saad teha SIIN
SHARE:

17 comments

  1. Jagatud nii blogis kui ka facebookis. : )

    ReplyDelete
  2. Jagatud facebooki ja twtterisse.
    Olen fänn fb.s ja jälgija siin! :)
    Oleks tore vahelduseks midagi muud proovida :)

    ReplyDelete
  3. Väga hea lõhn ning kuna paljud tuttavad kiitnud,siis sai just nädalavahetusel seda käia poes nuustumas:)

    ReplyDelete
  4. Jagasin siinset informatsiooni facebooki kaudu: https://www.facebook.com/kekzu/posts/120814534747619 ning eraldi sai "jagatud" kirjutatud ka facebooki vastava giveaway lingi alla. Kui ma nüüd asjast õigesti aru sain, et just nii teha tuli. :P
    Sul on väga lahe blogi ning kena talve jätku! :)

    ReplyDelete
  5. Väga sooviks seda lõhna, sama metsik kui mina :)

    ReplyDelete
  6. Nii super hea lõhn ja nii väga tahaks võita :)

    ReplyDelete
  7. jagasin ... likesin , tegin kõike mida vähegi oskasin :D , jään loosi ootama ;)

    ReplyDelete
  8. Jagatud taas, nii facebookis kui ka twitteris. Samuti olen follower siin ja instagramis.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig