Tuesday, December 4, 2012

TOP 5: Aasta lemmikud Max Factorilt ja suur loos

Detsember toob Stellariumis kaasa mitmete erinevate kaubamärkide Aastalõpu Topi. Minu esimesed palavalt armastatud tooted tulevad Max Factorilt. Siin on õige mitu kosmeetikumi, mida soovitan sul endale, oma emakesele või hoopis sõbrannale kingikotti pista. Eriti hea uudis on aga see, et üllatusena lähevad loosi kõik minu poolt välja toodud lemmikud, mida sa siit nimekirjast leiad.

1. MaxFactor Translucent puuder 

Aasta alguses ütlesin oma kivipuudrile adjöö ja soetasin endale tolmpuudri Translucent. Mulle olid mitmed kosmeetikud soovitanud tolmpuudrit ja põhjusega. Kompaktpuudriga võrreldes jääb tolmpuuder nahal võrratult kerge ja see jaotub palju ühtlasemalt. Viga võib olla ka kandjas ehk minus, kuid kompaktpuuder jäi mulle liiga raskeks. Üks minu soovitusi neile, kes pole veel tolmpuudriga tutvust teinud, on võtta ette retk mõnda ilupoodi ja soetada endale tolmpuudri näol üks uustulnuk. Varuge kindlasti aega ja õppige tolmpuudrit peale kandma. See kõik on aega väärt, kuid ei nõua erilist vaeva. 





2.  Max Factori Facefinity All Day Flawless 3-in-1 jumestuskreem

Minu jaoks käivad jumestuskreem ja kerge puuder enamasti käsikäes. Ilmselt seepärast saavad minu nahal omavahel väga hästi läbi nii Max Factori Facefinity jumestuskreem kui ka Translunsent puuder. Teine koht minu edetabelis läheb Facefinity All Day Flawless jumestuskreemile, mis tuli välja sellel aastal ja hakkas mulle kohe meeldima. See annab portselanjume ja on ometi piisavalt kerge, kuid samas piisava katvusega. Tegemist on ühtlasi Max Factori esimese 3-ühes tootega: Facefinity All Day Flawless 3-in-1 jumestuskreem koondab ühte pudelisse kolm professionaalset meigivahendit – püsiva ja katva aluskreemi, SPF 20 päikesekaitsefaktoriga jumestuskreemi ja korrigeeriva peitekreemi. Mati jume kindlustab minu jaoks siiski kerge puuder.    
 


3. MaxFactori Colour Elixier huulepulgad  

Juba mõnda aega on üks minu igapäevaseid lemmikuid MaxFactori Colour Elixier sarja roosakas huulepulk "English Rose". Leidub veel teinegi - pühadeks hästi sobiv punane huulepulk "Ruby Tuesday". Olen neid arvustanud postituses: Max Factori väikesed imed.


4. Max Factori minilakid

Neljanda koha kindlustavad minilakid. Nendel on palju eeliseid - näiteks on minilakki hea reisile kaasa võtta ja see ei jõua enne otsa saamist ära kuivada. Max Factori lakid seisavad küüntel julgelt viis-kuus päeva. Kuid eeldusel, et ma olen kasutanud aluslakki ja pealislakki. Sel suvel oli üks minu meelistoonidest Juicy Plum, mille kohta saad rohkem lugeda SIIT

5. Clump Defy ripsmetušš

Clump Defy on Max Factori uusim ripsmetušš, mille kõver tušihari ei lase tušitükkidel tekkida. Clump Defy kohta kirjutatakse, et see annab kuni 200% volüümi, kuid kui kristalselt aus olla, siis enamik Max Factori pikendavaid ja tihendavaid ripsmetušše on väga head. Volüümi tuleb nii nagu oleks nupu põhja keeranud. Tõsi, mul endal on tihedad ripsmed ja seega ripsmetušid armastavad mind. Ja mina neid! Clump Defy garanteerib ilma tušitükkideta ripsmed ja sobib neile, kes otsivad vaheldust. Mulle igatahes meeldib minu kosmeetikakotist välja piiluv roosakas-lilla korpusega tušš.



Kõik siinsed ilulemmikud lähevad juba järgmisel esmaspäeval loosi. Sinul on võimalus võita nendest viiest üks toode. Kuidas võita? Sa pead olema Facebookis nii MaxFactor EE fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
MaxFactor EE fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, millist MaxFactori toodet nendest viiest soovid võita. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 

 Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Üks TOP 5 toodetest läheb loosi kõigi nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN.

SHARE:

11 comments

  1. Sooviks võita Clump Defy ripsmetušši, sest seda pole veel saanud proovida. Teised tušid on väga head, tahaks loota, et sellest saab uus lemmik :)

    ReplyDelete
  2. Mina sooviks võita Max Factori Facefinity All Day Flawless 3-in-1 jumestuskreem. Seda veel ei ole proovinud aga MF eelmine jumestuskreem oli superkatvusega ja püsis kogu päeva :)

    ReplyDelete
  3. MaxFactor Translucent puuder oleks ka hea kingitus :)

    ReplyDelete
  4. Tere:)
    Kingivalik oleks ripsmetušš:)))

    ReplyDelete
  5. sooviksin MaxFactori Colour Elixier huulepulka või
    Clump Defy ripsmetušši - polegi neid kunagi proovinud - aga ükskord peab ju esimene kord olema :)

    ReplyDelete
  6. Soovin ka võita midagi, aga kindel soov puudub, kuna kasutan Max Factorit (kõikidele muudele toodetele olen nimelt allergiline) juba aastaid ja tean, et kõik tooted on head. Meeleolukat talveaega!!!

    ReplyDelete
  7. Mina soovin Clump Defy ripsmetušši :)

    ReplyDelete
  8. Soovin MaxFactori Colour Elixier huulepulki :)

    ReplyDelete
  9. Mina soovin Clump Defy Ripsmetušši :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig