Tuesday, January 17, 2017

Drama named Kiehl's


Twice a year I do a very thorough clean in the bathroom. Once I asked a cleaner to help out and all of a sudden I discovered that some empty jars that were very valuable in my eyes, had found their way to a large bin bag. My cleaning lady thought of them as useless, but soon enough she started collecting them also. They were empty Kiehl's containers. 

I was pulling my hair in despair, and finally I dove hands first into the bin bag and after some rummaging, I found what I was after. The cleaning lady rolled her eyes and asked if she'd thrown the family gold away. The story is actually that Kiehl's has a recycling programme that even makes the most practical-minded people collect their small and big jars. It's a gradual progression - when you take three empty containers back, you'll get a lip balm. Five empty packages give you one full size product. It's the most interesting that when you bring all ten empty products, you'll get three presents at once! 

I've collected the empty packages for two years already, and that's why I was on the verge of fainting at the thought of not getting my gifts. It's also an experience in itself when you go to Kaubamaja with empty bottles, and return with a pretty bag full of goodies. The packages are collected in a wooden box, then Ragnsells comes to pick them up and recycles everything. So the recycled stuff can be used again later. I'd thought that everyone knows about this recycling programme, but my cleaning lady was very happy to find out and start collecting Kiehl's empty packages as well. Good girl! 

I had the pleasure to join a Kiehl's press trip in Finland, I had my skin tested, and after that I've stayed very loyal to the brand. My favourite facial cleansing gel is the deep cleansing calendula face wash by Kiehl's which I've written about before here, and the second one is their legendary Midnight Recovery Concentrate which I've written about here. Did you know about the clever recycling programme Kiehl's has and what are your favourite products by them?


Aastas kaks korda teen vannitoas suurpuhastuse. Kord kutsusin koristaja appi ja äkitselt avastasin, et mõned minu silmis väga väärtuslikud tühjad purgid ja pudelid olid suurde prügikotti lennanud. Minu koristaja silmis olid need topsikud täiesti väärtusetud, kuid õige pea hakkas ka tema neid koguma. Nimelt oli tegemist tühjade Kiehlsi pudelite ja potsikutega.

Ahastasin ja hoidsin juustest kinni, lõpuks pistsin pea suurde prügikotti ja pärast mõningast tuhlamist leidsin, mida olin otsinud. Minu koristaja pööritas vaid silmi ja küsis, kas ta on perekonna kulla ära visanud. Tegelikult on lood nii, et Kiehlsil on recycling programm, mis paneb ka kõige praktilisema meelega inimese nende väikseid ja suuri purke koguma. Tegemist on astmelise programmiga. Näiteks, kui viid poodi tagasi kolm tühja pakendit saad preemiaks huulepalsami. Viis tühja pakendit tähendab aga ühte täissuuruses toodet. Eriti põnev on see, et kui tuua kõik kümme tühja toodet, saab kõik kolm kingitust korraga! 

Mina olen juba kaks aastat oma pakendeid kogunud ja olin seepärast minestuse äärel, et jään oma toodetest ilma. Lisaks on see omaette elamus, kui lähed Kaubamajja oma tühjade potsikutega ja väljud kena kotikesega, mis sisaldab hea ja paremat. Pakendid kogutakse puukasti ja seejärel tuleb tubli Ragnsells nendele järgi ja utiliseerib kogu kraami. Nii saab uteliseeritud materjali hiljem taaskasutada. Kui mina arvasin seniks, et kindlasti on igaüks sellega kursis, oli mu koristaja väga elevil ja ütles, et asub nüüd samuti Kiehlsi pakendeid koguma. Tubli tüdruk! 

Mul oli paar aastat tagasi rõõm käia Kiehlsi pressireisil Soomes, lasta oma näonahka testida ning pärast seda olen jäänud sellele firmale väga truuks. Minu lemmikuim näopesugeel on näiteks Kiehlsi sügavpuhastav saialille näopesuvaht, millest olen varem kirjutanud siin ja teine asendamatu toode on nende legendaarne Midnight Recovery Concentrate, mille kohta jagasin oma muljeid siin. Kas sina teadsid Kiehlsi nutikast süsteemist ja millised on sinu arvates nende lemmikuimad tooted? Kas leidub Kiehlsi kosmeetikume, mida oled alati soovinud proovida?
SHARE:

22 comments

  1. Taaskasutus on väga tänuväärne ja oluline, kuigi täistuubitud taarakotiga seiklemine pole just mu esimene eelistus. Nii on tühje joogipudeleid kogunenud meie kortermaja rõdule juba väikse vastuvõtu punkti jagu. Kui aga tühjade šampooni-kreemi purkide eest uusi tooteid jagatakse, siis tekitab see endalegi soovi selle süsteemi osaks saada :) Seni pole ma Kihlsi tooteid proovinud, kuid olen just ühe hea näopesuvahendi otsinguil, nii et sain inspiratsiooni küll sellest postitusest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovitan soojalt Kiehlsi sügavpuhastav saialille näopesuvahtu, millest jagub väga kauaks. Ma vist seal postituses ka kirjutasin, kuid enam ei mäleta... Igatahes oli tegemist, et see pudel tühjaks saada. Lisaks pole mõtet seda kasutada juhul, kui sul on lihtsalt päevakreem peal. Siis võid ju veega näo ära loputada ja siis juba toonikut kasutada ning muid asju.

      Delete
  2. Oh, aitäh soovitamast! Ma just pumpasin oma armsast Lumene näopuhastusvahust viimased piisad näopesukäsnale ja mõtlesin, et pean nüüd jälle poodi minema mingit uut valima. Proovin nüüd kindlasti Kiehlsi, sest ma ei suuda ainult toonikute või mitsellaarveega nähu puhtaks teha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on sama lugu, et mitsellaarvesi asendab toonikut ja enne peab ikka miski tõhusam toode selle meigi maha võtma. Anna siis teada, mille lõpuks endale ostsid.

      Delete
  3. ..Sellisest programmist kuulen küll esimest korda! Väga nutikas tõesti, ma kasutaks selle firma asju siis küll kogu aeg. Paraku ainus, mida olen proovinud ongi kuulus Midnight Recovery Concentrate, millega jäin rahule.Tühja taara viskasin kahjuks ära. Kas silmaümbruskreemid on ka head?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silmaümbruskreeme kiidetakse. Uurin järgi, millised silmaümbruskreemid on nende hitid ja annan teada. Mul sõbranna kasutab ainult nende tooteid, kui saan targemaks, jagan Sinugagi :)

      Delete
  4. Ma olen ka suur Kihelsi toodete austaja ja pakendikoguja. Sattusin Kaubamajas Khielsi juurde, kui tahtsin seda kiidetud Midnight Recovery Concentrate'i proovida. Paraku selgus, et minu nahale see ei sobi ja isegi imeväike kogus muudab näonaha väga rasvaseks. Sellegipoolest ei andnud ma kohe alla ja leidsin sealt Powerful Wrinkle Reducing silmakreemi ning C-vitamiiniga Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate'i, mille peale ka mu nahk on rõõmus.

    Parim leid oli aga Khielsi lõhnatu kehakreem (Creme de Corps), mida olen endale peale määrinud juba mitu 500ml pumbaga potsikut. Kuigi mulle meeldib pärast saunas käimist ka igasuguseid lõhnaga kreeme kehale määrida, on Khielsi toode asendamatu siis, kui soovin end ka lemmikparfüümiga lõhnastada. Siis ei pea kartma, et kreem ja parfüüm mingi kolmada, ja eriti koleda, lõhnakombo moodustavad :)

    Pakendikogumisest veel niipalju, et olen ka oma mehele Khielsi tooteid ostnud ja sõnad peale lugenud, et ei tohi midagi ära visata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu arvates hiilgab Kiehls suurepäraste meestele loodud sarjadega. Nendel on terve uhke sein, kus küll iga mures mees saab muretult lahkuda. Eeldusel, et mureks ikka nahaprobleemid :)

      Delete
  5. Kuulen sellest programmist läbi sinu blogi esmakordselt. Täiesti geniaalne, sest mul on kasutusel just Kiehlsi Daily Reviving Concentrate ja ostan samasuguse korvi, kuhu hakkan oma Kiehlsi asju koguma. Oleksin varem selles kuulnud, oleksin ostnud rohkem nende asju. Ausalt öeldes tahan kohe küsida, et kus on Eestis teised firmad, mis nii hea pakkumise teevad? Kas saialille näopesuvaht sobib ka silmameigi eemaldamiseks?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui mina saialille näopesuvahtu kasutasin, sain sellega ka silmameigi maha pesta. Kuid eks see on individuaalne :) Lugesin omaenda kommentaariumist, et Lushist saab viie tühja pudeli eest värske maski. Mu lapsel on just mingi Lushi pudel kasutusel, eks viskame selle samasse korvi :)

      Delete
  6. Mina ei teadnud sellisest süsteemist midagi, viskasin alles hiljuti pudelid purgid ära, hea et sellest juttu tegid. Plaan oligi just uusi tooteid osta, seekord jätan tühjad purgid pudelid kindlasti alles!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodan, et Sa suuremat kogust minema ei visanud. Seega tasub Kiehlsist üht-teist vaadata. Minu teada jagavad nad heldelt ka tootenäidiseid ja alati tasub teha nahale test, siis ei kulu raha valede toodete peale.

      Delete
  7. Kogun ise ka potsikuid. Mul saab kohe 10 täis :) Lemmikuim toode on hetkel KIEHL’S POWERFUL-STRENGTH LINE-REDUCING CONCENTRATE. Teine lemmik Daily Reviving Concentrate näoõli ja siis muidugi Blue Herbal Cleanser ja Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser, mis on lausa asendamatud minu ilutoodete arsenalis. Üldiselt on Kiehl's toodete seast väga lihtne leida endale tooteid, mis teevad oma tööd väga hästi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blue Herbal Cleanser ja Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser - nüüd tekkis mul huvi. Kas Sul on nendest toodetest blogis arvustus ka olnud? Loeksin huviga :)

      Delete
  8. Oh, minu suureks lemmikuks on just Midnight Recovery. Eriti külmemate ilmadega. Siis aitab see kahvatut ja kuivemat nahka suurepäraselt turgutada :) Ilma selleta pole vôimalik talve mööda saata!
    Tühjade tootepudelite kogumine on minu jaoks justkui üks osa kogu protsessist. Suurepärane idee Kihels'ilt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muide, kui külmemate ilmadega jääb õhtul Midnight Recoveryst väheseks, tasub kindlasti öökreemi peale panna. Näonahad on erinevad ja mina ühel aastal pidin öökreemi appi võtma. Nii nad öösel koos mu nahal toimetasid ja varsti oli kõik korras.

      Delete
  9. Kahjuks ei ole veel ühtegi Kihelsi toodet proovinud. Ise kogun Lushi tühjasid pudeleid jms, sest 5 tühja totsiku eest saab värske näomaski:)
    Hea teada, et on teisigi brände, kes pakendeid tagasi soovivad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nüüd on hea põhjus ots lahti teha ja üks Kiehlsi toode ka osta. Need tühjaks saanud Lushi pudelid kindlasti ootavad mõnda teist tühja pudelit enda kõrvale, siis saavad uuemaid uudiseid vahetada :)

      Delete
  10. Sellest nutikast süsteemist pole kuulnud, jälle teadmise võrra rikkam :) Ise kasutan aeg-ajalt Midnight Recovery-t, mis väga meeldib. Kahjuks saialille näopesuvaht kuivatab :/ pole eriti kasutamist leidnud just selle tõttu. Daily Reviving Concentrate on hetkel testrina kuskil kapis :) Aga Kiehl's toodetel hoian silma peal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma kunagi kodus uurisin, miks minu teine pudel saialille näopesuvahtu võrreldes esimesega nii kiiresti kaob, teatas mu tütar väga rõõmsalt, et see on mõnus ja tummine dušigeel. Ehk peaksid proovi tegema?

      Delete
  11. Huvitav, kas nad on muutnud oma süsteemi
    Sest mälu järgi oli programm stiilis, et 10 potsikut
    ja siis saad ühe väikese toote. Et nüüd 10 toote eest tuleb 3 toodet
    on natuke üllatus.

    ReplyDelete
  12. Hakkan ilmtingimata Kiehlsi topsikuid koguma. Miks ma sellest varem kuskilt kuulnud ei ole? Ostan nende boxist asju, aga sellest ei ole juttu olnud :(

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig