Tuesday, December 2, 2014

Blondes vs brunettes - who has more fun?

Kes minevikku ei mäleta, see elab tulevikuta. Ma ei tea, miks, kuid see vanasõna ajab mind alati pööraselt naerma. Ometi sobib see ideaalselt just tänase postituse avasõnadeks. Eile poseerisin sulle Bitte Kai Randi lavendlivärvi kašmiiri sisaldavas kleidis, täna täpselt samasuguses, kuid väike erinevus siiski leidub - seekordne kleit on roheline.  

Mulle meeldib jätkuvalt selle kleidi multifunktsionaalsus - kui seda pükste ja vööga kanda, on sellel sootuks teine ilme. Need nutikad Bitte Kai Randi kleidid on müügil Tallinnas asuvas butiigis Cozy (Narva mnt 13, PRO kapitali hoones). Ah jaa ... Viimasel ajal olen hakanud unistama helepruunidest juustest. Jah, sa lugesid õigesti. Mu tütrel on imelised pruunid juuksed ja ma võitlen kiusatusega oma blondid kiharad samuti pruuniks värvida. Täna lasin juuksed pisut tumedamaks toonitada ja palusin, et juuksur rõhutaks minu punaseid salke. Mida arvad sina - kas tasub juuksed pruuniks värvida või peaksin jääma truuks oma blondidele kiharatele? Mis puutub minu tänast käiku juuksurisse, siis see lõppes ootuspärase stsenaariumiga. Jõudsin koju ja küsisin oma abikaasalt: "Noh, kuidas meeldib?" Ta vaatas mind pealaest jalatallani ja küsis: "Kas ostsid midagi uut?" No comments. Vaata üle ka minu eilne postitus (SIIN), kus kannan sama lõikega kleiti. Kumb on sinu meelest šikim värv?


Who doesn't remember the past, lives without a future. I don't know why, but this proverb has always made me laugh. And even so it makes for a perfect into for this post. Yesterday I posed for you in Bitte Kai Rand's lavender cashmere dress, and today I'm doing the same with a slight difference - this time the dress is green.

In today's outfit, I mixed the dress with trousers and a belt instead. I like the multifunctionality of this dress - add trousers and a belt, and it completely changes its form. These wonderful dresses can be found from Cozy boutique in Tallinn (Narva mnt 13, PRO kapital building). Oh yes... Recently I've started to dream about light brown hair. Yes, you read that right. My daughter has beautiful brown hair, and I'm constantly battling the temptation to dye my hair brown. Today I coloured my hair slightly darker, and I asked my hairdresser to emphasise the red highlights in my hair. What. Do you think of the idea - should I dye my hair brown? When I got home, I asked my husband how he liked it. He looked at me head to toe and asked if I'd bought something new. No comments. Go check out my post from yesterday where I'm wearing the same dress. Which one of the colours is more elegant, what do you think?

Outfit details: 

Dress: Bitte Kai Rand
Trousers: Benedikte Utzon
Bag: Bally vintage
Wellies: Ilse Jacobsen
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Festive Mood" (here)
Lipstick: Dior Christmas Collection "Passion Shock"
Nails: OPI Nordic Collection "Going My Way or Norway"
Hair: Fashion Hair (Maarika Heering)


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

44 comments

  1. Minu meelest pole täiskuu veel käes ja sina küsid: kas peaks juuksed pruuniks värvima? Minu jaoks osa selle blogi võlust ongi Sinu blondid lokid. Kui järele mõelda, tasub juuksed päris kindlasti ära värvida, siis saad meile jagada lõputuid jätkulugusid, kuidas juuksed blondiks tagasi saada :) Mina soovitan Sulle heledaid juukseid. Edu!

    http://alexandralovesbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mul on elus kogu aeg täiskuu, muidu oleks ju igav. Teglikult olen kord juba selle teekonna tumedast-heledaks läbi teinud ja nüüd märksa ettevaatlikum. Edu Sullegi!

      Delete
  2. Mina olen alati imetlenud oma õe pruune juukseid, need on nii ilusad ja ideaalsed. Proovisin ka pruuni tooni oma blondidele kiharatele ja see oli katastroof! Mu nahk on liiga hele tumedate juuste jaoks, olin justkui vähi-haige. Enda jaoks avastasin, et kõige tumedam toon, mis sobib minu juustesse, on kartulikoore taoline.
    Soovitan igal juhul ära proovida, sest enne teada ei saa, kas sobib või mitte.
    Kleidist nii palju, et lilla on ilusam. Lilla värv on minu lemmik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lilla kleit on ka minu eelistus, see on nii helge :) Eks ma jätkan kerge juuksevärviga katsetamist ja hoian lugejaid kursis.

      Delete
  3. Postituse pealkirjale viidates.. Aga võib-olla üldse punapead? (; Ise olen ka väga selline, kes otsib koguaeg uusi lahendusi juuste värskendamiseks/muutmiseks aga aastaid (8 juba, kui ma ei eksi) kipun ikka ühe ja sama värvi juurde tagasi. Kindlasti oleks huvitav Sind brünetina näha aga blond on kuidagi nii Sinuks kujunenud. Punaste salkude rõhutamine oli Sul igatahes küll hea mõte, sest see lõpptulemus on väga kihvt, annab kohe natuke särtsu juurde! Ja see kampsun/kleit, just nimelt rohelisena, tekitab minus küll armastuse-tunnet! Super pildiseeria taaskord Sinu poolt (:

    *Merrific*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui punapäine Meisi mind selles rohelises kleidis pildistas, siis mulle tundus, et see peaks hoopis temal seljas olema. Ja kindlasti sobiks see värv hästi ka Sulle! Muide, Mart Sander on mind maalile jäädvustanud just punapeana ning olen lugu ja pilte jaganud postituses "Veel üks armastuskiri": http://stellaarium.blogspot.com/2012/09/veel-uks-armastuskiri.html

      Delete
  4. Lavendlivärvi kleit meeldib rohkem! Ja juuksed ei ole vaja värvida pruuniks, sulle nii sobib blond :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lavendlivärvi kleit ripub mul juba kapis! See on tõesti elegantne.

      Delete
  5. Ma arvan, et muutused ja uued tuuled on värskendavad ja neid on vaja elus. Isegi kasvõi mõned salgud teist värvi. Pealegi, kui ta ei tee suurt muudatust, blondist punaseks, siis sul on igal kell võimalik blondiks tagasi värvida. Ja sinu juuksed on nii ilusad ja tugevad, et kannatavad muudatusi.

    Kusjuures, viimati kui mina end blondeerisin, siis see jäi mu viimaseks korraks. Kahjuks mu juuksed on liiga õhukesed selleks kärsatamiseks ja vähemalt pooled juuksed on ära murdunud. Edaspidi valin helepruuni. Midagi pehmemat mu hapratele juustele. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle su blondid juuksed meeldisid, kuid kui juuksed kiiresti kasvavad, on vaja neid pidevalt värvida. Mul endal tekib vahel küsimus, kas juuksevärvimine on mul juba eraldi iganädalane hobi? :D

      Delete
    2. Blond olemine on kindlasti elustiil. Juuksevärvi muutmine ehk naiselik otsustuvõimetus - been there, done that. :D

      Delete
  6. Lilla on küll minu lemmik värv aga nendest kahest kleidist eelistaksin ikkagi rohelist. Tundub erksam ja kuidagi sellesse jõulukuuse kohasem :)
    Juuste värvi osas - soovitan proovida sest ega muidu rahu ei saa. Olen ise selle läbi teinud, et värvisin oma pikalt blondid olnud juuksed tumepruuniks. Pool aastat hiljem läksin juuksuri juurde sooviga taas blondiks saada, paraku see oma värvi tagasi saamine on palju keerukam ja kahjuks ka juukseid kahjustav aga kui ei proovi, siis ju ei saagi teada. Ja võib-olla sulle sobib väga hästi ning oled rahul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tean neid, kes lõikavad tuka ette vaid selleks, et seda kohe järgmisel päeval ahastades hakata välja kasvatama... Ja nad proovivad tukka mitu korda, et süda oleks rahul... Südamerahu missugune! Pelgan, et mind saadaks sama saatus!

      Delete
  7. Ei soovita pruuniks värvida. Mitte täielikult vähemalt. Tume värv lisab näole kohe 10 aastat juurde ja kui hingelt oled noor, siis ei tasuks ennast vanemaks teha :9. variandid oleksid nagu kuulsuste lõikused hetkel, pealagi kuni pea juurteni hele, aga otsad pruunid. Põhi pruuniks aga highlightida terve pea, mis on pikem protsess aga lõhub juukseid vähem kui hele pea. Punane ei ole blondil hea, kuna ta läheb väga ruttu värvist välja. Kuna ise kõigun ka alati blondi ja pruuni vahel, siis et juukseid parandada lasin tumepruuniks värvida, tulemus oli kohutav. Järgmine kord lasin palju heledaid highlighte sisse ja sai blondi välja kasvatada, et kätte sada oma naturaalne juuksetoon. Värvimine on lahe ja uued ja lõbusad tulemused, aga juukseid siiski väga lõhkuda ka ei tasuks. ALL THE BEST :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen saanud aru, et kui tahta mingit väga erilist tooni, siis tuleb juuksuriga käsikäes käia päris pikk testimise teekond läbi. Kui ma paar aastat tagasi juuksed tagant punaseks värvisin, siis läks õige tooni leidmiseks ka tükk aega. Teine teema on see, kuidas värv kulub. Mäletan, et kui olin punapea, siis pärast esimest värvimist oli kõik perfektne ja pärast peapesu vaatasin nukralt, kuidas vesi värvus punaseks ja viis mu õige tooni kaasa. Seega näib, et mul on pikk teekond ees :)

      Delete
  8. Mul ei andnud hing rahu ja läksin Su pildiga pilditöötlusprogrammi ning proovisin Su blondidele lokkidele erinevaid värve peale pihustada. :) Täiesti uskumatu, kui paljud toonid Sulle sobisid! Kõige rohkem meeldisid Sa mulle helelillade, heledate virsikukarva ja naturaalsete punaste juustega, ausalt - väga kihvt! Vot, ainus, mis ei istunud oli PRUUN! Proovisin erinevaid heledamaid-tumedamaid, aga no ei olnud üldse Sina, ei olnud seda sära. :) Eks tavaelus on kindlasti asi teistmoodi ja kui õige tooni leiad võib muidugi vägagi ilus jääda. Igaks juhuks soovitan mingi kergema värviga proovida, püsivärvi on hiljem väga raske eemaldada ja blonde kiharaid tagasi saada, ma ise kasvatan oma musta juba aastaid välja. Kui Sul on võimalik, proovi endale arvutis erinevaid värve juustesse - üllatud kindlasti. Ma jään huviga ootama, mida põnevat Sa ette võtad, kindla peale on tulemus rabav! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui lahe, et viitsisid mässata! Ma nii elevil ja tahaks Sinu proovitud versioone näha :) Mul on musta värvi eemaldamise kogemus olemas. Olin punapea, siis vasekarva juustega ja seejärel päris tume. Mäletan, et ühe värvipesu käigus juuksur peaaegu karjatas, sest mul kukkusid pooled juuksed peast välja. Kui täpsem olla, siis nad VENISID mul peast välja. Kuna mul on paksud juuksed, siis oligi huvitav mõnda aega õhematega olla. Aga see lugu oli koomiline seepärast, et mina pidin juuksurit lohutama, sest tema oli endast täiesti väljas :D Teekond blondiks tagasi võttis mul terve aasta...

      Delete
  9. Mina arvan, et ühtlane pruun ei ole nii hea, kui praegune erinevate varjunditega blond. Üks tuttav neiu läks hiljuti heleblondist pruuniks. See pruun pole väga tume, aga erinevus on siiski suur. Kuidagi samastan paraegu tema välimust sinuga. Blond tegi ta säravaks ja nooruslikuks. Ta ongi noor naine, aga see pruun muutis ta välimust palju vanemaks. Need helenblondid juuksed olid tal nagu ingli rõngas pea küljes. Need tõid ta kauni näo esile, raamisid selle. Kindlasti oleneb ka pruuni tumedusest ja nahatoonist. See pruun on ta nahaga küllalti sama tooni. Kui Grete Link enda juuksed tumedaks värvis, ütles ta, et enne juuksed ei paistnud välja ja olid kehaga sama värvi. Tema pruun on suhteliselt tume ja kontrast on teine. Ehk temale tume sobib. Ma enda juukseid ei oska kuidagi siia võrdlusesse tuua. :) Kui tumedat värvi sina mõtled?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pidasin silmas sellist heledamat karamellpruuni, mis oleks hästi sooja varjundiga. Aga seda olen ka varem tajunud, et blondis juukses on seda särtsu rohkem kui üheski teises värvis. Nägin täna oma ema, kes küsis otse: "Tohoh. Sa oled üleöö halliks läinud?" Mu ema tunnistab vaid blonde juukseid :D

      Delete
  10. No blond sobib palju rohkem!!Teeb natukene vanemaks ja ausalt ka blond oli ilus,särav ja glamuurne värv sulle!!

    ReplyDelete
  11. Täna on ilusam kui eile! Veidi tumedam värv ja triibud teevad juuksed mahulisemaks ja ilusamaks! Aga kas lausa pruuniks- sina muidugi oma värvika isiksuse ja vapustava maitsega kannad kõik välja. Aga minu meelest on pruun igavavõitu ja võib-olla oled sa natuke kahvatu pruuni jaoks. Lapse siidsile nahk ja kastevärske jume on ju hoopis midagi muud. Minu on olnud eluaeg tumepruunid või mustad juuksed, kahekümnendates otsustasin- blondeerin ära, kõik olid ju blondid. Tulemus oli täielik košmaar- juuksed olid kollased ja nägu oli kollane.Ega siis ühe korra blondeerimisega siis kohe blondiks ei saanud ja nahk ongi mul kollakas. Värvisin juuksed kohe veripunaseks ja blondi-isu läks eluks ajaks üle. Punane oli tõeliselt ilus, aga see häda oli, et igasugused pervod kleepisid pidevalt külge. Niipalju siis radikaalsetest eksperimentidest.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle väga meeldis, kui kolm aastat tagasi tegin esimest korda juustesse punased "rebasesaba" ehk osa juukseid värvisin punaseks. Mu tütar kutsubki mind tihti seetõttu hüüdnimega: rebasesaba :) ja tõesti - juustesse tuli tänu punasele elu juurde :)

      Delete
  12. blondid kiharad ja roheline kleit - ilusaim kooslus!!!!

    ReplyDelete
  13. Nuta või naera, aga ma seisin täna peegli ees ja mõtlesin samadel teemadel. Ma olin peaaegu 5 aastat blond, aga kuna mu oma juuksetoon on aastatega järjest tumedamaks muutunud, siis oli väljakasvu ja blondi vaheline kontrast liiga märgatav ja ma pidin väga tihti pead värvima. Väsisin sellest ja otsustasin oma loomuliku värvi tagasi saada ja värvisin selleks juuksed tumedaks. Juuksurit kiidan küll, sest ta tabas esimese korraga minu juuksega sama tooni ja ma ei olegi uuesti pidanud värvima. Alguses oli tume pea äge. Aga nagu juba siin varaselmalt on kommenteeritud, see lisab aastaid. Nii ma siis olengi jälle juuste heledamaks toonimisele mõelnud. päris blondiks siiski tagsi ei kavatse minna. Aga teie toonitud juuksed on ilusad, aga minu arvamus on, et blond sobib ikkagi paremini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Liina, mind võib sinatada :) Tundub, et siinsete kommentaaride põhjal ma võin varsti pruunist maasikblondiks muutuda :)

      Delete
  14. Antud toon mis hetkel on sobib väga hästi, pärast uuesti heledaks tagasi saamine on juustele koormav. Kuid jh eks vahest kohe süda nii väga ihkab midagi uut. Ja see roheline kleit sobib sulle valatult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See süda ihkab üht päev üht ja teine päev teist. Vaene juuksur, kes selle truudusetu südame järgi peab värve segama :D

      Delete
  15. Ma ütleks, et blondid lokid on lausa su firmamärk! Aga sind kaunistab kindlasti iga juuksevärv :)

    ReplyDelete
  16. Mulle meeldib blond kohe nii väga, et kui enda juuksed kartulikoore karva minema hakkasid, siis pidin heledaks värvima. Blond on minu jaoks rõõmus värv :) Ja sind kaunistab see ka kindlasti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, Sulle sobib blond juus hästi. Kiikasin Su profiilipilti. Mis tooteid sa juuste turgutamisel kasutad?

      Delete
  17. Olen ise pool elu juukseid blondiks värvinud ja vahel, kui oma tütart vaatan, tekib hetkeline mõte oma originaaljuuksevärv taastada.
    Aga niiii see mõte tuleb ja läheb, sest kuigi pruunid toonid on imeilusad, lisab blond juuksevärv õrnust ja värskust näole.
    Usun, et Sina kannad kõik sobivad juuksevärvid välja, aga arvestama peaks siis ka seda, et umbes pool garderoobi ei sobi siis, sest riietuse tooni sobivus sõltub ka juuksevärvist, eriti kui vahe nii dramaatiline :D
    Igatahes edu Sulle, kuidas Sa ka ei otsustaks :)
    Kleitidest meeldib lavendel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle tundub, et olen juba teel tagasi heledaks :)

      Delete
  18. Amazing look and pictures!
    You are so beautiful!

    ReplyDelete
  19. mis juuksetooteid sa kasutad??? su juuksed on imeeliiiseeedd!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luban lähiajal põhjalikku juuksetoodete postitust :)

      Delete
  20. Sinule sobib minu meeles tohutult blond! Ei kujuta sind tõesti brünetina ettegi. Või noh, kui ainult Paula järgi :)

    Kellel lõbusam on, ei tea. Ise olen brünett ja noh, mingi pillerkaar elu just pole, aga vaevalt et asi juuksevärvis on, pigem minu iseloomus ja meeleoludes. Olengi tõsine inimene rohkem :) Ei kannaks ilmselt kena vallatut blondi iial välja. :D Blond pole kunagi olnud, aga kui oleksin korragi mõelnud, et mulle sobiks, oleksin kindlasti proovinud.

    Aga kui sa brünetiks peaksid muutuma, siis kindlasti kulub pärast aega ja vaeva, et sellised kaunid blondid juuksed tagasi saada.
    Ahh, minule väga meeldib blond Stella :) Minu arust on see lausa nagu sinu trademark või nii. Ent lõpuks on küsimus siiski sinus endas, mitte vaid juustes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen saanud juba päris palju lõbusat vastukaja oma tumedamate juuste kohta ja teen parimatest paladest peagi postituse :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig