Tuesday, December 18, 2012

Kuidas kaunistada kuuske?

Toomapäev pole enam kaugel ja traditsiooniliselt tuuakse sel päeval kuusk tuppa. Teadupärast märgib toomapäev Eesti rahvakalendris jõuluaja algust. Meie peres on kuusk toodud alati just 21.detsembril tuppa ja see aasta pole mingi erand. 

Mina mõlgutan juba pikemat aega mõtteid, milliseks meie tänavune jõulupuu kujuneb. Sündmus on eriti pidulik juba sel puhul, et mul on kodus väike preili, kes soovib kirglikult igas asjas sõna sekka öelda ja näis, kas ma kuuske kaunistades üldse löögile pääsen. Enne, kui sel aastal läheb suuremaks kuuse ehtimiseks, toon sinuni mõned inspireerivad pildid erinevatest jõulukuuskedest, mis kaetud peamiselt hõbedaste ehetega. Homseks kuuse kaunistamise teemaks on aga kuld ja kard!



SHARE:

4 comments

  1. meil on korteris nii vähe vaba pinda, et kuuske pole toonud. küll aga tõi vanaisa lapselapsele kuuseoksa, mis annab kuuse mõõdu välja ning ka selle peame vähemalt pooleks saagima, et see koju ära mahuks... ülitore on aga hoopis see, et sel aastal on meil vaja uusi kuuseehteid soetada ja sinu piltidelt sain hulga inspiratsiooni, mida poodi jahtima minna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uute kuuseehete soetamine on ju lausa nauding omaette. Mõnusat ostlemist ja ilusat advendiaega.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig