Saturday, April 14, 2012

Helge hommik Miia-Milla-Mandas

Täna oli küll selline hommik, et kui silmad lahti tegin, siis midagi head aknast välja vaadates vastu ei vaadanud. Rõske ilm irvitas ja peagi oli uduvihm platsis. Ja mina kraamisin hiljuti pööningult suvekübara välja... 

No meil oli juba eile perega plaan paigas, et täna lähme Miia-Milla-Manda muuseumi (L. Koidula 21C, Tallinn). Kuna lubasin kirjutada oma blogis kõigest, mis on ilus, siis Miia-Milla-Manda on ikka eriti ilus tüdruk, kellele laupäeva hommikul külla minna.

Seal oli täna tore perepäev, kus lapsed meisterdasid muusikainstrumente ja täiskasvanud kuulasid loengut loovusest. Kes on Miia-Milla-Mandas käinud, see tahab tagasi minna. Kes veel käinud pole, minge kindlasti! Nüüd olete lahkesti palutud minu galeriid uurima-puurima. 




Minu isklik lemmik on Miia-Milla-Manda postkontor. Pakid, mis väljastamist ootavad, meenutavad mulle aega, kui olin laps ja ema-isaga Saksamaalt saadetud pakkidel postkontoris järgi käisin. Veel vahvam on see, et kellel tekib muuseumis isu üks postkaart teele saata, saab seda teha. Omamoodi postimaja on ka Facebook ja Stellariumi leheküljega saad liituda SIIN.


Mõned meeleolukad laused stendilt ja laste suust. Lapsesuu ei pidavat kunagi valetama.

Aga need, kelle on hinge peal on mure istet võtnud, saavad selle paberile panna ning murekohvrisse sokutada. Pidi kergem hakkama.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig