Wednesday, June 6, 2012

Arvustus: Suflee Sinu jalgadele

Ma olen juba paar nädalat kasutanud Avoni Foot Works sarjast jalgadele mõeldud toodet "Foot souffle". Kohvipaksu pole vajagi, et ennustada - sellest saab paljude jaoks kindlasti selle suve hitt. 

Kui kreemipurgi lahti keerasin, valdas mind soov see lihtsalt ära süüa. Suflee näeb tõeliselt isuäratav välja. Mäletan, kui lapsepõlves üht Saksamaalt saadud ema kreemipurki noolisin ja tahtsin sinna keele sisse pista ...

Foto: Meisi Volt

 Arvestades kui palju me oma jalgu koormame, siis päeva lõpuks võiks leida kiirest ajast ikka vähemalt kümme minutit, et jalgadele leevendust pakkuda, neid koorida ja kreemitada. 

Kui "Foot souffle" purk kätte võtta, on see mõnusalt jahe ja jalgadele pakub ideaalset jahutust. Suflee ei ole liiga rasvane ja kui ma seda hommikul kasutan, siis paari minuti jooksul on see imendunud ja kohe saab sukad või sokid jalga tõmmata. See ei kleepu ja seda kulub vähe. Koostises on muu hulgas sheavõi.

Lisaks on sufleel õrn läige, kuid see pole liialt pealetükkiv. Samas olen veendunud, et kui ilmad soojaks lähevad ja saab paljaste varvastega ringi käia, teeb see kuma varbad üsna pidulikuks. Purgike maksab 3.70 EUR. 

SHARE:

1 comment

  1. Kasutan seda pikemat aega juba, see on parim lihtsalt. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig