Tuesday, April 28, 2015

Instagram Inspiration - Eat dessert first


Warning! This is not a post to be read on an empty stomach or when you're experiencing an intense sweet tooth. I would recommend a cup of hot cocoa or tea, and cookies with this post. And why not macaroons or cake? This week's Instagram Inspiration is devoted to those who love setting the table with special dedication, and of course to those who are looking for ways to serve sweet stuff in an original way.

Seven images in today's post are from the Instagram account CakeWorld where very specially served pastries come together. Sugarruffles belongs to cake masters who constantly share their spectacles in the blog as well as on Instagram. An account I particularly love, belongs to Nadia Colella, for whom baking is something more - she believes it's art and she is devoted to French pastries. Iambaker account belongs to Amanda Rettke - a housewife and a mother of five children who has published many recipe books. The most famous one of them is"Surprise-Inside Cakes". So. If you're someone whose mouth started watering right now, then share this post with your friends!


1-2. Festprinsessene
3-10. Cake__worlds
11-12. Kneadtomake
13-14. Sugarruffles
15-20. Nadiaandco
21-22. Iambaker 

Ettevaatust! See pole postitus, mida lugeda tühja kõhuga või juhul, kui sind kiusab magusaisu. Selle galerii kõrvale soovitan pigem tassikest kuuma kakaod või teed küpsistega. Miks mitte makroone või väikest koogikest? Selle nädala Instagrami Inspiratsiooni postitus on pühendatud kõigile, kes armastavad lauda erilise pühendumusega katta ja loomulikult neile, kes otsivad ideid, kuidas maiustusi originaalselt serveerida.

Seitse pilti tänasest postitusest on pärit CakeWorlds nimeliselt Instagrami kontolt, kuhu on kogutud kokku väga eriliselt serveeritud maiustused. Sugarruffles kuulub tordimeistritele, kes kirjutavad ise, et valmistavad elegantseid torte nii pulmadeks kui ka sünnipäevadeks. Konto, mida iseäranis armastan, kuulub Nadia Colellale, kelle jaoks on küpsetamine midagi enamat - ta peab seda kunstiks ja on pühendunud Prantsuse kondiitritoodetele. Iambaker konto kuulub aga Amanda Rettkele - koduperenaisest viie lapse emale, kes on andnud välja mitmeid kokaraamatuid. Nendest kuulsaim "Surprise-Inside Cakes", mis pühendatud ideele, et torti lahti lõigates võiks seal samuti üllatus peidus olla. Nii. Kui sina oled see, kellel hakkas suu praegu vett jooksma, siis jaga seda postitust ka oma sõpradega! 

SHARE:

12 comments

  1. Need pildid on nii isuäratavad, ise sööksin nendelt piltidelt magusttoite nr 3 ja nr 8.
    Ma ikka vaatan ja imestan, et kui imeliste küpsetistega inimesed hakkama saavad. Mida suuremad ja värvilisemad, seda ilusamad ja maitsvamad need on.
    Sa oled leidnud imelise valiku magustoite. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, mina sööksin ära kõik! Esmalt kõige isuäratavamad ja siis ülejäänud. Kui ostan kommikarbi, söön alati ära kõige paremad, siis teise koha pälvinud kommid ja lõpuks ... Lõpuks need, mis esmalt ei maitse :)

      Delete
  2. Süljenäärmed hakkasid küll kohe tööle nende piltide peale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eesmärk täidetud! PS. Vastan Su kirjale õige pea!

      Delete
  3. (..läheb ja võtab kapist selle viimase tüki sefiiritorti)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oleks ka minul üks ilus sefiiritort praegu käepärast...

      Delete
  4. Ostsin selle postituse ajendil endale Kadriorust makroone. Hea end halva ilmaga lohutada!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tubli! Ennast tuleb premeerida! Eriti nii hurmavalt vihmase ilmaga nagu täna.

      Delete
  5. Ma ei ole muidu suurem asi magusasõber, aga kui on pakkuda head kooki, siis kunagi ära ka ei ütle. Lemmikpilt on seitsmes - need võrratud väiksed tassid musta kohvi ja šokolaadine amps juurde... mmm.... Sageli armastan magustoitu süüa järjekorras esimesena või eraldi väikese turgutajana, kui energiavarud hakkavad väheseks jääma. Kuna uues kujunduses on pealkirjad (vist) ainult ingliskeelsed, siis ma ei ole päris kindel, kas oled mõelnud just seda, kui kirjutasid "eat dessert first", aga mina seda sealt välja lugesin : )

    ReplyDelete
  6. Mulle tärkas vaid üks mõte pähe: Kas ma võin kõik sealt ära süüa? Väga isuäratav valik!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig