Monday, June 4, 2012

Collistari nädal pildis

Läinud nädal möödus Stellariumis Collistari Capri kollektsiooni tähe all ja võtan selle täna piltidega kokku. Meil oli meigikunstnik Meelika Tammeveskiga põnev erinevaid tooteid testida ja pildiseeriad tulid igati meeleolukad.

Õppisin testimisest, et harjumispärastes värvides, mida olen aastaid kasutanud, ei tasu kinni olla. Minu uued lemmikud on nude-tooni huulepulgad ja edaspidi ei vaata ma mööda ka oranžidest huulepumatitest. Samuti võib aegajalt julgema silmameigiga riskida. Lisan siia ühe kaadri, mida tumedat Capri looki pildistades tegime, kuid lõpuks kasutasin fotoseeria jaoks hoopis minimalistlikku jakki. Lubasin sättida siia üles erinevad fotod, mida Collistari nädala jooksul tegime ja siin nad on. 


Milline neist kolmest pildiseeriast sulle kõige rohkem meeldis? Muljeta Stellariumi kommentaariumis.
SHARE:

7 comments

  1. Kõige ilusamad pildid on heleda peaga ja punase kleidiga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See punase ja türkiisi kooslus on üsna palju kiita saanud ning innustab edaspidigi põnevaid pildiseeriaid tegema. Tänan, et mind loed :D

      Delete
    2. Põnevaid blogisid loen alati hea meelega (kohe näha, et näeb postitustega palju vaeva-super)!

      Delete
  2. Kõik neist on eranditult ilusad, kuid vaieldamatult lemmik on viimane. Sinu lokkide, vintage-stiili ja superkena meigi koosluse vastu ei saa miski :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan Sind. Ma ise pisut kõhklesin selles pildis, kuid nüüd on see mulle meeldima hakanud.

      Delete
  3. wou, teine pilt mu lemmik ja need sinisedküüned!

    suvimariliis.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teine ja kolmas on ka minu lemmikud. Selliseid türkiis küüsi kandsin paar aastat tagasi väga kirglikult, kuid siis sai see väga populaarseks ja mina leidsin endale väga heledad küünelakid. Nüüd olen türkiisi juures tagasi :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig