Saturday, August 15, 2015

GIVEAWAY: Võida Ekselence jäätis!


August on parim kuu, et jäätist limpsides oma suvi kokku võtta ja teha veel midagi pöörast. Miks mitte süüa ära 20 jäätist ühe päeva jooksul? Või korraldada sõpradele väike jäätisepidu? Lood on nii, et Stellarium jagab ära viis kasti Ekselence jäätist. See on kahtlemata meie pere selle suve jäätis ja võib vabalt juhtuda, et sina oled see, kes osaleb loosis ja võidad

Ekselence gurmeejäätised on siidised koorejäätised, mida katab topeltglasuur ja glasuurivahel voolav hõrk täidis. Näevad välja väga ilusad ja maitsevad veel paremini! Enne loosis osalemist tuleb Sul esmalt otsustada, millist jäätist sa soovid - kas sa eelistad karamellise sisuga jäätist (minu absoluutne lemmik!) või hapukat granaatõuna-jõhvika täidisega jäätist (minu tütre eelistus) või hoopis kirsise sisuga jäätist. Valikuid kui palju! 


Loos on lõppenud! Võitjad on: Sneka Itter, Ann Buht, Rena Fehr, Kati Pajuman ja Britta Ann. Palju õnne! Palun võtke Stellariumiga ühendust: info@stellarium.ee

Kuidas võita?

Selleks tuleb sul olla Stellariumi fänn Facebookis, liituda saad SIIN.

Kirjuta selle postituse alla, millist jäätist sa nendest kolmest soovid ja kui sul on tuju pikemalt kirjutada, siis oleks vahva kuulda, mis oli sinu selle suve suurim seiklus. Selleks, et see loos jõuaks võimalikult paljudeni, jaga seda linki enda facebookis/ twitteris/ blogis või instagramis. Mängus osalevad vaid need, kes seda kindlasti sheerivad. Võitja teatame 21. augustil! Soovin kõigile head loosiõnne!

Need kellel ei vea Facebookis, võib olla õnne Instagramis. Liitu Stellariumi Instagramiga SIIN, täägi Ekselence jäätise pildi alla sõber, kellega sooviksid koos jäätist süüa ja kaks kasti Ekselence loosime Stellariumi Instagrami fännidele. Kiika ka meie jäätisepeo pilte, sa leiad need SIIT.

PS. This giveaway is for stellarium's readers in Estonia, but there will be an international one soon!



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

27 comments

  1. Jäätis on šokolaadi kõrval ainus maius, mida armastan ja granaatõuna-jõhvikatäidis kõlab lummavalt :D
    Suve veel natuke jagub, loodan et minu suve suurim seiklus on veel ees ;)

    ReplyDelete
  2. Mulle meeldiks väga karamellise sisuga, nämm! :)
    Kahjuks olen enamuse suvest tööl olnud, aga mõne vaba päeva kasutasin ära ja käisin Pärnus Weekend festivalil, väga meeldis :)
    Jagasin :)

    ReplyDelete
  3. Mu lemmik on ka karamelli oma, niiiiiii imehea!

    ReplyDelete
  4. Karamellise sisuga jäätis on mu absoluutne lemmik! Meenutusi suvest aga nii palju, kui et kindlasti mu esimene suvine välisreis Hispaaniasse jääb elu lõpuni meelde :)

    ReplyDelete
  5. Hei!
    Esiteks, tahan öelda, et olen ka kõik need jäätised ära proovinud :) Ja kuigi minu arust oleks võinud seda va moosi ikka rohkem olla :D , siis olid need tõesti väga head jäätised. Aga kui proovisin karamelli oma, no siis oli lemmik leitud ;)

    Ja minu selle suve suurim seiklus oli perereis. Käisime Pärnus Grillfestil, veetsime imeliselt aega heade sõprade juures mereäärses puhkekülas, külastasime teisi sõpru, kus grillisime ja vaatasime imelist loojuvat päikest. Kui erinevad ja samas nii ühtmoodi ilusad on päikeseloojangud erinevates Eesti paikades...
    Oli väga tore reis, seda enam, et me pole juba aastaid koos puhkamas käinud. Viimased 5 aastat on väga rasked olnud ja meie pere vajas väga seda puhkust ja lõõgastust.
    Samuti olen sel suvel lausa hullumeelselt palju jäätist söönud :D Olen nii palju uusi sorte proovinud ja lemmikuid leidnud.

    Ja loodan, et suvi jätkub tõusvas joones nii meie perel kui Sinu omal, Stella!

    Eva-Maria
    evamariimarii@gmail.com

    P.S. Jagasin ka loosi oma Twitteris :)

    ReplyDelete
  6. Minu lemmik on karamelli, sel on mõnus soolakas kõrvalmaik. Varsti on mul sünnipäev ja siis oleks tore seda üllatust sõpradega jagada! Selle suve seiklus on veel ees ootamas:)

    ReplyDelete
  7. Minu lemmik on karamelliga.

    Sellest suvest jäävad mulle kõige paremini meelde kontserdid kus olen käinud. The Sun, Star Fm suvetuur, Popkooripidu, Elina Born ja Stig Rästa, Daniel Levi, Karl-Erik Taukar ja Ott Lepland. Järgmisel nädal lähen Vaba Rahva Laulule.


    ReplyDelete
  8. Sooviksin võita karamelli sisuga - Sinu lemmikut! :) Karamellile ei saa ju vastu panna.
    Minu suurim seiklus oli mitmepäevane viibimine pealinnas, kus sai käidud väga paljudes ja ilusates kohtades. Mitu päeva, terve päeva veetmine väljas ja ringikõndides väga paljudes kohtades. Niii ilus, tore, lõbus ja vahva oli! Seiklus sellepärast, et linn on suur ja kiire, selle vooluga kaasas käia oligi seiklus ja katsumus kui mulle, kellele istub pigem vaikne ja lollikindel väikelinn, näiteks viljandi. Hehee :)
    Ilusat viimast suvekuud ja olgu see päikeseline veel kaua-kaua!

    ReplyDelete
  9. Polegi veel Ekselence gurmeejäätiseid proovinud. Kuna mulle meeldivad hapukamad maitsed, siis minu valik oleks granaatõuna-jõhvika täidisega jäätis.
    Selle suve suurim seiklus oli tore perereis Saaremaale. Sai nautida laevasõitu, kaunist Saaremaa loodust, tuulikuid, Tallinnaga võrreldes imeliselt rahulikku Kuressaaret ja muidugi värsket suitsukala.
    Jagasin FB-s.

    ReplyDelete
  10. Minule meeldib hapukas granaatõuna-jõhvika täidisega jäätis, sõin seda esimest korda peale Aadama Passiooni nautlemist. Sel suvel olen teinud midagi mida olen enda mõtetes pikalt kaalunud, midagi iseendale. Olen seetõttu õnnelikum ja rahulolevam! :) Hetkel puhkan ja naudin puhkust enda lähedastega! Päikeselist suve!

    ReplyDelete
  11. Granaatõuna ja jõhvika oma kõlab suus sulavalt hästi!
    Minu suve lemmikseik oli metsa mustikale. Pole ammu nii hästi end tundnud. Või siis pigem pole end ammu nii välja lülitanud! Väga mõnus oli! Nüüd kahjuks sügavkülm mustikaid täis ja enam pole kuskile panna!

    ReplyDelete
  12. eelistaks karamellise sisuga,sest karamell on minu lemmik. Suve tippsündmuseks oli kokkutulek.

    ReplyDelete
  13. Parim on karamellijäätis, selle nimel olen nõus sheerima kasvõi igapäev :) ja parim suveseiklus ootab alles ees, suvi pole ju läbi veel :)

    ReplyDelete
  14. Kindel karamell! Meeldejäävaim üritus suvepäevad Pärnu ligidal loodustalus koos meeldiva seltskonna, diskgolfi, rabamatka ning lõpetuseks laukas ujumisega.

    ReplyDelete
  15. Kindel karamell! Meedejäävaim asi on suvepäevad Pärnu ligidal loodustalus, kus sai mängida diskgolfi toreda seltskonnaga ning käia rabamatkal. Lõpetuseks käisime laukas ujumas, mis mul oli esmakordne kogemus. Väga lahe oli!

    ReplyDelete
  16. Granaatõuna ja jõhvika jäätis on lihtsalt taevalik :) Kin ndlasti suurim seiklus oli mu noorima poja Robin-Rio sünd,poja alles 5 nädalane aga selline hurmur :)))

    ReplyDelete
  17. Sooviks karamellise sisuga jäätist.

    ReplyDelete
  18. Taevalik kooslus on jõhvikal ja granaatõunal, vaieldamatu lemmik!!!!!Minu seiklus algas kevadel ja lõpeb arvatavasti sügisel, kuna sain õnnelikuks kasvuhoone omanikuks ;)

    ReplyDelete
  19. Oi see karamelli merldib mulle väga!

    ReplyDelete
  20. Karamelli oma on minu lemmik! Minu suve seiklus oli ilmselt Bulgaaria reis !:)

    ReplyDelete
  21. Karamellise sisuga Ekselence jäätis on kindel lemmik, seega on meil sinuga üks maitse ;).
    Ja suurim suveseiklus on veel ees ootamas, nii uskumatu kui see ka pole, on selleks peagi teoks saav Lottemaa külastus :D ja väike Pärnu trip. Nimelt võitsin ma juba juunikuus Karumsi-loosis 4 inimese pileti Lottemaale ja juuli lõpus veel ühe lisapileti ühe teise loosiga ning nüüd tuleb need piletid ju ära realiseerida! :) Uskumatu, et isegi mina olen päris põnevil, mis siis veel lapsest rääkida :D. Loodan, et sellest saab üks selle suve tipphetki, mida on mõnus hiljem meenutada ja mäletada :).

    ReplyDelete
  22. Karamellise sisuga jätsi, palun :P !


    "Suve suurim seiklus!" ? No ütleme, et juulikuu lõpus/augusti alguses toimunud härra töökoha suvepäevad Pärnumaal mere ääres. Mina, kes ma absull ei seedi "kohvrite otsas elamist", telkimine pole eelistatud meelistegevus, sattusin imelisest kohast NII vaimustusse, et ei tahtnud enam tagasi tulla :P !

    ReplyDelete
  23. Mina prooviksin suure huviga karamellist jäätist. Ma pole neid jäätiseid varem proovinud, kuigi need näevad niiii isuäratavad välja. Kuna mul on reedel sünnipäev, siis oleks see võit väga vahva :)

    See suvi on olnud üllatuslikult seiklusterohke: avastasin u 15 aasta järel taas Hiiumaad, seilasin Rootsi, avastasin Bulgaariat ja sealset imeilusat maalilist Nessebari vanalinna ning muidugi minu õe pulmad :)

    ReplyDelete
  24. Kuna mulle meeldivad hapukamad maitsed, siis minu valik oleks granaatõuna-jõhvika täidisega jäätis.Perega reis Lätti jurmala spaasse ja veeparki oli super elamus.

    ReplyDelete
  25. Suurem kogus hapukat granaatõuna-jõhvika jäätist sobiks siia suve lõppu lausa oivaliselt! Suvi oli vahva ja vallatu, täis erinevaid sündmusi nagu mitmed sünnipäevad/aiapeod, enda sünnipäev, sõbranna tüdrukuteõhtu, paar mõnusat reisi ning muidugi need suurepärased maalähedased hetked vanematekodus. :) Tänu sinule avastatud võrratud Ekselence jäätised tegid minu kui usina maiasmoka suve oluliselt magusamaks. Sai käidud mööda poode jäätise otsingutel ning erinevaid maitseid katsetades kogu pere sellest lausa sõltuvaks teha!

    Soovin sulle kaunist ning meeleolukat suve lõppu!

    ReplyDelete
  26. Meeldiks granaatõuna-jõhvika jäätis.Puhkus Eestimaal ja Karumsi seljakoti võit olid rõõmu toovad.

    ReplyDelete
  27. Maitseks granaatõuna-jõhvika jäätis.Suvi möödus eestimaal.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig