Sunday, August 16, 2015

Peek Inside: Zoella Beauty


I've always been interested in products that bloggers have given their name and where they put their ideas into practice. I've given out a candle for Stellarium's first birthday in collaboration with Nurme, and done a necklace collection with Pi-Ret Jewelry and I remember how much excitement both of those projects created. All the more interesting to test new beauty products that have made the beauty world buzz and that have been created by famous vloggers or bloggers.

Zoella aka Zoe Sugg is a British vlogger who has eight years of experience in blogging and making videos, and with that time she has got 8 863 255 subscribers to her YouTube channel. That has understandably brought along a book and Zoella Beauty series. The biggest bath fan in our family is Rene, who can spend hours there! We have a tradition for that: I fill the bath with water, the missy steps in. Then I take out various bath balls, and she will pick one. Regardless of which one it is I say: "Very good choice, miss." I think this tradition started five years ago, and being fond of this silliness, we keep it alive. We always have a basket full of bath balls in the bathroom cupboard, and I think they're truly luxurious. Anyway I invited Zoella's new bath product to be tested in the blog none the other than my daughter Rene. I think Zoella Beauty bath products are a perfect present for kids or adults. Rene's excitement was big when she got the product that seems like chocolate. First she thought it was chocolate indeed, but all the bigger where her eyes when she read "Do Not Eat" on the package. Zoella Beauty' Fresh Fizz is good for four baths. It has a modest and calming scent. Zoella bath fizz has the perfect package - it brings all my favourite colours together and the result is more than enjoyable. I gave one Fresh Fizz to a friend of mine and she said that she doesn't want to open it because this package is a decoration in itself on a minimalist bathroom shelf.



Another product I tested from the Zoella Beauty series, is her Kissy Missy lip balm. To be honest, I didn't have too high expectations for it. And if you don't have expetations, it means one thing - a pleasant surprise. I remember when I opened it, my lips were quite dry and I applied it automatically. Soon I discovered that my lips were soft and nourished. I was also sceptical of the tone of the lip balm, but pointlessly. If you apply one layer, it leaves a slight tint, but you can use it as lip colour as well. Two-three layers give a refreshing colour. The most important thing for me is the fact that it really works on lips. One day I ran hurriedly to the taxi and discovered that I'd forgotten my blush. But Kissy Missy lip balm was staring back from my bag, and I tabbed it on my cheeks. Yes, it was exceptionally pretty on the cheeks. I had nude lips and this pink shade was really pretty as a blush. Kissy Missy costs 4,32 € and as Zoe said when she introduced the lip balm - she wants that everyone could afford something from her product line. A beautiful thought.



Mind on alati huvitanud erinevad tooted, millele blogijad on oma nime andnud ja kus nende lennukad ideed on teoks saanud. Ma olen ise koostöös Nurmega andnud Stellariumi esimeseks sünnipäevaks välja küünla ja Pi-Ret Jewelryga teinud kaelaehete kollektsiooni ning mäletan, kui palju elevust mõlemad projektid kaasa tõid. Seda enam on huvitav testida ilumaailmas suuremat kõlapinda saanud ilutooteid, mis on kuulsate vlogijate ja blogijate loodud.

Zoella ehk Zoe Sugg on 25aastane Briti vlogija, kellel on blogimise ja videote tegemise staaži kaheksa aastat. Selle ajaga on tema YouTube´i kanalil ei rohkem ega vähem kui 8 863 255 tellijat. See on mõistagi toonud kaasa nii rekordeid purustanud raamatu "Girl Online" (mis saab kohe järje) kui ka Zoella Beauty sarja. Hiljuti tulid tema sarjas müügile uued tooted ja nendest valisin paar asja, millest kirjutan ka sulle. 

Meie pere suurim vannis mulistaja on Rene, ta võib seal veeta tunde ja tunde. Selleks puhuks on meil oma traditsioon: mina täidan vanni veega ja preili astub vanni. Seejärel võtan välja erinevad vannipallid ja tema valib endale ühe. Ükskõik millise ta endale võtab, kiidan mina: "Väga hea valik, preili." Ma arvan, et see traditsioon sai meil alguse viis aastat tagasi ja olles traditsioonidesse narruseni kiindunud, hoian seda elus. Meil on alati vannitoakapis korvitäis vannipalle, mida ma pean tõeliseks luksuseks. Minu meelest on Zoella Beauty vannitooted ideaalne kingitus kas lastele või täiskasvanutele. Rene elevus oli suur, kui ta sai kätte šokolaadi meenutava vannitoote. Mõistagi arvas ta esialgu, et tegemist ongi šokolaadiga ja seda suuremad olid tema niigi suured hirvesilmad, kui ta luges pakendilt "Do Not Eat!" Zoella Beauty "Fresh Fizzi" jätkub neljaks vannis mõnulemiseks. Ma arvasin, et see lõhn on magusam, kui ta on pigem tagasihoidlik ja rahustav. Zoella vannifizz on täiusliku pakendiga - siin on kõik minu lemmikvärvid kokku saanud ja tulemus on enam kui nauditav. Ühe "Fresh Fizzi" kinkisin oma sõbrannale ja ta ütles, et ei raatsi seda avada, sest see pakike mõjub minimalistlikul vannitoariiulil omaette dekoratsioonina. 



Teine toode, mida ma Zoella Beauty sarjast testisin, on tema Kissy Missy huulepalsam. Kui aus olla, polnud mul selle suhtes ülearu suuri ootuseid. Ja kui ootuseid pole, saab see tähendada vaid üht - meeldivat üllatust. Mäletan, et kui selle avasin, olid mul huuled parasjagu kuivad ja määrisin seda automaatselt huultele. Õige pea avastasin, et huuled on pehmed ja toidetud. Miinus on vast see, et mulle tõesti ei meeldi sõrmepidi potsikust huulepalsamit koukida... Seega kasutan seda vaid siis, kui saan eelnevalt käsi pesta. Huulepalsami tooni suhtes olid mul samuti esialgu kahtlused, kuid asjata. Pannes seda huulele ühe kihi, jätab ta kerge tooni, kuid lisades seda julgesti, on huultel värvi. Kõige olulisem on minu jaoks see, et ta tõesti töötab huulel. Kuid parim üllatus oli alles ees. Ühel päeval jooksin suure kiiruga takso peale ja autos avastasin, et mul jäi põsepuna maha. Kotist vaatas vastu vaid "Kissy Missy", mida tupsutasin oma põskedele. Jaa. See jäi põskedel eriliselt ilus. Mul olid nude huuled ja see roosa toon kinkis näole erakordselt ilusa tulemuse. "Kissy Missy" maksab 4,32 € ja nagu Zoe huulepalsamit tutvustades ütles: ta soovib, et tema tooteliinist saaks igaüks endale midagi lubada. Ilus mõte.

Mitmed minu kosmeetikakotid on lõpetanud nii, et mu tütar paneb sinna oma pliiatsid ja kõnnib sellega tähtsalt kooli. Seega olen päris tihti arvestanud, et minu kosmeetikakotist saab ühel hetkel hoopis Rene pinal. Mulle see sobib. September läheneb armutu kiirusega ja kinkisin ühe oma kosmeetikoti tütrele. Vaatasin rõõmuga, kuidas ta täitis selle innukalt oma uute pliiatsitega ja teatas, et kool võib alata. Minu uus kosmeetikakott on samuti Zoella sarjast ja see on minu meelest tõeliselt kvaliteetne. Ma armastan väga Tiffany-sinist  ilus, helge, võrratu! Sellel kosmeetikaotil on kuldne lukk ja need suured Zoe´i silmad on justkui minu lapsepõlve lemmikfilmist "Breakfast At Tiffanys". Mul oleks põnev teada, kas sina oled Zoella Beauty või mõne teise blogija tooteid ostnud?    
    

PHOTOS: Stella K.
SHARE:

3 comments

  1. Soetasin endale Zoella kehakoorija. Kuna sarja nimi on Tutti Frutti, siis ootasin taolist lõhna nagu kummikommidel. Aga minu üllatuseks ei lõhnanud see üldse kommide moodi. Hoopis mõnus, värske lõhn. Ning kehakoorija teeb head tööd, nahk jääb peale kasutamist pehme ja sile.

    ReplyDelete
  2. Surfasin feelunique lehel ja tellisin igast muud nodi hulgas sinu soovituse järgi Zoella huulepalsami. Jäin sellega väga rahule. Ma ei oleks muidu osanud seda üldse vaadata. Jätab huuled pehmeks ja toimib huulepulga eest! Aitäh soovitamast.

    ReplyDelete
  3. Zoe on täielik fenomen. Olen temast palju vanem ja vaatan sageli, et mida ta jälle seal teeb. Väga arukas ja ilus neiu. Tema toodete ostmiseni pole jõudnud. Ma armastan kehakoorijad ja proovin ilmselt Tuttu Frutti ära!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig