Monday, September 21, 2015

Happy Birthday, JOIK!


The cosmetics brand JOIK that's making waves both in Estonia and internationally has grown into a big girl. JOIK just turned ten years old and invited beauty editors, partners, and bloggers to a very dignified birthday celebration. A reception awaited at the Estonian Health Museum. Excitement was in the air, since being a quintessential Tallinn-girl, I'd never visited that museum... We were given a tour, enjoyed tasty snacks and music. And of course we could have a peek into JOIK's future as well as the past. 

It was interesting looking at all the products that JOIK has produced during ten years, and even more fun was getting acquainted with their newcomers.  JOIK will release four different home scents very soon, as well as a rejuvenating beauty elixir, and a limited edition body cream. The last one was given an exceptionally grand introduction at the event. JOIK has been collaborating with Estonian artists for three years. This time the limited edition product will be a body cream containing honey and ginger. The bottle is designed by artist Elina Kasesalu. By the way, it's worth mentioning that JOIK's birthday cakes were also inspired by the new cream where the first violin is played by ginger and honey. And when I saw the cakes, I said I will have two straight away. Best choice!



Eestis ja maailmas laineid lööv kosmeetikafirma JOIK on sirgunud suureks tüdrukuks. Nimelt sai JOIK äsja 10aastaseks ja kutsus sel puhul oma sõbrad väga väärikale peole. Nii ootas meid vastuvõtt Eesti Tervishoiu Muuseumis. Põnevust jagus, sest põlise Tallinna tüdrukuna polnud ma kunagi Tervishoiu Muuseumis käinud... Meile tehti põnev tuur, pakuti maitsevaid suupisteid ja nautisime Marie Vaigla laule. Loomulikult avanes meil võimalus heita pilk nii JOIK`i tulevikule kui ka minevikule. Põnev oli vaadata kõiki tooteid, mida JOIK on kümne aasta jooksul välja andnud ja veelgi vahvam oli tutvuda nende uudistoodetega.

Juba õige pea paiskab JOIK müüki neli erinevat kodulõhnastajat, noorendava ilueliksiiri ja limited edition kehakreemi. Just viimast esitleti peol eriti suurejooneliselt. Juba kolmandat aastat teeb JOIK koostööd Eesti kunstnikega, kes illustreerivad nende limited edition toote. Sel korral illustreeris kehakreemi sildi kunstnik Elina Kasesalu. Kreem ise sisaldab muu hulgas ingverit ja mett. Muide, väärib mainimist, et JOIK´i sünnipäevakoogid olid omakorda inspireeritud nende uuest kehakreemist, kus esimest ja teist viiulit mängisid ingver ja mesi. Kui ma kooke nägin, ütlesin kohe, et mulle võib kaks korraga tõsta. Minus kaob igasugune tagasihoidlikkus, kui mängu tulevad koogid. Kui Eestile on kombeks kaks presidenti korraga, siis minule on kombeks kaks kooki korraga. See oli parim valik! Tänan väga meeldejääva peo eest, JOIK. Enam paremini poleks saanud seda korraldada.   






PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

4 comments

  1. Tõeliselt ilus galerii. Mul tekkis kohe soov JOIK küünalde järele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Küünlad on sügisel ja talvel lihtsalt parimad. Mõjuvad lohutavalt ja annavad jõudu.

      Delete
  2. Mul on hea meel, et ma ei käi taolistel üritustel, sest oleksin ennast sünnipäevalaua juurde parkinud ja keeldunud lahkumast. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see juhtus minuga ka. Nii kaunist sünnipäevalauda pole ammu näinud ja koht oli täiuslik. Plaanin järgmisel korral koos tütrega Eesti Tervishoiu Muuseuimi minna. Nii palju jäi veel vaatamata.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig