Friday, May 25, 2012

Liigsed ostud ja unine Unihiir

Mäletad, kui ma kirjutasin sellest, et mul on garderoobis M ja L suuruses riideid. Siin on üks kleit, mille ostsin kunagi kindlas usus, et lasen selle ringi õmmelda. Viimast seepärast, et kleit on suurus 40 ja mina olen nr. 36. Aga mind köitis aastaid tagasi see vahva seelik ja rohekas-kuldne korseti värv.

Need fotod sai tehtud paar kuud tagasi ühe video filmimise ajal. Nüüd nuputan, mida selle kleidiga edasi teha. Minu meelest näen ma nendel piltidel välja nagu unine Unihiir. Mäletad muinasjuttu "Alice Imedemaal"? Ma poleks kindlasti Alice. Ma oleksin Unihiir.


Üks küsimus ka laiale ringile ja armsatele blogijatele, kes mind jälgivad: kas te olete teinud üritusi stiilis "šoppa minu riidekapis"? Või ise kuskilt blogist rõivaid ostnud? Millised on teie kogemused? Ma vaikselt mõlgutan selles suunas mõtteid ja tahaks lugeda, kuidas teil on läinud. Iga kommentaar on teretulnud.

Loe ka minu ahnusest kõnelevat postitust: Ma ei jäta teid poodi ...
SHARE:

16 comments

 1. Ise ei ole teinud, olen ostnud küll, paari kingi omandasin kunagi kellegi blogist. Minu meelest täitsa asjalik meetod lasta endale mittesobivad asjad uuesti ringlusesse :)
  Ja no see kleit paneb suud vesistama :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle meeldib taaskasutus, eriti kui on ilusad ja korralikud asjad. Mõned kleidid seisavad aastaid kapis ja ikka ei kanna. Siis pole mõtet hoida.

   Delete
 2. ma kusjuures tahaks ise hostida mingi sellist clothes swap/sell pidu, mu arust oleks see nii cool :)
  väike kokteil, mõned suupisted ja palju riideid :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. See oleks lahe, siis saab asju ka ise näha. Aga ma panen lähiajal mõned rõivad üles. Siis teeme virtuaalse peo :)

   Delete
 3. Ma ei tea, et selliseid üritusi oleks tehtud, aga then again, ma pole ka moeblogija. Ma usun, et oleks küll huvitatud ehk su kapi sisu revideerima, olen veidi volüümikam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Väga tore! Järgmise kuu sees on siis postitust oodata. Juuni ongi juba varsti käes...

   Delete
 4. Tegime sõbrannadega just hiljuti riietevahetamispeo shampuse ja suupistetega ning läks paremini kui mõnel kirbuturul või laadal müües. Blogi kaudu olen saanud müüa kingi, riideid mitte, ise pole midagi kellegi blogi kaudu ostnud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on mitmeid suvekleite, mis võiksid uue omaniku leida. Kingi on vähem, sest tütar kasvab ja hoian talle. Eks näis, kas ta neist kunagi ka huvitub.

   Delete
 5. Mulle väga meeldivad erinevate moeblogijate nn riidekapi-poed, sest enamasti on riided väga lahedad. Soetasin ise Sequin Magazine'i blogipoest ühed võrratud kõrvarõngad kõigest 3,5 euroga, mida kavatsen oma põhikooli lõpetamisel kõrva panna. Niiet ülipositiivne kogemus on mul endal olemas. Oma poe avamine oleks sul ülihea mõte! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh. See annab julgust. Sequin Magazine'i blogipoes on vahvaid asju.

   Delete
 6. Hei !:)
  Premeerisin Sind Versatile Blogger Award'ga.
  http://heartmari-liis.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  Päikest !:)
  Mari-Liis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänan toreda preemia eest. Sain selle juba teistkordselt ja sel korral enam postitust ei tee, mis ei vähenda minu rõõmu Sinu tähelepaneku üle. Minu Versatile Awardi postitus on siin: http://stellaarium.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

   Delete
 7. Väga ilus kleit, ma saan aru küll, miks Sa ta koju tõid. See on nagu Carrie kleit SATC viimasest osast...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah, Carrie on ikka kõvasti inspiratsiooni andnud.

   Delete
 8. Tegime kursaõdedega eelmisel aastal väikese täika-peo. kauplesime, vahetasime ja ajasime niisama naiste juttu sealjuures kõigi riideid proovides. Väga palju sai nõu antud ja küsitud ja koju mindud mitme uue esemega. Sinna kõige juurde kuulus ka väike shampus ja snäkk :) Kõik jäid rahule! Ja kõik ei pidanud kaasa võtma asju, võis ka lihtsalt tulla ostlema :)

  ReplyDelete
 9. Sooviks tunda, mis kleidi sees on ;)
  m

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig