Thursday, September 17, 2015

Party and balloons


When the weather gets suddenly cloudy and it starts raining meatballs, the only thing to cheer up the mood is walking into an office full of balloons. That's what happened a few days ago when we went to Avon's housewarming party. Every room had a bunch of balloons and we were introduced Avon's new products.  

The braver ones let makeup artist Meelika Tammeveski do their makeup and some people showed up with bare nails, because as the invitation said - those who wish can get their makeup and nails done. I got my nails painted white, sipped cocktail and enjoyed snacks. When I left the housewarming party, the rain had stopped, and there was lovely warmth in the air. I thanked goodness I'd decided to wear wellies and walked home. You could feel the end of the summer in the air, and I could finally come to terms with it. Thank you, team Avon, for a heartwarming party!


Kui ilm tõmbub äkitselt pilve ja taevast hakkab lihapalle sadama, võib tuju heaks teha vaid see, kui astud sisse kontorisse, mis on tulvil õhupalle, kosmeetikat ja kokteile. Just nii juhtus paar päeva tagasi, kui käisime Avoni uue kontori soolaleivapeol. Igas toas ootas kimp õhupalle ja meile tutvustati Avoni uudiseid.

Julgemad said meigikunstnik Meelika Tammeveskil end meikida ja vapramad tulid kohale lakkimata küüntega, sest nagu kutsel oli kirjas: soovi korral võib saada nii meigi kui maniküüri. Mina lasin küüned valgeks lakkida, limpsisin kokteili ja nautisin suupisteid. Kui lõpuks soolaleivapeolt lahkusin, oli vihm lakanud ja väljas valitses kerge soojus. Tänasin taevast, et olin kummikud jalga pannud ja jalutasin koju. Õhus oli tunda suve lõppemist ja ma suutsin sellega lõpuks ometi leppida. Aitäh, Avoni tiimile südantsoojendava peo eest! 

PS. Liitu kindlasti Stellariumi Instagramiga siin, et käia meiega kaasas kõige kuumematel pidudel ja saada osa parimatest paladest ilumaailmas.




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

12 comments

  1. Sul on igal üritusel uus kleit. Kudumid on minu nõrkus ja see on eriti ilus. Mis firma kleit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on Juicy Couture`i kleit. Ostsin selle suvel oma tütre sünnipäevaks ja olen seda sel suvel kõige rohkem kandnud. Veider, ma oleks keset juuikuud justkui teadnud, et tuleb jahe suvi. Kudumid on ka minu lemmikud :)

      Delete
  2. Wonderful post with so beautifulpictures!
    Love the balloons!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/

    ReplyDelete
  3. Tumesinine on elegantne värv. Kaunis stiilne kleit ja vahvad kummikud on koos ägedad :D
    Ei pole veel kummikuinimeseks ise hakanud, aga mõtted liiguvad üha rohkem sinnapoole jätkuvalt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tumesinine on minu uus must. Kuigi kannan jätkuvalt aegajalt musta. Kadunud Maaja Kallast oli see, kes rääkis tumesinise minu jaoks imeliseks värviks. Ja tal on õigus - see sobib igas olukorras.

      Delete
  4. Kas sind ei hirmuta, et võõrad inimesed sind ära tunnevad või kuskil jälgivad, ilma, et sa teaksid, et nemad teavad Sinu elust läbi blogi ja Sina neid ei tea? PS. Väga ilus meik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma töötasin üle kümne aasta ajakirjas Kroonika, kus ilmusid minu pildiga juhtkirjad ja see oli tol ajal Eesti suurim väljaanne. Ometi teadis mind toona vaid Kroonika lugeja ehk kindel seltskond, keda huvitas seltskonnaajakirjandus Sama on blogiga. Kui sa pead blogi, on ilmselt väga lihtne tulema pettekujutelm, et kõik teavad sind. Tegelikult teab sind väike kamp, kes sind lugemas käivad ja that´s it. Ma pole ei Kroonika ega blogi tegemise ajal mitte kunagi tundud ega tajunud, et keegi oleks mind kuskil ära tundnud.

      Delete
  5. oi, see kleit on lihtsalt võrratu!
    mulle meeldivad ka kootud kleidid väga ja kleidid üleüldse - tõmbad üle pea ja ongi terve outfit olemas, ei pea kombineerimisega pead vaevama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina olen ka juba pikka aega laisk kleidikandja, kes ei suuda seelikut ja pluusi enam kokku sobitada :) Aitäh.

      Delete
  6. Fännan su kleiti! Nii kaunis naiselik :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig