Thursday, December 27, 2012

TOP 5: Christian Diori ilulemmikud 2012

Aasta lõpul toon sinuni veel mõned oma ilulemmikud ja sedakorda on luubi all Christian Dior, kellega mul oli tänavu imetore koostööd teha. Koostasin oma viis lemmikut Diorilt ja ühe neist loosin lugejate vahel ka välja.

1. Diorshow veekindel lainer "Turquoise"


Stellariumil oli sel suvel "Minu nädal Christian Dioriga" ja mõlemas suvemeigis kasutasime  Diori türkiissinist lainerit. Kui ma peaksin Diori selle aasta toodete seast valima kõige südamelähedasema, siis selleks on nende  Croisette kollektsiooni Diorshow veekindel lainer "Turquoise" (258).  Lainer kingib pisut niiske pilgu ja selle siselaugudele kandmisele kulub täpselt 10 sekundit. Selle laineriga tegime mulle ka meigi, mida näed postituses Christian Dior "Swimming Pool"


2. Diorskin Nude

Meigipõhi peab olema alati perfektne. Diorskin Nude uusversioon tuli välja sel aastal ja see on täpselt minu tass teed. See jääb nahal matt ja on ideaalse katvusega. Kümnest punktist kümme. Minu lemmiktoon on 021 Linen ja 030 Medium Beige. Diorskin Nude puuderkreemi on kasutatud ka selle meigi tegemisel, mille leiad postitusest: Paula, sul on suitsusilm


3. Miss Diori parfüüm "Eau Fraîche"


 See François Demachy poolt loodud lõhn "Eau Fraîche" on kõige värskem Miss Diori liige, kes väärib meenutust. "Eau Fraîche" on liit lilledest, tsitrustest ja puidunootidest, mis moodustavad laheda lõhnaharmoonia. Olen kirjutanud sellest postituses Püüa Miss Dior pildile!


4. Lauvärvipalett "Aurora"

 Diori suvise kollektsiooni "Croisette" teine lauvärvipalett "Aurora" on pühendatud soojadele toonidele. Vaata vaid seda kuldset sinepitooni! Minu absoluutne lemmik. Christian Dior on oma kvaliteetsete lauvärvide poolest tuntud, kuid mina soovitan igal juhul lauvärvi alla panna primerit. Hea silmameigi aluskreem hoiab meigi kogu päeva veatu. Vaata "Auroraga" tehtud meigiseeriat postitusest Paula, sul on poisipea.

5. Kolmikpalett "Nude Glow 651"

Kuidas saada tagasihoidlik suitsusilm? Kindlasti võimaldab seda Christian Diori kolmikpalett, mis sobib ka neile, kes elus esimest korda lauvärvid kätte võtavad. Võimalus eksida on nulli lähedane. Minu "3 Couleurs Glow" kolmikpaleti nimi on "Nude Glow 651" ja mulle meeldib sealt iseäranis kuldne toon silmal. Alumisel pildil näed meiki, mis on tehtud selle paletiga.


Milline on neist viiest sinu lemmik? Jaga oma kogemusi.

SHARE:

11 comments

  1. Ise soovin jumestuskreemi ja lauvärve:)))Ja neid soovitan ka kõigile teistele:)

    ReplyDelete
  2. Kahjuks ei ole ise olnud võimalust Diori meigitooteid proovida, kuid head olen kuulnud eelkõige just erinvatest lauvärvi palettidest, samuti on Diori mitmed lõhnad väga meeldivad!

    Eneli
    EneliRahula@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Jagatud kõigile facebookis ja twitteris. Olen follower siin.
    Ise olen kasutanud Diori toodetest ainult Diorshow Extase ripsmetušši ja meeldib väga, teeb ripsmed lohvakalt pikaks ja vohavaks, seega julgen ka teistele soovitada.
    Proovida sooviksin Diorskin Nude´i ja kolmikpaletti.

    ReplyDelete
  4. Copy'n juba Facebookis postitatud enda top 5 Diori toodete arvustuse:

    Diori tooted on super head, kvaliteetsed ning innovatiivsed.
    Minu top 5 lemmikud on:
    1) Extreme Creme - talvisesse kliimasse supper toode. Nahk on niisutatud, pehme ning ühtlane. Jätab värske ja plumpsi üldmulje
    2) Diorshow ripsmetušš - ripsmed jäävad nagu vasikal - perfektselt kaardus. Terve päeva jooksul ei pudene ja õhtul tuleb kerge liigutusega maha.
    3) Laovärv - 5 Coleurs by Dior (toon Earth Reflection): väga meeldivalt mahedad toonid, sobivad eriti hästi päevameigiks. Nagu artiklis oli mainitud, parem on kui kanda Primerit laugudele esimesena. PS karbist jätkub FOREVER and AFTER
    4) Diorskin - Rosy Glow- innovaatiline põsepuna, mis muudab värvi vastavalt sinu kehakeemiale. Esmalt vaatab karbist vastu röökiv-roosa põsepuna, aga põsele tupsutades vaikselt võtab teise tooni. Põsed on nagu värsked roosinupud. Mulle meeldib
    5) Dior Addict huulepulk (toon nr 222 Beige Casual) - toon on sümpaatne ja jääb kergelt vesine mulje nagu huuleläigete puhulgi. Ei haise ja niisutab.

    PS! Eriti-eriti-eriti sooviksin meigipaletti "Aurora"

    PPS! Kui Dior otsiks oma toodetele inim-katsejäneseid, ma oleksin kahtlemata nõus :D

    ReplyDelete
  5. Olen kõigega rahul.Lõhn on ka väga hea.

    ReplyDelete
  6. Minu lemmik on samuti Diorshow ripsmetušš. Soovitaks seda kõigile.. Võidakse ju rääkida, et ripsmetuššil pole väga vahet mis on hind..ka odavamad firmad teevad head tööd, kuid sellel juhul on siiski vahe väga märgatav :) Maksab rohkem kui teised kuid on päris palju parem ja täidab isegi kõik oma lubadused :P

    FB's jagatud, Siin olen liitunud ja ka FB's

    Mia
    miramii@miramii.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lisaks veel, et vana hea klassikaline Diorshow ripsmetušš on jätkuvalt mäekõrguselt üle oma järglastest (Extase, Iconic, New Look jne). Peale selle kestab ta tunduvalt kauem kui teised ripsmetuššd (sisu on 10 ml).

      Delete
  7. Lemmik on Dior Addict Lip Glow - teeb huuled väga pehmeks. Proovida sooviksin Diorskin Nude jumestuskreemi.

    janne.salu@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. Minu lemmik on ka Diorshow ripsmetušš. Tulevikus proovin ära ka jumestuskreemi.

    ReplyDelete
  9. Ma jumaldan Diori huulepulga sarja Addict. Mul on seal mitu lemmikut, mida pidevalt kasutan.

    Võita sooviks kõige enam Miss Diori parfüümi "Eau Fraîche", sest mul just sai vana parfüüm otsa ja oleks tore ja värskendav uuel aastal midagi uut proovida :)

    ReplyDelete
  10. Diori toodetest olen kasutanud lõhnu. Lemmik on Diori Pure Poison. Nendest asjadest siin sooviks ära proovida lauvärvid või jumestuskreemi :) Sõbrannad kasutavad ja alati kiidavad :)

    liinalys@gmail.com
    Liina Lüüs

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig