Saturday, May 12, 2012

Outfit: See pole Herilane

Tõepoolest sellel pildil pole herilane. Vaid hoopis mina. Prillid on enneolematult suured ja just sellised kuuluvad minu lemmikute hulka. 

Ilmad on ikka sellised, et ei tea, kas panna jalga kingad või kummikud. Paksem mantel või kerge jope. Paar nädalat tagasi külmetasin nii tublisti, et lubasin suure vihaga kuni juunikuuni ainult kasukas seljas ringi käia. Nagu pildilt näha, on see lubadus murtud.


Ma olen jätkuvalt vaimustuses nendest kahest juuksepaelast, mida juuksurusalongist FashionHair sain. Sellel pildil on mul taas tippjuuksur Maarika Heeringu tehtud viie minuti soeng (kuidas seda saada, loe SIIT.). Sel korral on seitel keskel ja soengul on teine ilme. Kui must juuksepael annab näole raami, siis hele lisab helgust, mida sellel kevadel nii väga vaja on.

Seljas on mul must kahe nööbiga rätsepa mantel. Mulle meeldib selle mantli õlajoon. Prillid on Liz Claiborne`ilt. Käekott firmalt Bally. Selline sai siis minu esimene outfiti-postitus.

SHARE:

6 comments

 1. Väga lahe! Mantli õlalahendus on super ja sall on ka nii armas! Kahju, et kotti ja jalanõusid pole näha, veidi raske üldmuljest aru saada, kuid nii palju kui näha, on tõesti kena. Soovituseks, et tee edaspidi üks lähedalt võetud üleni pilt. Ootan põnevusega aga edaspidiseid postitusi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh. Ma mõtlesin pikalt, kas neid pilte üles panna, just nimelt seepärast, et tervest pikkusest polnud ühtegi head pilti ja käekotti polnud samuti kuigi palju näha, kuid midagi neis fotodes oli :)

   Delete
 2. sa tulid praktiliselt minu õuele pildistama, nii lahe :)
  järgmine kord palun siis pealaest jalatallani ja juurde ka, kust esemed pärit (y)

  ReplyDelete
 3. Kui pikk sa oled? :) Tundud kuidagi nii nunnult väike olevat :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig