Friday, June 1, 2012

Minu küüntel... Papaya & Edera

Tutvustan kahte kullakest Collistari Capri kollektsioonist. Küünelakke "Papaya" ja "Edera".

Käisin ilusalongis FashionHair, kus on superarmas kosmeetik-maniküür-pediküür ja leiutaja Ulla Lokk. Mulle tundub, et Ulla võiks vabalt töötada juveliirina, sest tal on anne lihvida küünest briljant. Valisin oma küüntele Collistari kelmikad lakid.

Oranž kannab nime "Papaya Lakka" ja see toon teeb jaheda kevade soojemaks. Praegust ilma silmas pidades ei saagi päikest muul kombel välja kutsuda, kui end kuumadesse värvidesse mässida ja nagu pildilt näha, siis ka kuuma jooki juua.


Minu suurem lemmik on roheline küünelakk "Edera Lacca". Miks? Enne blogiga alustamist eelistasin küüntel heledaid lakke ja see on nii teistsugune. Kui näed tuvide seas kassi, siis jääb ikka pilk peale.
 
Ulla viskas küünelakkidele oma asjatundliku kotkapilgu ja ütles, et nendel on tugev pigment ning kahest kihist piisab. Pintsel on hea ja käepärane. Kindlasti tuleb kasutada aluslakki ja pealislakki. Ikka selleks, et küünelakk peaks pikemalt vastu. Sa tead seda kõike niigi.

Muide, täna on ülemaailmne kleidikandmise päev (sa tead ilmselt juba ka seda ...) ja sel puhul sättisin oma varbad enne õhtusöögile minekut kleidi alt välja piiluma. Pildi autor on Meisi Volt. Jalas on mul kingad firmalt Dollhouse. Nii mugavad nagu sukad ...



Ärge unustage, et Stellariumis on käimas giveaway. Esmaspäeval loosib kauplus USA Today välja ühe eriti ägeda Calvin Kleini kleidi. Millise? Vaata SIIT. Kes ei osale, see ei võida.

SHARE:

3 comments

Blogger Template Created by pipdig