Thursday, April 12, 2012

Viie minuti soeng

Käisin FashionHairi Ilusalongis ja mida kõike ma seal ei näinud? Nimelt on kuskil üks geenius mõelnud välja ülilihtsa lahenduse, kuidas juuksed viie minutiga soengusse saada.

Kõik algas sellest, et ma ostsin endale taas Kerastase`i juuksemaski ja samalt firmalt veel üht-teist ning lõpuks sain preemiaks selle nahast paela, mida peaksin ka ühel päeval ideaalis ise oskama pähe panna. No vara veel... Vara veel.

Aga siin on pikk pildirida, kus on näha, kuidas kiirsoeng valmib. Kel nüüd huvi tekkis, siis FashionHairis on sõbralik pere, kes kindlasti on valmis teid vastu võtma ja juba enne hommikusööki kõigile kümnele kõige võimatumale küsimusele vastuseid andma. Nad asuvad Tallinnas, Viru Väljak 2 ja neil on vastused varrukast võtta.


Aitäh Martinile, kes fotosid klõpsis. Tänan ka Maarikat ja Kaisat! Keda juukseteemad huvitavad, võiks kindlasti kiigata lugu: Vallatud kurvid mu peas

Siin saab soengut otsevaates näha, kuigi ma usun, et sellel pildil on pilgupüüdja pigem üks pisikene preili. 



VAATA KA FashonHairi giveawayd, kus Sul on võimalus võita Kerastase`i juuksehooldus. Giveaway lõppeb 28. mail.
SHARE:

4 comments

  1. Üliüli kihvt, kindlasti proovin ka ise!

    suvimariliis.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Väga kena.Tänud õpetuse eest:)

    ReplyDelete
  3. Heh, ameerikas on see song väga populaarne kui mitt soenguna ;) Nii tehakse endale õhtuks lokke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul jäid üsna omapärased lokid sellest hiljem. Tõsi, kui oled harjunud rulle keerama, siis need lokid on teist tüüpi ja pole päris minu maitse.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig