Wednesday, April 16, 2014

Peek Inside: Kiehls "Midnight Recovery Concentrate"



Different oils for my face and body has always been a part of my beauty routine. When I got a chance to talk to a Kiehl's consultant, she was utterly interested in my skin care routine. Her first recommendation to me was to switch thick creams to a lighter face products. So, one product that came home with me was "Midnight Recovery Concentrate". 

It is definitely much lighter than facial oils I have used every morning and evening before. "Midnight Recovery Concentrate" contains also so many powerful plant extracts, for example lavender and geranium. It is also worth mentioning that "Midnight Recovery Concentrate" won't leave skin greasy or oily at all. Vice versa, it sinks right into skin and there will be no fear that you will find half of your facial oil on your pillowcase when waking up. Therefore it would be a perfect product for those who in general aren't just fond of facial oils or are afraid of it. I am usually doing face masks on two to three nights in a week and after using a clay mask, this concentrate is my must-have step in my skin care routine. I can always be sure I will wake up to much clearer and brighter complexion! Whenever I feel my skin is drier and needs a little bit more boost I mix this oil into my usual night cream and my skin gets profoundly nourished. Which Kiehl's products happen to be your favourite and which ones would you recommend definitely to look into? 




Kiehls on Eestis olnud pisut üle aasta. Kui läinud aasta märtsis käisin Kiehlsi kutsel Helsingis nende kosmeetikumide ja kauplusega tutvumas, märkasin, et just  "Midnight Recovery Concentrate" on soomlaste suur lemmik ja püsib kindlalt Kiehlsi TOP 10 müügiedetabeli esikohal. Aasta pärast Eestisse jõudmist on see ka meie kaunitaride lemmik. Miks?

Erinevad õlid näole ja kehale on olnud alati osa minu ilurutiinist. Kui Helsingis Kiehlsi kaupluses käisin, uuris konsultant põhjalikult minu nahahooldusrutiini. Esimese asjana soovitas ta mul rammusad kreemid vahetada välja kergemate toodete vastu. Üks toode, mis minuga koju kaasa rändas, oligi "Midnight Recovery Concentrate" - see on kergem, kui varasemad õlid, mida liiga heldelt igal päeval ja õhtul nahale kandsin. "Midnight Recovery Concentrate" sisaldab muuhulgas erinevaid taimseid ekstrakte, nende seas  lavendlit ja geraaniumit.


Väärib mainimist, et "Midnight Recovery Concentrate" ei jäta nahka ebameeldivalt rasvaseks ja õliseks. Ta imendub kiiresti ja pole hirmu, et hommikul leiad näole kantud õlist pool oma padjalt. Seega sobib ta ka nendele, kes muidu õlisid ei armasta. Mina teen nädalas kahel-kolmel õhtul endale maske ja pärast savimaskide kasutamist on "Midnight Recovery" lahutamatu osa minu nahahooldusel. Hommikul on nahk selge ja klaar. Kui olen tundnud, et nahk on pisut kuiv, olen õli aegajalt öökreemi sisse seganud. Tulemuseks täiuslikult toidetud nahk. "Midnight Recovery Concentrate`i" nimetatakse võluvedelikuks ja sellel on oma põhjus. Tead ju neid muinasjutte, kus võlur võlub rahapaja, kust kuldmündid kunagi otsa ei saa või võlujoogi, mis pudelist iial ei kahane? Sama tunne valdab mind "Midnight Recovery Concentrate`i" puhul. Ma olen seda vahelduva eduga kasutanud terve aasta, kuid pudelist on otsas vaid pool. Seda kulub näole kolme-neli tilka ja kaks tilka patsutan kaelale. Kui ennast kreemitad või kasutad seerumeid ja õlisid, ära unusta kunagi kaela! 
SHARE:

3 comments

  1. See on tõesti imehea! Üks lemmikumaid ilutooteid, mis toob naha rahulikult läbi igasuguse talve, külma, kuuma ja päikesepõletusigi leevendab suvel.

    ReplyDelete
  2. Olen nyyd juba yle aasta kasutanud nende Midnight Recovery Eye kreemi. Hoorun seda ornalt silmaymbruspiirkonda igal ohtul enne magaminekut ja ma voin vanduda, et see on silunud minu silmaymbruse kortsukesi! Supertoode, kerge ja imbub kiiresti naha sisse, ilma seda rasvaseks jatmata.
    Kiehls on minu arvates yks kvaliteetsemaid nahahooldusbrande yldse ja kuigi kallimapoolsed, on nende tooted igat senti vaart.

    Anneli x
    owlinvogue.com

    ReplyDelete
  3. Kas keegi on proovinud Powerful-Strength Fine-Line reducing seerum?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig