Wednesday, April 25, 2012

Minu meeleheitel kingad

Minu esimene kingapostitus ei räägi mitte kingadest vaid nende patjadest. Ameerikas on selline tore firma nagu Scentimental Industries, mis toodab igasugu väikekodanlikke vidinaid. Nende hulgas kingadele lõhnapatju.

Lõhnavad padjakesed on sarjast Wisteria (kõlab nagu Wisteria Lane, see tänav, kus meeleheitel koduperenaised elavad ...) ja kui uskuda pakendit, on need käsitsi tehtud. 

Minu garderoob sai värvi juurde ja ärahellitatud kingadel on nüüd palju lõbusam tuju. Hinda ma kahjuks öelda ei oska, sain need endale ühe tähtsa päeva puhul kingituseks. Kingad ise läksid ka kohe tähtsust täis ... 
SHARE:

1 comment

  1. Oi kuis minu kingad ka selliseid soovivad!!! Tore avastus, aitäh jagamast! Nüüd vaja vaid nuputada, kuidas neile ise küüned taha saaks. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig