Tuesday, September 1, 2015

Instagram Inspiration: Streetstyle


 Instagram is full of street style accounts that can be found by #streetstyle. Surfing around those street style accounts, I found some real gems, and well... some truly bad ones. Everything is possible on Instagram - it means that a search for street style can take you to a half-naked butt, online lingerie shop, or offer you a chance to inject your lips fuller. There are many accounts for famous bloggers' street style photos, but they don't captivate me either. If I want to follow my favourite bloggers, their official accounts are times better.  

So I'm really happy about finding the super stylish images in the mess that is street style accounts. Those that I liked the best, I picked out. Autumn is breathing down the neck and I'm planning on wearing bright colours this year. My eyes rest on the colourful jumper that I would happily grab with me, in the first image. I also left some summery rhythms in this Instagram Inspiration post. After all, it's predicted we'll have a warm autumn. Isn't that nice? PS! Don’t forget Stellarium’s Instagram, that can be found here


1-6. Streetstyled
7- 11. Streetstyle_lover
12-13. Streetstyleoutfit
14-22. Streetstyle._ 

Instagram on tulvil erinevaid tänavastiili kontosid, mida leiab üles hashtagiga streetstyle. Uidates ringi mööda tänavamoe kontosid, ootasid mind ees tõeliselt head leiud ja noh ... tõeliselt halvad. Instagramis on kõik võimalik - see tähendab, et märksõna streetstyle võib sind viia poolpalja tagumikuni, online pesupoodi või pakub sulle võimalust huuli suuremaks süstida. Palju leidub ka kontosid, mis on tehtud kuulsate moeblogijate tänavamoe fotodest, kuid ka need ei paelu mind. Kui ma tahan oma lemmikblogijate tegemisi jälgida, siis on selleks kordades parem nende ametlik konto.

Seega olen ma eriti õnnelik, et leidsin selles tänavamoe kontode rägastikus üles eriti stiilipuhtad pildid. Nendest, mis mind kõige enam kõnetasid, tegin taas spetsiaalse valiku. Suvi pakib juba kohvreid ja mina kavatsen tänavu sügisel kanda erksaid värve. Oeh... Mu pilk puhkab juba ainuüksi avakaadri värvilisel kudumil, mille ma haaraks kohemaid endale. Samas jätsin sellesse Instagrami Inspiratsiooni postitusse ka suviseid rütme. Lõppude lõpuks ennustatakse meile ju vananaiste suve. Kas pole tore? Ah jaa... Ära unusta liitumast Stellariumi Instagramiga SIIN. Meid on õige pea uued pildiseeriad ootamas ja luban, et sina oled esimene, kes Instagramis nendest teada saab!

SHARE:

3 comments

  1. Tänavamoe postitused on hästi lahedad! Inimesed on nii leidlikud ja minu meelest näeb tänaval palju põnevamaid riietumisstiile kui moelavadel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täna veetsin terve päeva Uues Maailmas ja mul oli nii kahju, et kaamera koju jäi. Nii põnevaid tüüpe oli.

      Delete
  2. Tänavamood on täiesti eraldi teema. Väga coolid pildid.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig