Monday, December 17, 2012

TOP 5: Aasta ilulemmikud Dr. Hauschkalt ja suur loos

Detsember on kokkuvõtete kuu ja Stellarium avaldab oma lemmikuimaite kaubamärkide TOPi, mis sel aastal iseäranis armsaks said. Sel nädalal võtan ette kaks looduskosmeetika firmat. Esimesena kirjutan oma eelistustest Dr. Hauschkalt ja suurepärase uudisena - loosin välja viiele inimesele need samad tooted.

1. Dr. Hauschka roosipuuder

Septembris toimus Stellariumis "Minud nädal Dr. Hauschkaga", mille lõpetas postitus "Suviste huultega sügismeik", kus kuulutasin kõigist nädala raames testitud toodetest oma lemmikuks just Dr. Hauschka puudri. Kirjutasin toona, et see on tõeliselt siidine sõõm! Et mitte öelda siidine rõõm.


 See sädelev puuder hiilib nahale nii tagasihoidlikult, justkui polekski puudrit kasutanud. Ma alustasin Dr. Hauschka meigitoodete testimisega kuu aega tagasi ja esimene, mis kõige rohkem kiita sai, oli minu jume. Puudrit võib kasutada kas otse nahal või jumestuskreemi peal. Erilist rõõmu tekitab teadmine, et puuder poputab nahka väärtuslike taimetõmmistega. Boonusena on sellel imehea roosi lõhn. Hind 23. 95

Rohkem meigist, kuhu kuulus ka Dr. Hauschka puuder, võid lugeda ja pilte vaadata SIIT.

2. Huulepalsam 


Teine minu suur sõber on Dr. Hauschka toretsevad topsikus "Lip Balm", mis sobib kenasti öökapile. Lõhn on mõnus ja mõjub õhtul rahustavalt. Ja mis peamine - päeval valusaks ja katkiseks läinud huuled on hommikuks terved. Palsamit kulub vähe ja see on tõeliselt tõhus. Kui oled korra seda proovinud, siis tead, et sellele võib alati loota. Lip Balm sisaldab 4,2 grammi huulepalsamit ja seda jagub vähemalt kolmeks kuuks. Hind 8.90.


3. Silmaümbruspalsam



Minu kolmas lemmik tuleb taas topsikust. Dr. Hauschka silmaümbruspalsam on mul kapis varuks eriti külmade ilmadeks ja samuti sobib see hästi nahka niisutama pärast mehaanilist näopuhastust, kui nahk on eriti kuiv. Palsamit kulub vähe vähe ja riisitera suurust kogust tuleks enne silma sisenurgast välisnurga suunas tupsutamist näpuotste vahel soojendada. Palsam kaitseb talvekuivuse, -külma, ärrituse, paistetuse ja punetuse eest. Hind 10 ml 24.61

3.  Lavendli-sandlipuu kehapalsam

 
  Koostöös Dr. Hauschkaga olen oma blogis loosinud välja palju nende tooteid ja uurinud ka lugejatelt, mis on nende eelistused. Alati mainitakse sidruni-sidrunheina kehapalsamit, kuid täiesti ebaõiglaselt pole mu meelest jõudnud inimeste südamesse Dr. Hauschka lavendli-sandlipuu kehapalsam. Kehapalsamite sarjast see minu jaoks esikohal - lõhnab lavendliõite karge rahu ja sandlipuu vürtsika soojuse järele. Palsamil on rahustav toime enesetundele.  Sidrunmelissi ja jänesekapsa tõmmised tasakaalustavad ja uuendavad, põldosjatõmmis tugevdab ning makadaamia-, avokaado- ja aprikoosiõli turgutavad naha kaitsevõimet. Kehapalsami hind 22.90. Selle sama kehapalsami leiab ka kinkepakist "Karge meelerahu".

5.  Näotoonik


  Dr. Hauschka näotooniku leidsin suvel. Siis oli põhjuseks näokuivus, kuid seda lennureisidel. Soetasin endale pisikese 30 ml näotooniku, mille võib lennukisse kaasa võtta ja pihustasin seda lennureisil ohtralt nahale ning see polnud hiljem nii kuiv. Lennukis on ülimalt tähtis juua palju vett. Sõltuvalt lennureisi pikkusest, joon tavaliselt vähemalt liiter-kaks vett. Kuid näib et näonahk eelistab veel oma. Pole ka ime - tänu oma tugevdavale toimele parandab Dr.Hauschka üldine näotoonik just loomulikku nahatalitlust ning kingib võime niiskust hoida. Elustava jõu saab toonik virgiinia nõiapuult ja koldrohult. 30 ml tooniku hind 6. 10.


Need olid Stellariumi lemmikud aastal 2012 Dr. Hauschkalt.
SHARE:

8 comments

  1. See huulepalsam on suurepärane...hetkelgi on see mul kasutuses :)

    ReplyDelete
  2. Jõulud on ikka üks tore aeg! :)
    Hoian pöidlad pihus ja loodan, et minugi kingikotti potsatab mõni Dr. Hauschka toode.

    ReplyDelete
  3. Huulepalsam on lihtsalt super-hea leid mul eelmisest talvest,kuna endal huuled sellised hellad ja pidevalt karedad,siis Dr.Hausckaga pole seda muret.

    ReplyDelete
  4. Olen Stellariumi ja Dr.Hauschka fänn facebookis, follower siin ja instagramis.
    Jagasin facebookis ja twitteris.

    Kõik tooted on suurepärased ja parimad kuid silmaümbruspalsam meeldiks enim!

    ReplyDelete
  5. Kõik jagatud ja tehtud ja olen rahul kõigi toodetega.lemmik silmaümbruspalsam:)

    ReplyDelete
  6. Roosipuuder - jagatud!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig