Tuesday, May 15, 2012

Miksi Flipstickiga!

Käisin paar päeva tagasi ühe ajakirja jaoks poseerimas. Meigikunstnik soovitas mulle oranžikaid huuli, kuid ma ise olin suhteliselt umbusklik. Vedasin nina pisut pirtsakalt viltu ja käiku läksid teised toonid.

Mis pildiseeriast välja tuli, seda näeb juba juunis ja kui õige aeg käes, avaldan blogis mõned ülesvõtted sellest, kuidas pildiseeria valmis. Mind jäi hoopis kummitama oranž huul, millele ma nii vastu olin. Nüüd proovisin ära MaxFactori Flipstick Colour Effect huulepulgad, kus on ka oranžikaid toone ja nad väärivad eraldi postitust.


Mulle on alati meeldinud huulepulki miksida ja MaxFactor on selle kahevärvilise huulepulgaduoga loonud selleks suurepärased võimalused.


Huulepulk on mugavalt peenike ja kõige tähtsam on, et toonidega saab mängida. 
Minu oma on sellest kirevast pildireast kõige parempoolsem. Nimeks "Salsa Red" ja seda kannan nendel kahel pildil - oranžikas T-särk ja sama tooni huuled saavad omavahel hästi läbi. Flipstick maksab I.L.U kaupluses 11.90.
Tähtis on ka huulepliiats, mis annab nendele kahele toonile kauni algusakordi. Esmalt kannan huulele just nude-värvi huulepliiatsit, siis miksin heledama ja tumedama Flipsticki. Mõistagi saab mõlemat värvi eraldi kanda. 


Muide, sellest kana ja kukega T-särgist on kujunenud minu suur lemmik. American Appareli T-särgi lõigetes on midagi, mis paneb nad seljas nii hästi istuma. 

Lähiajal tulen uhkelt huulte juurde tagasi, sest teen loo ühest erilisest huulte hooldusest, mille võib võtta kokku pealkirjaga: kuidas saada huuli süstimata lopsakamaks? Seniks tundke rõõmu päikesest, isegi kui tuul on külm. Peaasi, et süda oleks soe.
SHARE:

1 comment

  1. Cute top!

    xoxo;) Lili
    http://natcosmetics.blogspot.com/

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig