Thursday, April 12, 2012

Davinesi tulised tooted

Mul on tuline kiire tutvustada teile Davinesi "Energizing" tooteid. Kiire seepärast, et osad tooted sellest sarjast on müügil poole hinnaga ja samasuguseid enam asemele ei tule. Davinesi "Energizing" sari on teinud läbi uuenduskuuri. 

Olen vahelduva eduga kasutanud seda kuulsat kolmikut kaheksa aastat. Energizing šampoon,  ampullid ja geel ergutavad peanaha vereringet ning panevad juuksed kiiremini kasvama ja karva läikima.

Tean tuttavate kogemusest, et see on suureks abiks ka siis, kui juuksed peast välja langevad. Kuu aega aktiivset kasutamist ja kõik on korras.



Ma ise kasutasin seda šampooni hästi aktiivselt ajal, kui ootasin beebit ja hiljem, kui last rinnaga toitsin. Juuste väljalangemine oli minu jaoks seega täiesti võõras teema. Tõsi, lisaks šampoonile kasutasin ka geeli ja ampulle - puhast lust!

Kellel pole tahtmist kolme toodet osta, siis ka šampoon ja ampullid teevad oma töö hästi ära, aga kui soovid kiiremat tulemust, siis need kolm toodet mõjuvad.    

Käisin täna Tallinnas, Tradehouses (Narva mnt. 13, PRO Kapitali hoone), kus Davinesi ampullid on poole hinnaga müügil. Kui varem maksid 40 euro kanti, siis nüüd saab ca 21 euroga kätte. Põhjus on selles, et Davines on muutnud sisu paremaks ja vanad tooted müüakse poolmuidu maha. Kellel huvi tekkis, siis soovitan soojalt just praegu osta.

Kas uus ja täiustatud on alati parim?

Nüüd "Energizer Shampoo" uuenduskuuri juurde. Mõni aeg tagasi muutus pudel ja sisu. Varem oli sellel valge pudel ja kork jäi kenasti pudeli külge. Nüüd on šampoon tumedas pudelis, kust tuleb kork maha kruvida. Uus pakend plusse ei saa. Vana oli parem.


Ja uus sisu ... Kuuldavasti ei sisalda šampoon enam sulfiide. Aga esmapilgul tundub, et "Energizing" šampoon pole enam sugugi nii hea. Esiteks on see 14 eurot maksev šampoon paksem ja seda kulub rohkem. Teiseks ei pane see peanahka enam nii hästi õhetama. 

Kuid pärast kahekuulist kasutamist võin kinnitada, et toode on endiselt sama tõhus - juuksed kasvavad kiiresti ja mina näen oma juuksurit seega rohkem :) Mul endal on kena tava paar korda aastas juustele väike energiasüst anda.  Muide, ma pole vahel kindel, kas mu juuksed seda vajavad. Pigem meeldib mulle lihtsalt vannitoas juustega mässata.



Lisaks on Davinesil ka geel, mille üles pildistasin. Geeli kulub väga vähe - tilgake sõrmedele ja siis peanahale hõõruda. Kork oli sellel tootel ideaalne, kuid ka see muutub.

Ma pole kindel, kas uus ja täiustatud on alati parim ... Aga ma jätkan juuksehooldustoodete džunglis ekslemist ja annan oma rännakutest teilegi teada. Seniks hoidke oma saba kohev!

SHARE:

1 comment

  1. Davinese tooted on lihtsalt fantastilised ja julgen ka soojalt soovitada!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig