Tuesday, June 5, 2012

Kaadri tagant: pildiseeria Buduaarile

Seekordses Buduaaris astun üles rubriigis "Ehtelaegas", kus räägin oma kirest juveelide vastu. Olen aastaid erinevaid ehteid kollektsioneerinud ja kellele ei meeldiks oma hobist rääkida?

Mul oli hea meel, kui Marge Rahu mind sellesse rubriiki kutsus, sest olen alati "Ehtelaeka" intervjuusid suure huviga lugenud. Buduaari pildistamisel tegeles minuga terve tiim - ajakirjanik Kaisa Ruul hoolitses intervjuu eest ja pildiseeriat kordineeris Lilian Lõhmus. Fotoseeria toimus Schlössle hotellis, meigi tegi Gaida Talu ja pildid Kaspar Saaremets, kes fotografeeris mind ka veebruari ajakirja Cosmopolitan jaoks. Suur aitäh kõigile!


Meigikunstnik Gaida Talu tegi mulle glasuuritud huuled. Kõrvarõngad Christian Diorilt.


Fotol kannan kleiti, mis pärineb minu enda kogust. Olen seda varem ühel tähtsal päeval oma elus kandnud ja võtsin nüüd taas kapist välja. See on 1968.aastal loodud Kanada firma After Five kleit.


Teise pildil kannan lihtsat meestesärki. Kaelas on mul Ameerika presidendi John F. Kennedy inauguratsiooni puhul 1961.aastal välja antud medaljon, millest on lähemalt juttu ajakirjas Buduaar.


Kolmandal pildil oli mul plaan näidata, et prosse ei pea kandma alati rinnas. Neid võib edukalt sättida ka mujale. Selle kleidi tegi õmbleja mulle mitu head aastat tagasi "Breakfast At Tiffany's" peo jaoks ning siin kannan prossi hoopis puusal.


Liitu Stellariumi Facebookiga SIIT ja võida iga nädal ilutooteid.
Vaata ka Dr.Hauschka giveaway`d SIIT.


SHARE:

1 comment

  1. Imeline kleit, ootan huviga juba seda Buduaari!

    Anneli x
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig