Saturday, April 7, 2012

Tere, Talv!

See pole küll enam mingi uudis, et talv tagasi tuli. Kraamisin siis kapist uuesti välja oma talvised ilutooted, mis olid kevade tulekuga juba kõrvale pandud. Ühtlasi kasutan kevadel haruldast juhust ja tutvustan oma talviseid lemmikuid, mida nüüd uuesti kasutama hakkasin.

Hommik algab Annemarie Börlindi "Orange Blossom Energizer`iga". Seda on nimetatud päikeseliseks tervituseks Itaaliast ning seda see vitamiinirikas apelsiniekstrakt ka on. Panen seda õrnalt näole ja hiljem lisan päevakreemi.



Huuled vajavad nüüd taas tõhusamat kaitset. See tähendab, et päevaseks kasutamiseks pistsin taskutesse Palmersi "Dark Chocolate ja Peppermint" ja "Decleori" huuletuubid. Öökapil olevas korvikeses on aga koha sisse võtnud Dr. Schelleri "Saialille" kätekreemid, millega hellitan just õhtul enne magaminekut oma käsi. Nendest teen õige pea eraldi sissekane. 

Öösel kasutan taas Dr. Hauschka huulepalsamit "Lip Balm". Huulepalsamitest kirjutasin hiljuti ka sissekande: Kutsu oma huulele kiirabi!





Ja olengi oma postitusega õhtusse jõudnud. Öösel on minu jaoks asendamatud Annemarie Börlindi intensiiv-kapslid. Need on imehead just talvel. Tavaliselt teen nädalase kuuri, mis näeb välja nõnda, et igal õhtul masseerin ühe kapsli sisu näole ja kaelale. Kapsel sisaldab muu hulgas sidrunheina õli ja selle lõhn on taevalik.




Kapsli sisu saab panna ka kätekreemi sisse. Muide, talvel magan ma villaste labakinnastega. Tõmban need pärast kätekreemi kasutamist kätte. Tahtsin nad üles pildistada, kuid vanad kindad kohkusid päris ära. Ütlesid, et oleksin ma blogiga paarkümmend aastat varem alustanud, oleks nad pildile tulnud. Nüüd enam mitte. Aastad olevat oma töö teinud...
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig