Friday, April 24, 2015

Girl Friday: Never Hide Your Wings


I have my own story to tell about butterflies. When I was a little girl, my grandmother used to tell me that when you see a yellow butterfly first in the spring, the summer will be golden and warm, and when the butterfly is colourful, it will be an adventurous summer... So I remember different moment throughout the years when I've seen the first butterfly of the spring announcing summer. I've preferred the yellow butterfly since I was a child, and even when I was quite a big girl, I would close my eyes when I saw a colourful night fly. But what kind of a summer will it be when the you first see a light purple pastel butterfly that you put on your sleeve yourself.

I guess you can't find out before the summer is here. Throughout the years I've been hit by different manias. I've collected brooches, teddies, handbags, shoes, and as you can guess... even wellies! This weekend I'm going to a Disney theme party and since I'm not going to dress up as Mickey or Minnie mouse, I decided to go for a slightly sparkling vintage dress. In today's Girl Friday post, I'm wearing a dress that is the newest addition to my long dresses - I recently got it for my birthday. I believe that every practical woman chooses her own present and ... gets it paid for. Have a fairy tale weekend, everyone!


Outfit details:

Coat: Pohjanheimo Couture (here)
Dress: vintage
Wristlet: Nine West
Glasses: Chloe
Shoes: Moschino
Brooch: KUMA Butterfly Tie (here)


Liblikatega on mul oma lugu rääkida. Kui olin väike tüdruk, siis vanaema pajatas ikka, et kui kevadel lendab esimesena vastu kollane liblikas, tuleb kuldne ja soe suvi, kui kirju liblikas, siis aga seiklusrikas suvi ... Nii meenuvad mulle läbi aastate erinevad hetked, kui olen näinud esimest liblikat suvekuulutajana ringi lendamas. Olen lapsest ikka eelistanud kollast liblikat ja juba päris suure tüdrukuna sulgesin kord silmad, kui kirju öölane vastu lendas. Aga milline suvi tuleb siis, kui sa leiad eest helelilla pastelse liblika, mille sätid ise oma mantlivarrukale?  

Seda ei saa vast teada enne, kui suvi käes. Läbi aastate on mind tabanud erinevad maaniad. Nii olen kogunud prosse, mängukarusid, käekotte, kingi ja nagu sa aimata võid ... isegi kummikuid! Parem oleks kasutada väljendit: "You name it!" Kuid minu kõige esimene kollektsioneerimise maania sai alguse õhtukleitidest. Nädalavahetusel lähen peole, mille teemaks on "Disney" ja kuna ma end Miki-Hiireks ega Minnieks ei kostümeeri, otsustasin pisut sätendava vintage kleidi kasuks. Tänases Girl Friday postituses kannan kleiti, mis on kõige uuem taies minu maani kleitide seas - sain selle äsja sünnipäevaks. Ma usun, et praktilise meelega naine valib kingituse ise välja ja ... laseb selle kinni maksta. Muinasjutulist nädalavahetust kõigile!


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

10 comments

  1. Nagu kevadhaldjas! Imeliselt kaunist ja päikeselist nädalavahetust! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Kevad inspireerib heledaid värve kandma :)

      Delete
  2. "Ma usun, et praktilise meelega naine valib kingituse ise välja ja ... laseb selle kinni maksta."
    Väga hästi öeldud, täpselt minu põhimõte :) Ja õnneks mu abikaasa jagab seda :)

    Päikest,
    Terje / www.todaysfavorites.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma olen läbi aastate saanud selgeks, et inimesed (ükskõik, kui lähedased) su mõtteid ei loe. Ja üllatusi ma ka suurt ei armasta, seega talitan selle põhimõtte järgi :)

      Delete
  3. Imeline idee panna see liblikas varrukale, nii originaalne! See Pohjanheimo mantel on on ka justkui sulle valatud!
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pohjanheimol on nii palju imelisi mantleid! Kuid sarnast lõiget olen palju kandnud ja minu meelest on see väga kuninglik. Prossidega eksperimenteerimine on aga minu tee. Ma ei taha kanda neid ootuspärastes kohtades. Ühe kavala paiga leidsin KUMA liblikale veel, kuid seda näitan edaspidi :)

      Delete
  4. Mantel ja kleit muinasjutulised, liblikas sinna juurde vallatult kevadine :)
    Silma jäi käekotike, fantastiline idee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle käekoti juurde võtsin kaasa etiketiraamatu, mis mulle sünnipäevaks kingiti. Sain sel aastal kõik kingid pastelsetes toonides ja üks tore kingituste komplekt sobib omavahel ideaalselt - kõik erinevad asjad on toon-toonis kokku pandud. Sinna kuulub ka see raamat :)

      Delete
  5. Ma ootan pilte, kus Sa oled tukaga! Kas need on tehtud enne tuka lõikamist? Väga meeldib Sinu mõte prossi mitte tavapäraselt kanda vaid ikka mingi vimkaga! Vaatasin Kuma lehel ringi ja sinu pross on kõige ilusamat tooni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tukk on nendel piltidel peavõru taha peidetud. See on minu tavaline trikk, kui tukast tüdinen. Lisaks jätsin tuka piisavalt pikaks, et sinna saaks ka rullid sisse keerata. Kuma liblikad on tõesti kaunid, aga mulle meeldib prosse alati pigem ootamatutesse kohtadesse sättida. See teeb kogu outfiti lõbusamaks.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig