Monday, June 11, 2012

Arvustus: Ecobeaty näokreemid

Ecobeauty kreemide test on minu blogis kestnud kõige kauem. Alustasin sellega märtsis, kui väljas olid krõbekülmad ilmad ja lõpetan oma testi juunikuus. Mul on hea meel, et jõudsin neid kaua proovida, pisut märksõnu kritseldada, nad hoopis kõrvale panna ja siis uuesti katsetada.

Ecobeauty looduslike näokreemide testimise tegi minu jaoks kergeks see, et usaldan nende sertifikaate, mida on suisa neli: Vegan, EcoCert, FSC ja Fairtrade.

Alustan silmakreemist, mis külmade ilmadega jäi mulle pisut liiga õhukeseks. Kreem küll imendub hästi ja kiiresti, kuid märtsis-aprillis vajasin paksema koostisega silmakreemi. Nüüd, soojemate ilmadega võtsin Ecobeauty silmakreemi taas kasutusele ja silmaümbrus saab toidetud. Siiski soovitan seda neile, kes eelistavad silmaümbrusele kanda pigem kergemat kreemi. See tore terava otsaga tuub maksab 6.99 EUR.

Foto: Meisi Volt


Ecobeaty päevakreemil on mõnusalt mahe lõhn ja kerge piimjas koostis. Taaskord - kreem imendub kiiresti. Lisaks sobib see hästi meigi alla. Aegajalt segasin Ecobeauty päevakreemi sisse oma vaieldamatut lemmikut, Marja Entrichi porgandiõli. Kreemide ja porgandiõli segamisest olen kirjutanud SIIN. Päevakreem maksab 12.49 EUR.

Öökreem - my cup of tea

Vastupidiselt päevakreemile on Ecobeauty öökreemi lõhn väga intensiivne ja see kas meeldib või mitte. Sestap tasub enne ostmist kreemiga võimaluse korral tutvust teha. Kui olin lootusetus köhas ja seetõttu väga tundlik, siis öökreemi lõhn häiris mind ja vahepeal ma seda ei kasutanud. Erinevaid kreeme testides tulebki arvestada, et alati ei pruugi viga olla tootes, vaid testija võib ise olla erinevatel perioodidel tundlikum. Öökreem on suurepärane - koostis rikkalik ja see on täpselt my cup of tea. Pole ka ime, muuhulgas sisaldavad kreemid Fairtrade sheavõid ja kookoseõli. Kes vajab öösel näole tõhusat niisutust, võib selle kreemi peale kindel olla. Kui ma peaksin nendest kolmest tootest valima ühe lemmiku, siis hoolimata intensiivsest lõhnast, oleks see just öökreem. Hind 13.39.
 
Täispunktid annan selle eest, et kreemid on dosaatoriga pudelites. Mulle ei meeldi alati kreemipurgi ja spaatliga võimelda, seetõttu on pumbaga pudelid iseäranis mugavad. Tõsi, pumbaga tuleb osata ringi käia, kui seda agaralt vajutada, tuleb liiga palju kreemi. Kuid kes keelab seda mõnusalt kaelale masseerimast?

Sellised lood täna. Rändasin selle testiga lausa läbi nelja kuu. Ja tead? Mis siis, et ilm on ikka kehvake. Hea, et kevad on käes. Varsti läheb soojaks kah. Küll näed. Päike tuleb välja ja pigistab sind põsest. Kui sa oled Ecobeauty kreeme proovinud, siis muljeta kindlasti kommentaariumis.


PS. Kui Sa pole veel Stellariumiga Facebookis liitunud. Tee seda SIIN. Iga nädal lähevad loosi lahedad ilutooted!
SHARE:

3 comments

  1. Your post is very interesting information about related topic is awesome. I was finding this type of information from long time. I think you should going on to make this type of blog.

    ReplyDelete
  2. Su blogi mainiti ära http://www.facebook.com/OriflameEesti/posts/124303034374167 :)

    ReplyDelete
  3. I agree with you. This post is truly inspiring. I like your post and everything you share with us is current and very informative, I want to bookmark the page so I can return here from you that you have done a fantastic job. SEO Services Karachi

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig