Sunday, April 12, 2015

Three Little Pics: Too many parties



I don't know what's the case with you, but it seems that April has decided speed on furiously. Next week there is a party, gala, concert, or reception almost every day. So I was clever to arrange an outfit with accessories for each night this Saturday. I've seen myself again and again running around the room half naked 15 minutes before the party, cursing that the right shirt or dress has gone missing. Golden rule: to avoid chaos, the wardrobe needs to be organised.

But do you need a new dress for every single party? Stellarium will look and find a answer to this question next week. We also have more surprises - the beloved singer and Idols host Liis Lemsalu opened her makeup bag for us and talked long beauty talk. The three images for this week are here! You can keep an eye on the parties we're attending in Stellarium's Instagram which you can find here. Happy start of the week, everyone!


Piia, Rene & Stella PHOTOS: Meisi Volt

Ma ei tea, kuidas sinuga on lood, kuid näib, et aprill on sättinud jalga seitsme penikoorma saapad ja tormab suure hoo ja hurraaga edasi. Algavad nädalal on pea iga päev üks gala, kontsert või vastuvõtt, kuhu olen oodatud. Seega talitasin targalt ja panin laupäeval igaks õhtuks komplekti riideid ja aksessuaare kokku. Ma olen näinud ennast küll ja küll 15 minutit enne pidu poolpaljalt mööda tuba ringi jooksmas ja kirumas, et see õige pluus või kleit on kadunud. Milline vaatepilt!

Kuldreegel: selleks, et vältida kaost, tuleb pidevalt garderoob organiseerituna hoida. Kuid kas selleks, et minna erinevatele pidudele, vajame absoluutselt iga kord ka uut kleiti? Sellele küsimusele otsib ja leiab Stellarium sel nädalal vastuse. Lisaks on meil üllatusi veelgi - armastatud laulja ja saate "Eesti Otsib Superstaari" võitja Liis Lemsalu avab meile oma meigikoti ja räägib pikalt ilujuttu. Pühapäeval toimus restoranis Foody Allen kolmas Moeblogijate Kirbuturg ja me poleks kunagi uskunud, et enne avamist koguneb ukse taha üle saja inimese! Esimest korda võtsin kirbuturule kaasa oma tütar Rene, sest soovin, et ka temast saaks tulevikus tubli taaskasutaja. Samuti saab laps nii aimu, et osta on küll lihtne, kuid müüa ehk pisut raskem. Renest oli abi - ta aitas kaupa välja sättida, viskas klientidega nalja ja müüs mõned ehted maha. Mina tänan Piiat blogist Bowtie Diary, kes kutsus Moeblogijate Kirbuturu juba kolmas kord ellu. Algava nädala kolm kaadrit on sinu ees. Nagu öeldud, tuleb uus nädal kirev - üritusi, mida väisame, saad jälgida Stellariumi Instagramist, mille leiad siit. Soovin ilusat nädala algust kõigile!
SHARE:

2 comments

  1. Selle foto järgi arvaksin, et Rene on pigem Piia väike õde või tütar. Tore oli kohtuda! Olen oma Juicy Couture`i kleidiga väga rahul! PS. Sul on nii asjalik ja ilus laps!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samad sõnad! Väga meeldiv oli kohtuda! PS. Rene on pildil tõesti justkui Piia väike õde :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig