Tuesday, December 11, 2012

GIVEAWAY: Võida Candelina pitsküünlaid

Alles eile kirjutasin pühade ajal laua kaunistamisest ja täna võttis minuga ühendust üks superarmas nobe näpp, kes teeb uhkeid Candelina küünlaid. Ta pakkus võimalust mu blogis üks loos teha. Mis saab mul selle vastu olla? Kuna käimas on teine advendinädal, siis läheb loosi kaks käsitsi valmistatud küünalt. Oh, küll pühad on toredad!

LOOS ON LÕPPENUD! VÕITJAD LEIAD STELLARIUMI FACEBOOKI LEHELT.

Tegemist on pitsiliste küünaldega ja kaks lugejat saavad pildilt valida, millist värvi küünalt nad soovivad. Candelina nime taga on kodumaal valminud pitsilised disainküünlad ja inspiratsiooni annab Eesti käsitöö. 



Ma uurisin küünlaid ja need on tõesti ainulaadsed ja paitavad pilku. Küünlad on lõhnaainete vabad ja nende põlemisaeg on 50-60h.

Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis nii Candelina Style lehekülje fänn, kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Candelina Style fännilehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, mis värvi küünalt sa soovid. Uuri Canelina Style Facebooki lehekülge, seal leidub rohkem erinevaid värve. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad.

SHARE:

1 comment

Blogger Template Created by pipdig