Thursday, June 14, 2012

MaxFactori väikesed imed

Blogi pidamisel on mul olnud palju taasleidmisi ja üks nendest on MaxFactor. Kunagi oli aeg, kui enamik minu kosmeetikat pärines just MaxFactorilt, kuid siis seilasin kosmeetikumide tormisel merel edasi. Just blogi on viinud minu purjeka taas MaxFactori sadamasse.

 Juba paar kuud on üks minu igapäevaseid lemmikuid MaxFactori Colour Elixier sarjast roosakas huulepulk "English Rose", mida kandsin ka Austria Festivali õhtusöögil. See pärlmutriga toon lööb kogu ilme särama. Huulepulga kõige suurem eelis on, et see sobib nii väga heleda kui ka päevitunud nahaga. Kandsin seda huulepulka Austria Festivali õhtusöögil, pildi leiad nende isuäratavate roogade vahelt.
 
Teine lemmik on mul samast Colour Elixier sarjast MaxFactori punane huulepulk "Ruby Tuesday". Mõlemal huulepulgal on tugev pigment ja pärast eelrooga restoranis ei pea muretsema, et huulepulk on huulelt vehkat teinud. 


I.L.U poe leheküljelt leidsin nende kohta ka infot. Nad kirjutavad, et huulepulga saladuseks on 60% Elixir hooldus, mille aktiivsete koostisainete hulka kuulub lisaks shea-, avokaado- ja aaloevõile ka antioksüdant valge tee. Uurisin I.L.U kauplusest huulepulga hinda, tavaliselt maksab see 11.50 EUR, kuid praegu on nende poodides MaxFactor 25 % odavam ja huulepulga hinnaks tuleb 8.63 EUR.

Eriti toredad on MaxFactori minilakid, mis alles äsja poodi jõudsid. Kokku 15 tooni. Minilaki eelis on see, et kui suur lakk võib kõige ebasobivamal hetkel poole pudeli pealt venima hakata, siis pisikese pudeli jõuab ikka ära kasutada ja kui sinna põhja pisut jääb, siis ju see pidigi nii minema. Lisaks on minilakki hea reisile kaasa võtta. Tõsi, minilakkide puhul vajas minu jaoks harjumist nende väike pintsel, kuid see on kokkuvõttes käepärane. Hind ei kriibi kurku, pudel maksab 5.40 EUR.

MaxFactori minilakkidest soovitan kindlasti toone "Cappuccino", "Moon Dust" ja "Juicy Plum". Mis on sinu lemmikud MaxFactorilt?
SHARE:

3 comments

  1. Max Factor on ka minu überlemmik. Tolmpuuder toon "Translucent" on super! Nagu ka ripsmetush Max Factor Masterpiece Max tumepruunis toonis jätab tõeliselt lopsakad, samas naturaalse muljega (st mitte paksu kihiga kaetud) ripsmed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma plaanin ka tolmpuudrit "Translucent" proovida. Siis saame muljetada. Aga küünelakid on tõesti head, soovitan soojalt.

      Delete
  2. MaxFactor Calorie 2000 lemmik ripsmekas. Jätab ilusa dramaatilise mulje.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig