Friday, May 4, 2012

Kaaviar küüntel. Mida teie arvate?

Ciate on tulnud välja kaaviari maniküüriga, millest on saanud juba tõeline hitt ja millele tõotatakse sel kevadel ning suvel suurt edu. 


 
Komplektis on kaks pudelit - ühes küünelakk ja teises pudelis pisikesed pärlid, mida tuleb vahetult pärast lakkimist küünele raputada. Küüned peavad kuivama 15-20 minutit. Komplekt maksab ca 23 EUR. Eestis Ciate küünelakke kahjuks müügil pole.


Mina olen kaaviari maniküüri jaoks ilmselt liiga mugav ja praktilise meelega. See püsib vaid kaks päeva, nagu teadjamad räägivad. Fotodel on kaaviari maniküür igatahes väga efektne. Mulle meeldib must ja valge. Leidub ka värvilisi pärleid, mida sobiks kanda... Nooh. Lastesünnipäeval. 

YouTube`is on video, kus õpetatakse Ciate kaaviari maniküüri tegema:

  
Mida teie kaaviarist küüntel arvate?
SHARE:

4 comments

  1. Issand kui äge... tahaks proovida :)

    ReplyDelete
  2. Tegelikult on selle kaaviari mainküüri taga palju draamat ning orginiaalis keegi teine, nimelt Patricia Yankee, tuntud staaride küünetehnik. Juba 2011 aastal nimetas ta selle koos Dashin Diva'ga loodud maniküüri "caviar manicure"'ks. http://thepolishexchange.blogspot.com/2011/02/caviar-nails-by-dashing-diva-at-cushnie.html Nüüd tuli selle ideega lagedale Ciate, kes kirjutab paljudele ilublogijatele ähvardavaid kirju, et need oma blogi postitustes ei kirjutaks "kaaviari maniküürist", kui nad ei maini selle juures ära Ciate't, sest neil on kavas see idee pantendeerida. Probleem selles, et paljud ilublogijad on andkekad ja mõtlevad välja, kuidas saaks selliseid huvitavaid lahendusi odavamalt teha. Paljud ilublogijad vihastasid selle peale ning tegid kampaania "fish egg manicure", kus nad kasutavad mõne dollarilis Bay pärlikesi ning loovad selle maniküüri palju odavamalt. "Fish egg", sest "Caviar manicure" kasutamine nö keelati Ciate poolt ära. Pattie Yankee ise on muidugi Ciate's pettunud ning võttis juba ühendust ka enda advokaadiga ning eks näis mis sellest saab.

    Lihtsalt veidike põnevat lugemist :) Ise proovisin samuti käsitöö poest ostetud pärlitega seda maniküüri ning ilmselt esimeseks ja viimaseks korraks see jäigi. Kodused toimetused ei tule selle maniküüriga kõne allagi. Esimese tunni jooksul olid pooled neist kaunitest terakestest mu küüntel kadunud. Sobib võibolla üheks korraks mõne sündmuse puhul ehk, kuid ise ei viitsi ka jännata.

    ReplyDelete
  3. Ma proovisin ka teha (http://everythingbyeve.blogspot.com/2012/04/kaaviarimanikuur.html) Jäi tegelikult jube lahe ja kui korralikult pealislakki ja aluslakki panna, siis püsib ka. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uurisin juba Sinu blogist. Väga ilus jäi :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig