Friday, June 8, 2012

Girl Friday: Chilly weather and Scottish moods

Long maxi skirt with Scottish pattern happens to be my new old favourite that waited almost ten years in the closet for me to find it. I bough it once with great excitement and put the plastic wrapping around it, then I left it in my closet for years. If my skirt could talk, it would ask: "Where is the justice?"

On one chilly spring day I bought justice, took it out of my wardrobe and I am more than happy with my decision. This skirt is by Henrietta. Glasses I wear on the picture are vintage Gianfranco Ferré.   Recently I wore this skirt in a theatre and few days ago when I attended a party. It is amazing to combine with different blouses and t-shirts. This silver threaded polo has also bean a great friend to me. My daughter found that a bear should do an appearance in my shots and of course I couldn't resist to her wish. Bear's name is Evelyn.

Fotod: Meisi Volt




Šoti mustriga maani seelik on minu taasleitud lemmik, mis ootas kapis oma aega pea kümme aastat. Ostsin selle kunagi suure elevusega, siis panin talle kile ümber ja jätsin aastateks kappi seisma. Kui mu seelik oskaks rääkida, küsiks ta: "No kus on õiglus?"

 Ühel jahedal kevadpäeval seadsin õigluse jalule, võtsin ta kapsist välja ja olen enam kui rahul. Seelik on firmalt Henrietta. Prillid, mida pildil kannan vintage Gianfranco Ferré. Kandsin seelikut hiljuti teatris ja nädalapäevad tagasi peol. Seda saab väga õnnestunult erinevate pluusidega ja T-särkidega miksida. See hõbeniitidega omapärane polo on viimasel ajal minu suurim kamraad

 Minu tütar leidis, et tema karu võiks samuti pildile tulla ja siin see väike karvik on. Karu nimi on Evelyn. Kuidas meeldib?

SHARE:

6 comments

  1. Replies
    1. Aitäh. Loodame, et varsti saame ka suvisemaid outfiti pilte. Tahaks juba sooja ja päikest. xx

      Delete
  2. Replies
    1. Ma pean möönma, et ma peatun alati mänguasjade osakonnas ja imetlen karusid. Neis on midagi ...

      Delete
  3. Kaunis seelik! Nii mõnus teada, et ma pole ainus, kes mõned esemed ebaratsionaalselt kauaks kappi "oma aega" ootama jätab. Ma lihtsalt ei saa aru sellest pole-seda-aasta-aega-kandnud-viska-minema poliitikast. Vaatamata pikale ootamisele (või just selle tõttu?) mõjub seelik väga trendikalt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nõus. Ma arvan, et asjad võiks vabalt puhtalt kapis seista, veel parem kui nad on kenasti üksteisest eraldi ja kile ümber ning ühel päeval - palun väga - kõige parem seelik maailmas!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig