Saturday, September 5, 2015

Girl Friday: Heart skipped a beat


Fashion designer Ülle Pohjanheimo's fall/winter collection is out and in the beginning of September I walked into her atelier that's become so dear to me. I already saw Pohjanheimo Couture's creations already in February at Riga Fashion Week. Pohjanheimo was the impressive finishing act of Riga Fashion Week.

There is a yellowish-grey cashmere coat from Pohjanheimo's collection and I think I've worn it the most this spring and summer. It's no secret that the summer wasn't warm and the cashmere's soft embrace kept me cosy on the cold days. I've got a lot of compliments for the coat when traveling and equally many questions about who's the wonderful fashion designer. But there's always something missing from the wardrobe... You must know the feeling very well. That's why I went to pick out a new coat that's black this time. I only added one spot of colour to the whole look - Gilbert Halaby bag. And over a long time it felt that red lips are just what I need. Oh yes, since Stellarium often has quite a few photos left over from the outfit shoots, we made a special Instagram account which you can follow here. Both new and old shots will be added. Have a wonderful September, everyone.


Outfit details:

Coat & dress: Pohjanheimo Couture
Bag: Gilbert Halaby
Shoes: Talbots
Watch: Daniel Wellington
Lips: Tanya Burr "Heart skipped a beat"



Moekunstnik Ülle Pohjanheimol on väljas sügis-talvine kollektsioon ja septembri alguses jalutasin tema ateljeesse, mis on mulle nii armsaks saanud. Ma nägin Pohjanheimo Couture loomingut juba veebruaris, kui käisin Riia Moenädalal. Just Pohjanheimo oli see, kes pani ovatsioonide saatel Riia Moenädalale punkti. 

Minu kollektsiooni kuulub juba mõnda aega Pohjanheimo kollakas-hall kašmiirmantel, mida olen ilmselt sel kevadel ja suvel kõige rohkem kandnud. Mis siin salata - suvi polnud soe ja kašmiir paitas mind kõikidel jahedatel päevadel. Reisidel olen saanud Pohjanheimo mantlile iseäranis palju komplimente ja samapalju küsimusi: kes on selle imelise taiese autor? Kuid alati on midagi garderoobist puudu... Sa ju tead seda tunnet väga hästi. Seepärast käisin endale uut ja sedakorda musta mantlit valimas. Kogu üldmuljele lisasin vaid ühe värvilaigu - Halaby käekoti. Ja üle pika aja tundus, et punased huuled on just need, mida hing ihaldab. Ah jaa... Kuna Stellariumil jääb sageli outfittide pilte ohtralt üle, siis tegime selleks spetsiaalse Instagrami konto, mida saad jälgida siit. Lisame sellele jooksvalt uusi ja vanu kaadreid. Teretulemast meie followeriks!


PHOTOS: Kristin Arniste
SHARE:

8 comments

  1. Tõeliselt ilus mantel, elegantse detailiga.
    Sügise alguses leiab must toon jälle esikoha mu lemmikvärvide hulgas.
    Pikad kindad annavad viimase särava lihvi komplektile :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindaid ja salle võiks garderoobis alati rohkem olla. Mul õnnestus saada just üks Balmaini ja kaks Diori vintage siidrätikut, mida saab kaelas või peas kanda ning erinevate riietega stiliseerida. Läheb suuremaks testimiseks.

      Delete
  2. Väga hoogne see viimane pilt. Super! Ma hakkan ka Sinu tukaga ära harjuma. Kas sa ise tuka ette lõikamist ei kahetse?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tukk on väga mõnus. Mul on oma isiklikud käärid, millega tukka piiran ja olen sellega ära harjunud. Igatsen pisut lokke, kuid juuksed on nii pikaks kasvanud, et ei ole viitsinud rulle keerata :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig