Monday, April 16, 2012

Annemarie Börlindi giveaway

Esmaspäev on käes ja vähemalt üks lugeja saab õnnelikumaks, sest just esmaspäeviti toimub giveaway. Sel korral saab Tallinnasse vastavatud ilusalongi ThaiStyle jalahoolitsust Pedix Marina Vital Classic minna nautima Airika Tammar. Palju õnne, Airika! Ma võtan Sinuga ühendust.

Kes sel korral ei võitnud, ärgu mitte mossitagu, sest giveawayd kestavad esmaspäevast esmaspäevani ja uus algab ... nüüd! 

Sel korral läheb loosi minu pikaaegse lemmiku, Annemarie Börlindi intensiivselt hoolitsevad keramiidi kapslid 60tk € 44,10 (EUR). Need on minu suurimad lemmikud näohooldusel - väga head talvel ja sama suurepärased kevadel, mil nahk vajab turgutust.  


Annemarie Börlindi ideoloogia on ideaalne - nad ei pane oma toodetesse mitte midagi sellist, mida inimene niisama suhu ei pistaks. Annemarie Börlind on üks looduskosmeetika firmasid, millega olen kõige põhjalikumalt kokku puutunud. Kui ma oleks kirjanik, kasutaks mõni minu eriti šikk raamatukangelane Börlindi tooteid.  Paraku pole mul veel ühtegi raamatut ette näidata. Aga pole hullu - ma saan oma blogis Börlindist lobiseda. Kui tahad rohkem Börlindist teada, kiika ka minu põgusat postitust Tere, Talv.

Giveaway võitja leiad SIIT.

Kuidas võita? Selleks tuleb Sul liituda Stellariumi Facebookiga SIIT ja FB postituse alla kirjutada, milliseid Börlindi tooteid sa tead, sooviksid proovida või oled kasutanud. Kui sa oled juba liitunud, siis kirjuta samuti selle postituse alla, millised Börlindi tooted Sind paeluvad. Ära unusta seda toredat giveawayd oma sõpradega sheerimast. Jagatud sheer, on jagatud sheer, eks. Võitja selgub järgmisel esmaspäeval. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig