Thursday, April 9, 2015

Don't be shy, let's meet this year!



You like the dress I'm wearing in this photo? There you go! It could be yours already on Sunday! Once again the most popular fashion bloggers in Estonia have aired their wardrobes and are selling their pieces on 12 April from 12 to 17 in Tallinn, at the restaurant Foody Allen. I'm one of those who already yesterday stood in the middle of the wardrobe and picked what to sell.  Altogether I got two rails of beautiful clothes, shoes, jewellery, and wellies that are all going to the market.

Of course I'm of the only one who is currently trying to figure out what to leave in the wardrobe and what to take to the market. The spacious Foody Allen restaurant will host 14 Estonia's most loved bloggers' stalls. And of course surprises. The first 25 visitors will get rewarded with lush goodie bags from the supporters and if we go with the rumors, then the quickest ones will get cosmetics and new products. In addition to buying-selling, representatives from Ontic Minerals will be there to give everyone who wants a makeup. Hairdressers from Salon+ salon will also be there to teach beautiful braids! It's worth mentioning that during the fashion bloggers' flea market, there will be an exclusive new health product on sale at Foody Allen which hadn't been available before, and song be available after. I've always urged readers to come talk to me. That was also the case during the last bloggers' market. The talk took the form of a girl writing a lovely letter to me two days after: "Dear Stella! I bought two dresses from you, and I'm really content. It wa lovely seeing you!" Taking into account that I sold around ten dresses during the last fashion bloggers' flea market, I can't remember exactly who was the sweet buyer who remembered me after. So - don't be shy, let's meet this year!



Sulle meeldib kleit, mida ma nendel piltidel seljas kannan? Aga palun! See võib juba pühapäeval olla sinu! Lood on nii, et Eesti tuntuimad moeblogijad on taas oma riidekappe tuulutanud ja müüvad oma taieseid 12. aprillil kell 12-17 Tallinnas restoranis Foody Allen. Mina olen üks nendest, kes juba eile käed puusas keset garderoobi seisis ja valis, mida müüki viia.  Kokku sain kaks stanget ilusaid riideid, kingi, ehteid ja kummikuid, mis rändavad kõik turule. 

Mõistagi pole mina ainus, kes praegu hoolsalt mõtleb, mida garderoobi jätta, mida turule viia. Lisaks leiad avarast Foody Alleni restoranist 14 Eesti armastatuima blogija müügileti. Lisaks muidugi üllatused. Esimesed 25 külalist saavad premeeritud rikkalike kinkekottidega ja kui uskuda kauneid kuulujutte, siis saavad kõige kiiremad kingiks kosmeetikat ja uudistooteid. Lisaks ostmisele-müümisele on kohal Ontic Mineralsi esindajad, kes kõikidele soovijatele meigi teevad. Samuti on külas juuksurid Salon+ salongist, kes õpetavad, kuidas teha ilusaid punupatse. Väärib märkimist, et vaid blogijate kirbuturu ajaks on menüüs üks täiesti uudne tervisetoode, mida mitte kunagi varem ega hiljem Foody Allenis süüa ei saa. Ma ise olen alati kutsunud lugejaid minuga rääkima. Nii ka eelmisel Moeblogijate Kirbuturul. Ja kuidas see suhtlus väljanägi? Täpselt nii, et kaks päeva pärast turgu kirjutas mulle üks tüdruk armas kirja: "Armas Stella! Ostsin sinult kaks kleiti ja olen väga rahul! Tore oli Sind näha!". Arvestades seda, et ma müüsin jõulude eelsel turul ära vähemalt kümmekond kleiti, ei tea ma täpselt, kes oli see armas ostja kes mind hiljem meeles pidas. Seega - astu sel aastal julgesti juurde ja saame tuttavaks! Mina ju pole sugugi uje! Ära ole sinagi!


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Näeme pühapäeval, kaunis naine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näeme, ikka näeme! PS. Võtan Su käevõru kaasa :)

      Delete
  2. Tulen kindlasti läbi. Kas paned Hunterid ka müüki? Sa võiksid teha ülevaate asjadest, mis müüki tulevad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ülevaadet teha ei jõua, sest aeg lendab ... Võin öelda, et minu letis on mitmes erinevas suuruses rõivaid. Asi selles, et olen aastaid ostnud endale M & L suuruses asju, mis meeldivad. See lapsus lõppes juba eelmisel turul, olen palju ära kinkinud ja paar vinget suvekleiti ja mantlit tulevad müüki. Samuti S ja XS suuruses riideid. Samuti paar paari Huntereid võtan ühes ja ilmselt ka kingi. Hinnad on seinast seina. Helmut Langi must nahkjakk on vast üks kallimaid. Dr.Martensi uued suvised platvormsandaalid tulevad samuti müüki ja kindlasti leian oma kingakarpidest veel asju :)

      Delete
  3. Jaa, see kleit on tõesti kaunis!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig