Friday, December 28, 2012

TOP 5: 2012 ilulemmikud Annemarie Börlindilt

Stellarium jätkab aasta 2012 viimasel kuul ilulemmikute postitustega. Nagu lubasin, kirjutan ka looduskosmeetika firmadest ja üks kaubamärk, mida olen aastast-aastasse truult ostnud, on Annemarie Börlind. Ja Börlind on mind omakorda truult teeninud.

Börlindi toodete seast oli mul üsna raske TOP 5 valikut teha, sest nende näokreemid, õlid ja puhastustooted on mul igapäevaselt kasutuses. Seetõttu otsustasin, et minu selle aasta TOP 5 tuleb toodetest, mis on minu jaoks talvisel ajal asendamatud. Selle Saksamaa ökoloogilise kosmeetikasarja kasuks räägib minu jaoks tõik, et tooted on 100% looduslikud ega sisalda sünteetilisi värv-, lõhna- ja säilitusaineid. Samuti ei leidu Annemarie Börlindi toodetes mineraalõli (mida ammutatakse petrooleumist), silikooni ega parabeene.

1. LL Regeneration ampullid


Üks põhiline hooldus, mida endale ikka ja jälle lasen kosmeetikul teha, on mehaaniline näopuhastus. Pärast seda on traumeeritud näonahk tavaliselt üsna kuiv ja selleks, et üldine tasakaal kätte saada, kasutan LL Regenerationi ampulle. Kannan pärast tooniku kasutamist ühe ampulli näole ja kaelale. Ampull sisaldab 3 ml õli ja tegemist on väga intensiivse tegelasega - selles leidub sama palju aktiivseid toimeaineid, kui näiteks 50 ml purgis päevakreemis. Sõnaga - väga tugev konsentraat, mida võib kasutada igal ajal, kui nahk vajab turgutust. Soovitan seda ka kord kuus meestele pärast habemeajamist. 

2. LL Generation päevakreem

Päevakreemide seas on minu selle aasta hitt LL Generationi päevakreem, mida olen kasutanud peaaegu läbi aasta. Enne oli mul kasutusel Börlindi roosikreem, kuid kevadel tundsin, et tahan vaheldust ja kuna kasutan ka nende LL Genrationi silmakreemi, mis on ilmselt parim silmakreem maailmas, siis võtsin kasutusele ka LL Generationi sarja päevakreemi. Sellel on tagasihoidlik ja kergelt magus lõhn. Kreem imendub kiiresti ning hoiab terve päev naha hästi niisutatult. 


3. LL Generationi silmakreem

Kui ma oleks oma blogi pidanud kolm aastat, siis kolm aastat jutti võidutseks siin just LL Generationi silmakreem, mis toidab ja niisutab silmaümbruse täielikult. Suur eelis teiste silmakreemide ees on see, et kui tavaliselt on silmakreem 15 ml purgis, siis see on 30 ml potsikus ja kreemi kulub vähe. Lõhn on hästi tagasihoidlik, kuid kergelt magus. Vahel kasutan seda ka huule ümbruskreemina ja isegi huulekreemina. Kümme punkti kümnest! 



4. Orange Blossom Energizer

Hommikuti kasutan enne päevakreemi nahal erinevaid kerge koostisega õlisid. Neljandana  tooksin välja Börlindi "Orange Blossom Energizer`i". Seda on nimetatud päikeseliseks tervituseks Itaaliast ning seda see vitamiinirikas apelsiniekstrakt ka on. Muide, see on toode, mis meeldib ka meestele ja seda on lihtne kasutada. Sarnaselt naisele vajavad ka mehed talvise ilmaga nahale kaitset ning Orange Blossom Energizer sobib selleks väga hästi.



 5. Annemari Börlindi intensiiv-kapslid

Alustasin oma postituse TOP 5 Börlindi õliga ja lõpetan samuti ühe huvitava tootega, mida soovitan soojalt praeguste ilmadega. Paar aastat tagasi käisin Annemari Börlindi koolitusel, mida viis läbi Saksamaalt Eestisse sõitnud koolitaja Patricia. Üks toode paljudest, mis mul tema koolitusest meelde jäi, olid Börlindi intensiiv-kapslid. Need sisaldavad sidrunheina õli ja neil on taevalik lõhn. Tavaliselt teen endale nädalase kuuri, mis näeb välja nõnda, et igal õhtul masseerin ühe kapsli sisu puhtale näole ja teise kaelale. Need kapslid sobivad külmade ilmadega väga hästi ka väikelastele - nii näole enne õue minekut, kui ka kätele, kui need juhtuvad olema kuivad. Samuti võib ühe kapsli sisu lisada õhtul oma kätekreemile. Mulle meeldib ka nende välimus - nagu punane kalamari ... Või nagu päike enne loojumist - kuidas soovite. 


Need olid Stellariumi lemmiktooted Annemarie Börlindilt aastal 2012. Kas Sul on mõnega nendest kogemusi?
SHARE:

3 comments

  1. Oi oi! Väga uhked asjad!
    Olen nii Stellariumi kui ka Annemarie Börlind Eesti lehe sõber Facebookis. Follower siin blogis ja Instagramis. Jagatud facebooki ja twitteris.
    Sooviks VÄGA võita esimest komplekti, kus on Annemari Börlindi intensiiv-kapslid ja LL Generation silmakreem.

    ReplyDelete
  2. Esimene komplekt tundub vägagi ahvatlev, mitte et teine seda poleks. :)

    ReplyDelete
  3. Komplekt number 2 oleks lihtsalt võrratu uue aasta üllatus. Orange Blossom Energizer õli on olnud õnn ka proovida,kui käisime seltskonnaga Rootsis suusatamas siis ühel reisikaaslasel oli see kaasas ja soovitas väga sooja sõnaga.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig