Monday, June 4, 2012

Giveaway: Dr. Hauschka kehapalsamid

Dr. Hauschka tooted on alati olnud väga armastatud ja sel esmaspäeval algab giveaway, kus läheb uuenenud kollektsioonist loosi kolm kehapalsamit. 

Enne aga teatan eelmised giveaway võitjad - Calvin Kleini kleidi saab endale Triin Heinmets. Palju õnne! Collistari giveaway võitis Maarja Kass. Palju õnne! Võtan võitjatega ühendust.


Dr. Hauschka kehapalsamite moto on puudutuse maagia. Kingivad nad kõik tasakaalu, terviklikkust ja tuge nii väliselt kui sisemiselt, nii ihule kui meeltele. 

Esimene neist on minu suur lemmik - tegemist on rikkaliku mandli kehapalsamiga, mis mõeldud kuivale ja tundlikule nahale. Mandliõli niisutab sügavalt, naistepuna õite ja lehtede tõmmis rahustab, koldrohutõmmis tasakaalustab ning jojoobi-, avokaado-, oliivi-, aprikoosi-, makadaamia- ja päevalilleõli teevad temast kõige tummisema ja toitvama kehapalsami Dr. Hauschka valikus. Hind 22.90

Teiseks läheb loosi sidruni-sidrunheina kehapalsam, millel on samuti uuenenud lõhn ja koostis. See pinguldab nahka, värskendab, elustab ja on kõige õhulisema koostisega nahasiluja. Sidruni eeterlik õli ja sidrunheinatõmmis lisavad elujõudu nii väsinud nahale kui loiule meelele. Hind 21.35

Ja kolmas, mis võib juba järgmisel esmaspäeval olla sinu oma, on küdoonia kehapalsam. Küdoonia seemnete tõmmis korrastab naha niiskusemajandust ja aitab sel niiskust hoida, rahustab ning silub. Hind 21.35

VÕITJAID NÄED SIIT.

Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis nii Dr. Hauschka fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Dr. Hauschka fännilehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, millist kehapalsamit sa soovid.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig