Monday, January 26, 2015

Girl Friday: And So Began My Love Affair

Friends of Stellarium are surely aware of my passion for Hunter. I've loved wellies and riding boots for years. I just don't see a big point in leather boots. At least not in the streets of Tallinn and with slushy weather when salt is spread everywhere ever so generously. Salt perfectly ruins leather boots. Years back when I wore leather boots a lot, I thought cleaning them every night could be a separate hobby. Soon I bought myself my first wellies, and so began the love affair with them.

Hunters are made from natural rubber, you can buy special socks made for them, and warm soles. When it's -5 degrees outside, classic Hunters are absolutely fine with warm socks. I got two new pairs of wellies which I've wanted for a long time, for Christmas this year. One pair of them is featured in today's outfit series - Hunter Balmoral Lady Neoprene Wellington Boots. 


They have high soles and I've never been cold with them in the winter. In addition to that they feel like real tanks when worn, they give an invincible feeling - when wearing them it feels like I could easily smash some shabbier car with them, without hurting a toe. But jokes aside. The outfit is mixed with Bitte Kai Rand's collection this time - I wish I had bed sheets as soft as these trousers and top I'm wearing. Oh yes... Did someone claim that wellies, casual clothes, and party jewellery don't go together? I oppose. This statement necklace was given to me by my friend Anne a while back, and it seems like she knew I was going to get this green Bitte Kai Rand top, which perfectly matches exactly this necklace. This post is dedicated to the temperament little character - journalist Anne Sääsk, whom I am waiting to return from the US with a thousand and one stories.



Stellariumi sõbrad on kindlasti kursis minu kirega kummikute vastu. Ma olen kummikuid ja ratsasaapaid armastanud aastaid. Ma lihtsalt ei näe nahksaabastel väga suurt mõtet. Vähemalt mitte Tallinna tänavatel ja lörtsiste ilmadega, kui kõikjale nii heldelt soola loobitakse. Polegi vist vaja mainida,et sool rikub väga lahkelt nahksaapaid. Aastaid tagasi, kui kandsin palju just nahksaapaid, hakkas mulle tunduma, et nahksaabaste igaõhtune puhastamine muutub lausa eraldi hobiks. 

Õige pea leidsin endale esimesed kummikud ja veidi hiljem alguse minu armulugu Hunteritega. Huntereid on loodud looduslikust kummist, nendele saab juurde osta spetsiaalsed soojad sokid ja karvased tallad. Kui väljas on -5 kraadi, peavad klassikalised Hunterid sooja talla ja sokkidega ideaalselt vastu. Sel aastal sain jõuludeks kaks uut paari kummikuid, mida olin juba pikalt soovinud. Ühed neist on minu tänases outfiti pildiseerias - Hunter Balmoral Lady Neoprene Wellington Boots. Nad on kõrge tallaga ja mul pole nendega talvel mitte ühtegi korda külm hakanud. Lisaks tunduvad nad jalas tõeliste tankidena ja tekitavad võitmatu meeleolu - neid kandes on tunne, et võiksin vabalt mõne kehvema auto jalgadega sodiks peksta ja isegi minu suur varvas ei saaks viga. Nali naljaks. Minu seekordne outfit on miksitud Bitte Kai Randi kollektsiooniga - ma soovin, et mul oleks sama pehme voodipesu, nagu seda on need püksid ja pluus, mida kannan. Ah jaa... Kas keegi väitis, et kummikud, casual riietus ja pidulikud ehted ei sobi omavahel kokku? Väidan vastupidist. Selle statement kaelakee kinkis mulle mõni aeg tagasi kolleeg Anne ja mulle tundub, et ta teadis justkui ette, et soetan endale selle rohelise Bitte Kai Randi komplekti, mille juurde sobib ideaalselt just see kaelaehe. Selle postituse pühendangi temperamentsele ajakirjanikule Anne Sääsele, keda ootan kannatamatult Ameerikast tuhande ja ühe jutuga tagasi.


Outfit details:

Blouse and trousers: Bitte Kai Rand (COZY Boutique, Narva mnt.13)
Wellies: Hunter Balmoral Lady Neoprene
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Amelii On The Moon"
Bracelets: The Wishlet
Necklace: H&M
Ring: Goldtime
Bag: Kadri Kruus "Stella Spike"
Make-up: Dior Christmas Collection
Nails: OPI "I`m Not Really Waitress"

PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

19 comments

  1. Oh Stella it looks so cold and it's so good that you are wearing your Wellingtons you look lovely.
    Many Kisses
    Julia
    xxx

    ReplyDelete
  2. Roheline värv sobib sinu silmadega nagu valatult. Kust see kelmikas soni pärit on? Hunter Balmoralid on küll klass omaette ja sobivad sulle hästi. Kas need jalas rasked pole?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle soni ostsin kunagi ammu Niitväljalt, kui käisin golfi õppimas. Mõistagi ei suutnud ma golfikeskuse poest eemale hoida ja ostsin selle võluva soni. Pole siiani kahetsenud.

      Delete
  3. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this,
    like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit,
    but other than that, this is wonderful blog. A great
    read. I'll certainly be back.

    My page; home improvement kitchen ()

    ReplyDelete
  4. Mõnus pehme outfit ja roheline värv sobib Sulle fantastiliselt :)
    Kuigi ise ei ole kummikuinimene (veel :D ), tekitavad Su jutt ja fotod jätkuvalt kiusatust ka ise selle klubiga liituda :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed, Stellarium loob varsti Kummikute Klubi :)

      Delete
  5. See roheline värv sobib sulle imeliselt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui olin punapea, kandsin rohelist väga palju, kuid nagu ikka, sai sellest ühel hetkel isu täis. Nagu ka punastest juustest. Nüüd on piisavalt palju aega möödunud, et taas rohelised asjad kapist välja tuua ja uusi juurde soetada.

      Delete
  6. Väga mega look , nii hästi sobib :)

    ReplyDelete
  7. M6nus veidi gängsterlik riietus!Eriti armas on see sonimyts!Algul vaatasin et sul traksid ka,aga koti rihm hoopis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldib, kui püksid teevad piha hästi peenikeseks. Mul on kapis ühed Christian Diori samalaadsed hallid püksid ja teised pruunikad, mida polegi jõudnud veel kanda. Hea, et meelde tuli. Tasub ikka blogi pidada, nii tuleb ka meelde see, mis mul garderoobis ripub :)

      Delete
  8. Sa oled nii ilus :)
    Kui pikk sa oled?(loodan, et see isiklik küsimus pole)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pole midagi toredamat, kui avada õhtul blogi kommentaarium ja leida eest kompliment: Sa oled nii ilus! Aitäh! Sina ka :) Kui pikk ma olen? See sõltub. Kui ma kannan 15 cm platvorkingi, siis tavaliselt 178 cm. Kui ma kannan 19 cm platvorkingi, siis 184 cm.

      Delete
  9. Selle riietuse järgi võiks arvata, elad elad kuskil Kesk-Inglismaal (kui jah, lumi välja arvata), hommikusel ajal karjatad lambaid, päeviti küpsetad oma pagariäris külarahvale koogikesi ja õhtuti vaatad pubis jalgpalli. Vahva, kuidas riietus võib mõttelõnga niimoodi veerema panna ja kellelegi täiesti uue identiteedi luua!
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, see sinu kirjeldatud elu Kesk-Inglismaal oleks täitsa minu unistus! Vähemalt mõneks ajaks... Suured kallistused Sulle!

      Delete
  10. Pealaest jalatallani oivaline kooslus, et talvistes linnatingimustes ellu jääda. Ja tõesti, Stella, Sul on õigus - pilkupüüdev kaelaehe ja luksuslik sõrmus lisavad muidu nii jõulisele välimusele ootamatut õrnust :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Aivi. Mulle on lapsest peale suured sõrmused meeldinud. Ja fotodel mõjuvad nad alatinii efektselt :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig