Monday, April 13, 2015

One dress. Three ways. First look.


This series of posts was inspired by none the other than Stellarium's photographer Meisi. "I really need new dresses again," she told me a week ago rummaging through dresses in a shop. One night when we'd finished shooting and I was having a cup of tea at Meisi's place, I stuck my big nose into her wardrobe. "I haven't seen this skirt before! You haven't worn this dress once in three years! Where's this jacket from? And this dress? And this dress? And this..?" With 15 minutes, poor Meisi's wardrobe was almost turned inside out.  

"Oh, I haven't indeed worn this dress in three years. This skirt... It's pretty indeed, now that you've put it on yourself! Oh, I'd forgotten about this jacket..." were Meisi's apologies back and forth. Finally I asked: "And you were the one who was complaining a week ago that you have nothing to wear! Do you really need a new dress?" It's no secret that a new dress, a pair of jeans, a coat, watch, necklace... Well the list could be endless... is always a mood-booster, but do we really need so many things? This week I'm wearing the same pastel dress in three posts, adding different shoes, bags, and accessories. I find that you don't always need a new dress, but a bit of fantasy, fashion magazines, and a bit of time in front of the mirror to get yourself done up - and old becomes new. In the first image you can see the dress I'm going to mix with different things in three posts. The outfit is simple - I took a light blue scarf from the closet, added a golden belt, and my favourite silver shoes. This time I borrowed Meisi's amazing vintage bag, and when I climbed a tree with that whole lot, Meisi was afraid I was going to fall down like a ripe apple. I didn't find out whether she was scared for me or her newly purchased vintage bag, but she probably doesn't know that I spent all my summers up in a tree house as a child. Hence, I'm not just a lady, but I like to think of myself as a boy-girl who still loves to climb trees today. Anyway, the first outfit is here! How do you like it?


Outfit details:

Dress: Cozy Boutique
Scarf: The Iconic
Bag: vintage
Shoes: ASOS
Earrings & ring: vintage
Make-up: Mesauda Milano


Täna algavat postituste sarja inspireeris mind looma ei keegi teine, kui Stellariumi fotograaf Meisi. "Mul oleks väga vaja uusi kleite," rääkis ta mulle nädal tagasi poes kleite kammides. Ühel õhtul, kui olime pildistamise lõpetanud ja jõin Meisi pool tassikest teed, pistsin oma pika nina ta riidekappi ja hüüdsin: "Seda seelikut pole ma veel näinud! Seda kleiti ei ole sa kolme aasta jooksul kordagi selga pannud! Kust see jakk pärit on? Ja see kleit? Ja see kleit? Ja see ...?" Veerand tunniga oli vaese Meisi kapp peaaegu tagurpidi pööratud.

"Oh, seda kleiti pole ma tõesti juba kolm aastat kandnud. See seelik... See on tõesti ilus, kui sa nüüd selle ise juba selga panid! Ja see jakk... No see jakk on mul meelest läinud..." vabandas Meisi ette ja taha. Lõpuks küsisin: "Ja sina olid see, kes alles nädal tagasi kurtis, et tal pole midagi selga panna! Kas sa tõesti vajad uut kleiti?" Pole saladus, et uus kleit, teksapaar, mantel, käekell, kaelakee ... No see nimekiri võiks olla lõputu ... teeb alati tuju heaks, kuid kas me vajame tingimata nii palju asju? Sel nädalal kannan kolmes postituses üht ja sama pastelset kleiti, lisades sinna erinevaid aksessuaare. Mina leian, et sa ei vaja alati uut kleiti, vaid pisut fantaasiat, moeajakirju ja aega end peegli ees sättida ning vanast saab uus. Esimesel kaadril näed kleiti, mida asun kokku kolmes postituses erinevate asjadega miksima. Esimene outfit on lihtne - võtsin kapist helesinise salli, lisasin kuldse vöö ja oma lemmik hõbedased kingad. Sel korral laenasin Meisilt tema imelist vintage kotti ja kui ma kogu selle kupatusega puu otsa ronisin, pelgas Meisi, et kukun alla nagu küps õun. Ma ei saanudki teada, kas ta kartis minu või oma värskelt ostetud vintage käekoti pärast, kuid ilmselt ta ei tea, et lapsena elasin kõik suved puu otsas onnis. Ja mulle meeldib jätkuvalt mõelda endast, kui poisstüdrukust, kes veel tänagi armastab puude otsas ronida. Igatahes on esimene outfit sinu ees! Kirjuta julgesti kommentaariumis sellest, kuidas sina oma kleite aksessuaaridega muudad ja värskendad?


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

9 comments

  1. Ootan neid postitusi põnevusega, sest mulle tundub, et ma kannan kogu aeg samasid riideid. No ei ole mulle kahjuks antud seda soont, kuidas aksessuaaridega täiesti uus ilme luua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See soon tuleb harjutamise käigus. Üks mõnus õhtu peegli ees ja nii leiadki erinevad asjad omavahel bändi tegemas :)

      Delete
  2. Vaid Sina suudad ka kõrgete kontsadega puu otsa ronida. Vau! Ilus ja hele ootd, mis kuulutab kevadet. Ootan huviga järgmisi postitusi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noh, need polnud teab mis kõrged kontsad! Uus outfit juba ka üleval.

      Delete
  3. Õhuline ja ebamaine nagu haldjas Tinker Bell :)

    Ühte kleiti saab kordi erinevaks muuta, vahetades aksessuaare ja kasutades ja lisades neid küll vastandvärvides kui ka täpselt kleiditoonis.

    Ei oska öelda, kas see võib moekuriteo alla minna, aga mul on kaks sellise lõikega kleiti, mida saab kanda esipoolt hoopis selja taha sättides ja lisades loominguliselt prossi/salli/vöö olen saavutan täielikult uue kleidi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle moekuriteod meeldivad! Oleks vaid rohkem inimesi, kes neid korda saadavad. Haldjas Tinker Bell kõlab meeleolukalt - kõiges on süüdi Meisi, kes püüdis tuulise ilmaga päiksekiired kinni :)

      Delete
  4. Just aastasin su blogi SUPER!!

    Minu enda blogi: www.onnepaulus.blogspot.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig