Sunday, December 2, 2012

Esimese advendi loos: võida JOIK lõhnaküünal

Ilusat esimest adventi kõigile Stellariumi sõpradele! Selleks pidulikuks puhuks on mul sulle ära jagada üks jõulukuusse hästi sobiv JOIK lõhnaküünal. 

JOIK lõhnaküünlad on tõeliselt luksuslikud. Need on valmistatud käsitööna väikestes partiides loodussõbralikust sojavahast, parimatest aroomõlidest ja valatud soliidsesse klaasi, mis kaunistab igat interjööri. Kes on kord oma kodus JOIK küünla süüdanud, see teeb seda ikka ja jälle. 



Esimese advendi puhul on mul ühele õnnelikule hea võimalus jagada ära hõrgutav segu vürtsikast kaneelist, kreemjast vaniljest, magusast karamellist ja värskest aromaatsest kohvist - ehk kaneelikohvi küünal. See isuäratav foto pärineb aga JOIK-i tagatoast.

Kuidas võita? 

Sa pead olema nii Stellariumi sõber kui ka JOIK-i fänn.

Stellariumi Facebookiga saad liituda SIIN
JOIK küünlad ja spa fännilehe leiad SIIT

 Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milliseid JOIK-i tooteid sa armastad ja esmaspäeva õhtul loosime ühele õnnelikule välja kaneelikohvi küünla. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad.


SHARE:

4 comments

  1. Mina armastan ka Joiki küünlaid, need mõjuvad mulle alati väikese aroomiteraapiana nii värvivaliku kui lõhande poolest! Lisaks sellele meeldivad mulle ka Joiki seebid!

    ReplyDelete
  2. Mandariiniga ja apelsiniga on minu lemmikud:)

    ReplyDelete
  3. Hetkel olen vaimustuses küünaldest, minu ühikatuba on hea pisike ka, et hetkega on tuba meeldivat aroomi täis :) p.s. jagasin linki oma FB lehel (:

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig