Wednesday, April 15, 2015

One dress. Three ways. Second look.


One dress can have ten different faces. It all depends on what you add to the dress, and how you wear it. In January, a long-awaited package with cobalt blue Palladium's finally arrived. They're shoes with original design and you don't see them often in the streets of Tallinn - that's only a bonus for me. Stellarium's series of posts this week "How differently can you wear one dress?" continues today. This time I took my Palladium's out of the box, and added a StellaSport jacket by adidas to the dress. In yesterday's post here you can see the same dress with different accessories. And of course, I'm curious about which outfit you like more? Hold tight for the third one as well this week! Stay tuned!

Outfit details:

Dress: Cozy Boutique
Shoes: Palladium
Jacket: adidas StellaSport
Sunglasses: Guess
Watch: Michael Kors "Runway Black Houndstooth"




Ühel kleidil võib olla kümme nägu, üksteist ilmet ja tosin tegu. Kõik sõltub sellest, mida sa kleidile lisad ja kuidas selle välja kannad. Vähem tähtis pole soeng ja ehted. Või... Ehete puudumine! Jaanuaris jõudis minuni kaua oodatud pakk koobaltsiniste Palladiumitega. Need on omapärase disainiga jalanõud, mida kohtab Tallinna linnaruumis harva ja see on minu jaoks vaid pluss. Stellariumi selle nädala postituste sari: "Kui erinevalt võib üht ja sama kleiti kanda?" saab täna järje. Sel korral võtsin välja oma Palladiumid ja lisasin kleidile adidas StellaSport jaki. Eilset postitust sama kleidi, kuid teiste lisanditega näed siit. Ja loomulikult tunnen huvi, kumb komplekt sulle rohkem meeldib? Kolmas ilmub sel nädalal!  




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Vahel on ehete puudumine stiilsuse kõrgeim tase.

    Armusin esimesel hetkel su koobaltsinistesse Palladiumitesse :D
    Ja vaimustavalt valitud koht selleks fotoseeriaks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Käekell ja abielusõrmus on minu jaoks täiesti asendamatud, muidu on tunne nagu oleks alasti õue tulnud :)

      Delete
  2. Need jalanõud on väga lahedad ja seda Adidas StellaSpordi dressikat imetlesin juba kuu aega tagasi. Kas seda on veel poodides müügil?

    ReplyDelete
    Replies
    1. StellaSport jakki on müügil nii punast kui sinist ning kuulsin, et hetkel on need 30% odavamad. Seega igati hea võimalus endale ühe asemel kaks osta :D

      Delete
  3. Kuna ma ise riietun küllaltki klassikaliselt, siis mulle meeldis eelmine kombo rohkem. Aga pean tunnistama, et see komplekt on väga Sinulik ja sobib Sulle nagu valatult :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, minu garderoobi on viimasel ajal vallutanud nii sinised kingad, tossud kui ka kõikvõimalikud jakid. Ei tea, mida see küll peaks tähendama? :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig