Wednesday, December 19, 2012

Paula, sul on suitsusilm

Jõulupeod on täies hoos ja uus aasta pole enam kaugel. Meelitasin pidude puhuks Paula blogisse tagasi. Kui varem on Stellariumi meigid olnud üsna fantaasiarikkad, siis sel korral tegime meigikunstnik Meelika Tammeveskiga tagasihoidliku suitsusilma ja kasutasime selleks Christian Diori sügis-talviseid tooteid.

Minu jaoks algab meik alati põhjast. Ükskõik kui tagasihoidlik või bravuurikas huul ja silmameik ka poleks, siis meigipõhi peab olema alati klaar. Perfektset jumestuskreemi on sama raske leida, kui oma koju usaldusväärset koristajat. Diorskin Nude uusversioon tuli välja sel aastal ja see on täpselt minu tass teed. See jääb nahal matt ja on ideaalse katvusega. Kümneks punktist kümme. 


Teine, mida selle meigi aluspõhja tegemisel kasutasime, oli läikega Nude Shimmer, mis kingib nahale nõidusliku kuma. Seda võib julgelt suure pintsliga tervel näol kasutada.  Muide, testisin seda igapäevaselt silmade toonimisel ja sellega saab tagasihoidliku heleda silmameigi, mis püsib primerit kasutades kogu päeva.   


Suitsusilm on seekord tagasihoidlik ja peegeldab hästi Christian Diori kolmikpaletti, mis sobib ka neile, kes elus esimest korda lauvärvid kätte võtavad. Võimalus eksida on nulli lähedane. Minu "3 Couleurs Glow" kolmikpaleti nimi on "Nude Glow 651".

 Palett sisaldab lauvärvi, highlighterit (valguspeegeldavat tooni) ja lainerit. Lisaks on paletil kaasas trikiga vahva väike peegel. Selles paletis on peidus võrdselt nii tagasihoidlik hele silm, mille võid endale hommikul kahe minutiga maalida kui tõeline pilgupüüdja, mille saad luua õhtul enne teatrisse, peole või õdusale õhtusöögile suundumist. Minu lemmikuim toon on kuldselt pruunikas värv, mis mõjub justkui oleks haldjas võlutolmu silmadele puistanud. Kuna Meelika kostitas Paulat eelmist Christian Diori meiki tehes võimsa laineriga, siis sel korral jäime tagasihoidlikuks. 


Huultel on Christian Diori Extreme "Plaza". Tänan kõiki, kes aitasid kaasa selle pildiseeria sünnile - nii Meelikat, Marti, Merlet kui ka fotograaf Meisi Volti, kes pildid tegi. Ja soovin meeleolukaid pidusid kõigile lugejatele!


Vaata ka suvist meiki: Paula, sul on poisipea

SHARE:

2 comments

Blogger Template Created by pipdig